مشاهده نسخه کامل
: کمک در خرید لپ تاپ تا 5 میلیون
سلام.خوبین؟
من یک لپ تاپ سونی میخوام تا قیمت 5 میلیون هم مشکلی ندارم.(البته اگه نظری جز سونی هم دارین بگین ممنون میشم)
اول بین سونی و اپل دو دل بودم اما انگار کار با اپل سخته.
لپ تاپ سونی که میخوام واسه کار خاضی نیست. واسه نیازهای روزمره. نه کار گرافیکی دارم نه برنامه خاصی میخوام روش نصب شه.
واسه فیلم و شایدم یکم بازی.
پیشاپیش مرسی واسه راهنماییتون. :n16:
ssazmani
13-11-2014, 04:12
به نظر من اگر مشکلی نداری برو لنوو THINKPAD T440s بگیر
سلام.خوبین؟
من یک لپ تاپ سونی میخوام تا قیمت 5 میلیون هم مشکلی ندارم.(البته اگه نظری جز سونی هم دارین بگین ممنون میشم)
اول بین سونی و اپل دو دل بودم اما انگار کار با اپل سخته.
لپ تاپ سونی که میخوام واسه کار خاضی نیست. واسه نیازهای روزمره. نه کار گرافیکی دارم نه برنامه خاصی میخوام روش نصب شه.
واسه فیلم و شایدم یکم بازی.
پیشاپیش مرسی واسه راهنماییتون.
:n16:
سلام من نميدونم اين كار با اپل سخته از كجا اومده؟؟؟ كار با مك از ويندوز خيلي خيلي راحتره نه ويروس ميگيره كه شما هي دنبال سريال بگردي نه كنترل پنل پيچيده مثل ويندوز داره با صفحه رتينا وب گردي و فيلم ديدن بسيار جذاب تر هست و مهم تر از همه اينه كه مك مثل ويندوز خراب نميشه كه مجبور بشي دوبار نصبش كني هر چند نصب كردنش هم فقط يك كليك ميخواد نه چيز ديگري
در كل با توجه ب نياز شما و بودجه از اپل مدل هاي mgx72-mgx82 و از سوني مدل هاي vaio pro پيشنهاد ميشود
mg_mahyar
15-11-2014, 01:56
اگر کار خاصی نداری به نظرم اپل بهتره
ما زمانی که پردازنده قوی نیاز هست یا نرم افزار خاصی که نسخه مک نداره میگیم مک بوک نخرید.
اولا میتونید بسیار کمتر هزینه کنید دوما اینکه دوستمون HOJ-JAT در مورد اپل اطلاعات بهتری دارند ولی توصیه میکنم مک بوک ایر بخرید که سبک تر هم هست.
سونی خوبه از نظز سخت افزاری و نرم افزاری ولی برا اپگرید ویندوز خیلی مشکل برات پیش میاره.
اپل هم خوبه ولی میدونید که بیشتر برنده.
ایسوس هم طراحی خوب و زیبایی داره هم می تونی یه سبک و نازکشو گیر بیاری.هم قیمتش خوبه
MOSTAFA_ABBASI
01-12-2014, 01:29
هم سونی خوبه هم اپل ولی هبن ظرم اپل بهتره چون سونی وایو رو فروخته و تکلیفش معلوم نیس.
مدل asus ux32ln-b به نظرم خوبه از ایسوس.
اگرم با وزن زیاد مشکلی ندارید n550jk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.