PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی شاید به نام newfolder

nelahe
13-11-2014, 08:58
سلام

ویروسی به جان ویندوز 7 افتاده که پوشه newfolder می سازد

البته مشکلاتی که در ویندوز ایکس پی ایجاد میشه ندارم

مثل باز نشدن فولدر آپشن و کنترل پانل و ....

با چند روشی هم که در اینترنت امتحان کردم پاک نشد

متاسفانه هر فلشی به سیستم وصل می کنم سریع درونش یک newfolder ساخته میشه

1- چطور سیستم پاک سازی کنم

2- آنتی ویروسی باشد که این ویروس را تشخیص بدهد چون نود (آپدیت کامل و به روز دارم) اما هیچی پیدا نمی کند

3- فلش آلوده به این ویروس را چطور پاک سازی کنم که وقتی دوباره وصل می کنم به سیستم سیستم دوباره ویروس نگیره

مممنون میشه هر روش مطمنی بهم معرفی کنید

Amir-Rainman
13-11-2014, 09:49
مسلما با آپدیت آنتی ویروس باید مشکل حل بشه

چند مدت پیش با آپدیت آنتی ویروس تونستم این ویروس رو از بین ببرم ( آنتی ویروس نود 32 )

فلش و چندتا کارت حافظه دیگرُ همنی جوری پاک سازی کردم

pa13
13-11-2014, 13:14
سلام

ویروسی به جان ویندوز 7 افتاده که پوشه newfolder می سازد

البته مشکلاتی که در ویندوز ایکس پی ایجاد میشه ندارم

مثل باز نشدن فولدر آپشن و کنترل پانل و ....

با چند روشی هم که در اینترنت امتحان کردم پاک نشد

متاسفانه هر فلشی به سیستم وصل می کنم سریع درونش یک newfolder ساخته میشه

1- چطور سیستم پاک سازی کنم

2- آنتی ویروسی باشد که این ویروس را تشخیص بدهد چون نود (آپدیت کامل و به روز دارم) اما هیچی پیدا نمی کند

3- فلش آلوده به این ویروس را چطور پاک سازی کنم که وقتی دوباره وصل می کنم به سیستم سیستم دوباره ویروس نگیره

مممنون میشه هر روش مطمنی بهم معرفی کنید
اینجا سوالتونو مطرح کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nelahe
16-11-2014, 16:11
مسلما با آپدیت آنتی ویروس باید مشکل حل بشه

چند مدت پیش با آپدیت آنتی ویروس تونستم این ویروس رو از بین ببرم ( آنتی ویروس نود 32 )

فلش و چندتا کارت حافظه دیگرُ همنی جوری پاک سازی کردم

سلام من هم نود دارم و کاملاً آپدیت ولی متأسفانه اصلا این ویروس را پیدا نمی کنه

من قشنگ فلشی که مطمئنم این ویروس داره متصل می کنم هیچی پیدا نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n14:

MOHAMMMAD.J
16-11-2014, 23:48
مشکل شما با یک نرم افزار بسیار کم حجم برطرف خواهد شد. ابتدا این نرم افزار new folder.exe remover دانلود کنید.
روی فایلی که دانلود کردید (Zip) ، راست کلیک کرده و Extract را انتخاب کنید تا پوشه از حالت فشرده خارج شود.
اکنون نرم افزار New Folder.exe Remover را مشاهده می کنید.
اما احتمالا وقتی روی آن کلیک می کنید صدای Error به گوش می رسد و برنامه باز نمی شود. برای رفع این مشکل مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- ابتدا روی New Folder.exe Remover راست کلیک کنید و به Properties وارد شود.
- از Menu های بالا گزینه Compatibility را انتخاب کنید. پنجره تغییر خواهد کرد.
- از میان گزینه های موجود ، دو گزینه زیر را با تیک زدن فعال کنید و سپس Apply و OK را بفشارید:
1- Disable Visual Themes.
2- Turn off Advanced text Services for this Program.
حالا می توانید برنامه را اجرا کنید. پس از اجرا شدن برنامه ، در پنجره کوچک آن دکمه Kill را بزنید و منتظر باشید پروسه به اتمام برسد. با اتمام عملیات و یکبار Restart کردن ، مشکل شما برطرف خواهد شد.

nelahe
24-11-2014, 15:34
سلام سیستم را پاکسازی کردم به این روش

اما فلش هایی که وصل می کنم آلوده به این ویروس هستند (راستش توسط همین سیستم آلوده شده اند)
چکار باید کرد اون ها رو؟

2- من نود Endpointe دارم که کاملاً به روزهست
اما این ویروس را تشخیص نمی دهد باید چکار کرد؟

MOHAMMMAD.J
24-11-2014, 15:54
سلام
شما ابتدا باید انتی ویروس رو امتحان کنید.

