مشاهده نسخه کامل
: سیستم برای گیم
سلام.
من میخوام سیستمم را ارتقا بدم.
سیستم الانم
سی پی یو pentium(r) dual-core cpu e5300 @ 2.60ghz, 1600 mhz 2 core(s), 2 logical processor(s
مادربورد GIGABYTE EP41-UD3L
رم 400.0MHz (PC2-6400 .... DDR2-SDRAM ... 2048 MBytes
کارت گرافیک NVIDIA GeForce 9500 GT
پاور Redmax ATX300F-C
.....................
چند سوال :
1-من میخوام این کیسم را بفروشم و یکی دیگه بخرم . چقدر میخرنش ؟
2-من میخوام هاردم و 2 تا دی وی دی درایورم را نگه دارم و برا کیس بعدی استفاده کنم. میشه ؟ و خوبه ؟
3-آیا باید این بدنه و اسکلت کیسم را هم بفروشم یا نه ؟
4- یه سیستم میخوام بیشتر برا بازی . راستش با این سیستمی که دارم هیچ کدوم از بازی های جدید را نمیتونم بازی کنم . یه چیزی بهم معرفی کنید که برا چند سال بتونم بدون دردسر و قدیمی شدن ازش استفاده کنم.
5-قیمتش هم زیاد گرون نباشه
6- یه سیستم بالا باشه که هی گیر نکنه .
ممنون که جواب میدید
1376MAXIMUM
12-11-2014, 23:45
سوال
1 فکر نکنم بیشتر از ۴۰۰-۵۰۰ ارزش داشته باشه
۲ بله میشه ولی پیشنهاد میشه قبلش با نرم افزار hd tune یک بنچمارک ازش بزارید و حجمشون هم بگید چقدره
۳ بله معمولا با سیستم دست دوم رو به صورت کامل میخرن ازتون و \وسته کیس شما احتمالا الان حداقل استاندارد ها رو هم نداشته باشه برای همین توصیه میکنم که عوض کنید
۴چشم فقط بگو مانیتورت رو چه رزولوشنی هست
۵ چشم فقط باید چیزی حدود ۳.۵ تا ۴ ملیون تومان برای سیستمی که بتونه تموم بازی های جدید رو با تنظیمات بالا اجرا کنه هزینه کنید
۶ چشم سیستمی معرفی میکنیم که خوب کاملا جواب گوشی شما باشه
GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97
Intel Core™ i5-4690 Haswell Processor
AData XPG OC Series V1 8GB 4GBx2 1600MHz CL9 DDR3
ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5
Green X1 Basic Gaming case
Green GP700A-hp Bronze PSU
حدود قیمت این سیستم میشه ۳۱۰۰ هزار تومان یکی از دوستام میتونه براتون تهیه کنه و بفرسته قیمت رو نه خیلی دقیق با ختلافی شاید حدود ۵۰-۶۰ تومان براتون 3120 ببنده و ارسال که به هرجایی که هستید
1 فکر نکنم بیشتر از ۴۰۰-۵۰۰ ارزش داشته باشه
ممنون
۲ بله میشه ولی پیشنهاد میشه قبلش با نرم افزار hd tune یک بنچمارک ازش بزارید و حجمشون هم بگید چقدره
حجمش 500 گیگه . بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۳ بله معمولا با سیستم دست دوم رو به صورت کامل میخرن ازتون و \وسته کیس شما احتمالا الان حداقل استاندارد ها رو هم نداشته باشه برای همین توصیه میکنم که عوض کنید
پس پوسته کیس هم باید بدم. راستی چه استاندار هایی باید داشته باشه ؟
۴چشم فقط بگو مانیتورت رو چه رزولوشنی هست
مانیتورم LG FLATRON E1941 میباشد و رزولیشن هم 1366x768 میباشد.
۵ چشم فقط باید چیزی حدود ۳.۵ تا ۴ ملیون تومان برای سیستمی که بتونه تموم بازی های جدید رو با تنظیمات بالا اجرا کنه هزینه کنید
ماشالله ... خیلی گرونه .. یه کمی ارزونتر مثلا تا 2 ملیون تا 2.5
1376MAXIMUM
13-11-2014, 07:15
ممنون
حجمش 500 گیگه . بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس پوسته کیس هم باید بدم. راستی چه استاندار هایی باید داشته باشه ؟
مانیتورم LG FLATRON E1941 میباشد و رزولیشن هم 1366x768 میباشد.
