مشاهده نسخه کامل
: کند کارکردن asus x550 L در زمان کشیدن شارژر
mohsensh1990
12-11-2014, 19:43
سلام دوستان گرامی
من یه لپ تاپ asus x550 L دارم وقتی شارژر لپ تاپ وصل نیست سرعت لپ تاپ میاد پایین مثلا وقتی یه صفحه وب باز میکنم مکث توی بالا پایین کردن صفحه یا وقتی بازی کردن قشنگ مشکل تغییر سرعت بین بودن یا نبودن شارژر حس میشه این مشکل طبیعیه ؟؟ ویندوز لپ تاپ هم 8.1 ...
ممنون از همه ..
وقتی شارز وصل نیست fn+space رو بگیرید و گزینه hight performace را انتخاب کنید یا میتوانید این کار را از روی ایکون باطری انجام بدین
لپتاپ بطور خودکار در زمان مصرف باطری روی حالت صرفه جویی قرار میگیره و با این کار رفع میشه
mohsensh1990
12-11-2014, 20:16
وقتی شارز وصل نیست fn+space رو بگیرید و گزینه hight performace را انتخاب کنید یا میتوانید این کار را از روی ایکون باطری انجام بدین
لپتاپ بطور خودکار در زمان مصرف باطری روی حالت صرفه جویی قرار میگیره و با این کار رفع میشه
چجوری از کجاش نداره که هیچی آخه ... کاشکی مسیر تنظیمشم بم میگفتین .. تشکر دوست خوب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsensh1990
12-11-2014, 20:21
این صفحه تنظیماتش اما نمیدونم از کجا بزنم چیو چیکار کنم الان این پیش فرض خودشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsensh1990
12-11-2014, 20:28
این روی همون علامت performance کلیک کنیم فعال میشه ؟ توی عکس اول ؟؟ ولی بازم سرعتش رضایت بخش نمیشه مثل وقتی که شارژر وصله
چجوری از کجاش نداره که هیچی آخه ... کاشکی مسیر تنظیمشم بم میگفتین .. تشکر دوست خوب
الان روی های پرفورمنس هست چون رنگی هست و باطری سیونگ کم رنگ
اگه رو این حالت هم کندی داره برمیگرده ب ایسوس که تقریا تمام لپتاپ هاش اینجورین
mohsensh1990
12-11-2014, 20:45
الان روی های پرفورمنس هست چون رنگی هست و باطری سیونگ کم رنگ
اگه رو این حالت هم کندی داره برمیگرده ب ایسوس که تقریا تمام لپتاپ هاش اینجورین
مرسی نه الان بهتر شددددد ... خیلییییی تشکرررررررررر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.