1- یک فایل دفترچه یادداشت(notepad) باز کنید.
2- متن زیر را در آن کپی و ذخیره کنید:

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

3- نام فایل را از New Text Document.txt به myfile.com تغییر دهید.

4- فایل را اجرا کنید.

اگر آنتی ویروس درست کار کند باید بلافاصله بعد از اجرای فایل، انتی ویروس پیام اخطار بدهد و فایل را پاک کند؛ در غیر این صورت آنتی ویروس را پاک کرده و یک انتی ویروس جدید نصب کنید و با آن فلش ها رو اسکن کنید.پیشنهاد میکنم نود 32 ورژن 8 نصب کنید.

sky1sky
25-11-2014, 00:02
سلام
شما ابتدا باید انتی ویروس رو امتحان کنید.

1- یک فایل دفترچه یادداشت(notepad) باز کنید.
2- متن زیر را در آن کپی و ذخیره کنید:

3- نام فایل را از New Text Document.txt به myfile.com تغییر دهید.

4- فایل را اجرا کنید.

اگر آنتی ویروس درست کار کند باید بلافاصله بعد از اجرای فایل، انتی ویروس پیام اخطار بدهد و فایل را پاک کند؛ در غیر این صورت آنتی ویروس را پاک کرده و یک انتی ویروس جدید نصب کنید و با آن فلش ها رو اسکن کنید.پیشنهاد میکنم نود 32 ورژن 8 نصب کنید.

سلام این محتویات فایل نوت پد خط زیر مگه چه کاری انجام میده که باید ویروس تلقی شه؟؟:n13: مرسی

mohsen_gh1991
25-11-2014, 10:38
من این ویروسو داشتم با نود32 از بین رفت.
یه فلش زدم بلافاصله تو هر درایوم یه نیوفلدر باز شد. هر بار پاک میکردم دوباره میومد.
اگه ویروس شمام همین باشه پاک کردنش مشکلی نداره .

MOHAMMMAD.J
25-11-2014, 16:25
سلام این محتویات فایل نوت پد خط زیر مگه چه کاری انجام میده که باید ویروس تلقی شه؟؟:n13: مرسی

سلام.
EICAR Standard Anti-Virus Test File یک فایل است شبیه ویروس تایید شده که توسط (European Institute for Computer Antivirus Research ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (EICAR و Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Antivirus Research Organization ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توسعه داده شده تا ببیند ایا انتی ویروس توانایی شناسایی ویروس رو دارد یا خیر.
به جای استفاده از نرم افزارهای مخرب واقعی، که می تواند آسیب جدی انجام دهد، این فایل تست اجازه می دهد تا مردم اقدام به تست انتی ویروس خود بدون نیاز به استفاده از یک ویروس کامپیوتری واقعی بکنند .اگر انتی ویروس در سیستم نصب باشد و به درستی کار کند این فایل را ویروس تشخیص میدهد.
توجه داشته باشید: این ویروس تست غیر ویروسی است و به کامپیوتر شما به هیچ وجه آسیب نمی زند. این تنها به عنوان یک روش برای تست اسکنر است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات بیشتر

nelahe
04-12-2014, 22:59
من این ویروسو داشتم با نود32 از بین رفت. یه فلش زدم بلافاصله تو هر درایوم یه نیوفلدر باز شد. هر بار پاک میکردم دوباره میومد. اگه ویروس شمام همین باشه پاک کردنش مشکلی نداره . دقيقا مشكل اينجاست كه منم سيستم پاك مي كنم ولي فلش را كه ميزنم دوباره آلوده ميشه بعد يك سيستم دارم كه توش نود نصبه اصلا هيچي به نام اين ويروس پيدا نمي كنه يه سيستم هم دارم كه نود توش نصبه يكي در ميون پيدا مي كنه

mohsen_gh1991
04-12-2014, 23:07
دقيقا مشكل اينجاست كه منم سيستم پاك مي كنم ولي فلش را كه ميزنم دوباره آلوده ميشه بعد يك سيستم دارم كه توش نود نصبه اصلا هيچي به نام اين ويروس پيدا نمي كنه يه سيستم هم دارم كه نود توش نصبه يكي در ميون پيدا مي كنه
من با نود 7 پیدا کردم و پاکش کردم. نهایتا اگه درست نشد میتونین فلشو فرمت کنین.

nelahe
09-12-2014, 01:23
نه نميشه فرمت كرد كه .... مال مشتريه

يه چيزي

نودتون ..... Smart Security هستش يا چيز ديگه اي