ماشالله ... خیلی گرونه .. یه کمی ارزونتر مثلا تا 2 ملیون تا 2.5
استاندارد ها مثلا اینه که پاور باید پایین باشه فن حتما ۳-۴ تا داشته باشه که تهویه خوبی داشته باشه و این که بدنه کیس محکم باشه که موقع کار قطعات متحرک لرزه ایجاد نکنن توی کیس و توانایی جا دادن کارت گرافیک هایی تا اندازه ۳۰-۴۰ سانت رو داشته باشه و این که همه قطعان بدون هیچ سختی جایشن توی کیس و ... اول دفتر چه کیس های گریین همه رو نوشته به صورت کامل
هاردتون دماش بالا هست یه مقدار و میانگین سرعتش هم معمولیه من میگم در مورد هارد صبر کنید تا بقیه دوستان هم نظر بدن
سیستم ارزون تر هم میشه نوشت باتوجه به رزولوشن مانیتور تا ۲-۲.۵ هم میشه رسوند ظهر براتون یکی دیگه مینویسم یه تغییرات کوچیک نیاز داره مثلا تو گرافیک و سی پی یو و مین بورد
kaveh-gh
13-11-2014, 13:58
به نظرم بهتره فعلاً هارد و درایو نوری رو نگه دارید و بعداً یه هارد 1ترا سیگیت بخرید تا هزینههاتون برای جمع کردن سیستم جدید بیاد پایین
با کمی افزایش بودجه سیستم زیر پیشنهاد میشه:
Intel Core i5 4690 / 670
Gigabyet GA-H97-D3H / 400
Kingston HyperX Fury 2x4GB=8GB DDR3 1600MHz CL10 / 280
Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB / 970
Corsair VS550 / 175
Green X1 Basic Gaming/ 140
جمعاً به قیمت 2،635
* اگه امکان افزایش بودجه وجود نداره، میتونید فعلاً یک ماژول رم 4 گیگ بخرید و دومین قطعه رو بعداً تهیه کنید. اینجوری 140 از قیمت تمام شده کم میشه.
1376MAXIMUM
13-11-2014, 14:10
اینم با حدود 2645
Zotac GTX 760 OC 2GB GDDR5
Kingston HyperX FURY 4GB*2 1600Mhz DDR3
ASUS H97-Plus LGA1150 H97 Mainboard
Green GP600A-hp Bronze PSU
سلام. ممنون که کمکم میکنید .
من زیاد اطلاعات ندارم.
میشه یکم توضیح بدید درباره این سیستم هایی که معرفی کردید؟
1376MAXIMUM
13-11-2014, 17:44
چجور اطلاعاتی منظورتون رو نفهمیدم
مثلا این که توان گرافیکی و چه بازی هایی را نمیتوانند اجرا کنند یا به سختی اجرا میکنند؟
برای کار های نرم افزاری سنگین چه گونه اند ؟
نقاط ضعفشون و نقاط قوتشون
یا اینکه تا چند سال دیگه نیازی به تغییر این سیستم ها نیست؟ مثلا مال خودم 5-6 سالی هست خوبه ولی از امسال دیگه بازی های جدید اجرا نمیشه.
1376MAXIMUM
13-11-2014, 22:29
مثلا این که توان گرافیکی و چه بازی هایی را نمیتوانند اجرا کنند یا به سختی اجرا میکنند؟
برای کار های نرم افزاری سنگین چه گونه اند ؟
نقاط ضعفشون و نقاط قوتشون
یا اینکه تا چند سال دیگه نیازی به تغییر این سیستم ها نیست؟ مثلا مال خودم 5-6 سالی هست خوبه ولی از امسال دیگه بازی های جدید اجرا نمیشه.
