مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن ساعت بعد از قطع برق
Hamed-M1
12-11-2014, 19:47
با سلام . من سیستمم دسکتاپه ( کیس ) حدودا 1 سال خوابیده بوده و اصلا جریان برق توش نبوده . الان که مجددا راه اندازی کردم 1 ماهه که هربار برق سیستم رو قطع میکنم ( کلا از پریز برق قطع میشود) ساعت ریست میشه و هر بار باید برم تو قسمت سایت قسمت intemet time و update بزنم تا درست بشه . میخواستم ببینم مشکل از اون باتری توی مادربرده یا چیز دیگه است . اون باطری چه قیمتی داره . و اینکه اگر باتری رو دربیارم تنظیمات بوت boot بهم میخوره ؟ یعنی باید برم تو بایاس bios و خلاصه داستان بشه ؟
لازم به ذکره این کامپیوتر 6 سال قدمت داره !!!
با سلام . من سیستمم دسکتاپه ( کیس ) حدودا 1 سال خوابیده بوده و اصلا جریان برق توش نبوده . الان که مجددا راه اندازی کردم 1 ماهه که هربار برق سیستم رو قطع میکنم ( کلا از پریز برق قطع میشود) ساعت ریست میشه و هر بار باید برم تو قسمت سایت قسمت intemet time و update بزنم تا درست بشه . میخواستم ببینم مشکل از اون باتری توی مادربرده یا چیز دیگه است . اون باطری چه قیمتی داره . و اینکه اگر باتری رو دربیارم تنظیمات بوت boot بهم میخوره ؟ یعنی باید برم تو بایاس bios و خلاصه داستان بشه ؟
لازم به ذکره این کامپیوتر 6 سال قدمت داره !!!
بله بایوس مینتون خالی میشه چون تنظیمات تاریخ و ساعت سیستم بعد از ذخیره شدن و خاموش شدن سیستم به هم میخوره
علت اصلی این مشکل میتونه از ضعیف شدن همون باتری مین باشه که قیمتی نداره
علت های دیگر خالی شدن بایوس میتونه از خرابی جای باتری مین پاور سیستم و خود بایوس باشه که باید آپدیت بشه
Hamed-M1
22-11-2014, 19:48
با تشکر . باطری جدید جایگزین کردم درست شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.