ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره درباره سایت های تخفیف گروهی

bking
14-11-2014, 10:21
سلام دئستان عزیز
من میخوام از سایت نت برگ برای لیزر خال نت برگ بگیرم
میخواستم بدونم میشه اعتماد کرد ؟
دکترایی که ازشون میگیرم و میرم پیششون فابل اعتماد و متخصص هستن؟
مرسی

Rossin
14-11-2014, 10:53
سلام دئستان عزیز
من میخوام از سایت نت برگ برای لیزر خال نت برگ بگیرم
میخواستم بدونم میشه اعتماد کرد ؟
دکترایی که ازشون میگیرم و میرم پیششون فابل اعتماد و متخصص هستن؟
مرسی

سلام
بله نت برگ قابل اعتماد هست
این شرکت تبلیغات پزشگان و رستوران ها و ... رو بصورت تخفیفاتی از طریق نت برگ انجام میده.
اغلب فکر میکنند چوت تخفیفات خیلی بالا هست پس حتما این دکتر بده یا این رستوران کیفیت نداره
من و دوستام استفاده کردیم و راضی بودیم
شما میتونید قبل از گرفتن نت برگ برید و سر بزنید به مطب و ببینید اوضاع چه جوریه تا خیالتون راحت بشه:n09:

mahsonj
14-11-2014, 14:09
نت برگ یکی از بزرگترین سایت های تخفیف و کارت تخفیف در ایران است و هیچ کلاهبرداری داخلش نیست،با خیال راحت خرید کنید

bking
14-11-2014, 14:49
کسی از نتبرگ ‍‍پزشکی استفاده کرده کمکم کنه؟
مرسی رفقاااا

Ali_softcenter
14-11-2014, 15:13
دوست عزیز خود سایت نت برگ مشکلی نداره.

ولی متاسفانه اکثر دکتر هایی که برای انجام لیزر و یا کارهای پوستی در اینجور سایت های تخفیف گروهی شرکت میکنند فاقد تخصص مستقیم پوست و مو و لیزر هستند.

قبل از مراجعه به اون مرکز یا اون دکتر...از اینکه اون پزشک متخصص پوست و مو و لیزر هست اطمینان حاصل کنید.

لیزر یه تخصص جداگانه داره که خیلی از دکتر ها فاقد اون هستند.

حتما برای لیزر پوست اینکار رو پیش دکتر متخصص پوست و مو و لیزر انجام بدید.

bking
14-11-2014, 16:35
ممنون داداش
خب از کجا درباره این دکترا و تخصصشون اطلاعات کسب کنم ؟
سایتی به خصوصی هست یا نه؟
مرسی

Ali_softcenter
14-11-2014, 16:38
راه های مختلفی هست

کیلینک های مورد تایید انجمن پوست و موی ایران فقط اینها هستند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسامی کل پزشکان متخصص پوست و مو هم اینجا هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بقیه مطمئن باشید تخصص پوست و مو ندارند...نهایتا دیپلم پوست و مو گرفتند از فلان کشور...برای همین جلوی عنوان برخی پزشکان نوشته پوست و مو. ننوشته متخصص پوست و مو

تماس بگیرید مطب همون شخص بپرسید ایشون متخصص پوست و مو هستند یا نه...البته شاید به دروغ بگن بله.

bking
14-11-2014, 18:37
ممنون علی جون بابت راهنماییات
اخه الان اسم اون خانوم دکتری که تو نت برگ تخفیف گزاشته رو تو سایتی که سرچ میکنم نیست !
پس یعنی تخصص این کارو نداره؟
چون عکس هایی که از مطبش هست جای خوبی به نظر میرسه و حالا اگه متخصص نیس و مطب زده پس چطوره/غیر قانونیه مطبش؟
مرسی

karaoke_ir
28-11-2014, 11:18
خود نت برگ مشکلی نداره و سایتش تا حدودی قابل اطمینانه. اما تجربه شخصی من در استفاده از سرویس ها و محصولاتی که در این سایت پیشنهاد میشه اینه که واقعاً کیفیت پایینی دارند. یا شاید هم چون با نت برگ مراجعه می کنید اون کیفیتی که باید و شاید رو به شما ارائه نمی دهند. من تا حالا برای رستوران نت برگ گرفتم و استفاده کردم اما واقعاً نظرم رو جلب نکرده. حالا شما که میخوای با نت برگ از خدمات پزشکی استفاده کنی دیگه خیلی باید احتیاط کنی.
کلاً پشنهاد نمیشه.