نمیتونم ضعفی توش بزارم میتونم بگم ۲۰
مین بوردتون جدید ترین سری چیپ رو داره با امکانات مناسب و امکان ارتقای خوبی برتون داره و تا ۲-۳ سال اینده اگر نیاز به ارتقا بشه به راحتی جواب گو هست و این امکان رو به راحتی فراهم میکنه
سی پی یو از قوی ترین سی پی یو های دسکتاپ و سیستم های رایج هست تو چیزایی که مردم عادی استفاده میکنن از قوی ترین ها هست و جدید ترین نسل
گرافیک هم از گرافیک های قدرتمند هست و تنها یک نسل جدید تر موجوده اما همین نسل هنوز توی قدرت هست و نسل جدید هنوز توی بازار و بین کتربر ها جا نیوفتاده این گرافیک میتونه تموم بازی های جدید رو وتا ۲-۳ سال اینده البته پیش بینی من هست روی اخرین جزئیات اجرا کنه و روی صفحه های فول اچ دی جزو قوترین ها هست
کیس یک کیس با امکانات مناسب کاربر عادی هست و از جدید ترین استاندار ها توش استفاده شده و جا دار و با کیفیت مناسب
رم ها از رم های باکیفیت و خوب بازار و باقیمت مناسب هست خودمم ۲ تاشو دارم رنگ قرمزش رو به شما توصیه میکنم مشکی بردارید که روی مین بوردتون قشنگ تر بشه تفاوت قیمتش از یک پیتزا هم کمتره
پاور از گرین هست که توی ایران طراحی میشه و خارج از ایران ساخته میشه و دوباره به ایران میاد برند بسار با کیفیتی هست خودمم از همین مارک استفاده میکنم توان پاور ۶۰۰ وات هست که حدود ۴۰-۵۰ وات بالا تر در نظر گرفته شده که بتونه جوابگوی ارتقا های اینده رو تا حدی باشه
من جای شما باشم یه کار دیگه هم میکنم یه مانیتور فول اچ دی جدا از کیس تو اولین فرست میخرم چون سیستم توانش رو داره که به راحتی از پس سنگین ترین بازی ها هم با اخرین جزیات و کیفیت پشتیبانی بکنه و از خرید این سیستم پشیمون نمیشید و یه توصیه دیگه هم دارم براتون اونم اینه که تو اولین فرست یه هارد وسترن دیجیتال بلو با بلک هم تهیه کنید که هم حافظه کم نیارید و هم سرعت بالاتری داشته باشه اگر اطلاعاتتون کمه و فروشنده ای رو نمیشناسید که هم معتبر و هم قابل اعتماد باشه از دوستان تو همین انجمن هستن معرفی میکنم خدمتتون که خدایی نکرده فروشنده ها از برند های دیگه و مدل های دیگه به جای این مدل ها استفاده نکنند و کیفیت رو پایین نیارن
راستش اینجوری که حرف زدید من را وسوسه میکنید.
حالا اگه پول دستم اومد گفتید که یه مانیتور و یک هارد هم بگیرم.
میشه معرفی کنید
بعد این توضیحی که دادید مربوط به کدوم سیستم میشه ؟
ببخشید خیلی پیش پا افتاده سوال میپرسم. زیاد اطلاعات ندارم.
بعد نهایت تا 3 ملیون بهترین سیستم چیه ؟
بعد ممکنه برا 3 ملیون تا عید صبر کنم.
بنظرتون صبر کنم پولم بیشتر بشه یا نه همین 2500 ببندم؟
میشه قطعاتی را که معرفی میکنید با دلیل بگید که چرا این را معرفی کردید ؟
با تشکر از شما
1376MAXIMUM
14-11-2014, 13:23
صبر کردن سودی نداره فعلا فرقی نداره اگرم صبر کنی من بودم میخریدم چون قیمت ها فعلا متعادله و اگر توافق هم نشه دوباره قیمت ها به هم میریزه و ثبات کم میشه و هم خرید تایستون تموم شده تورمش هم گرونی کریسمس و عید هنوز نیومده که تو کریسمس مخصوصا قیمت ها هم داخل و هم خارج به دلیل تقاظای بسیار زیاد بالا میره یه چند دلاری زیر ۱۰ دلار
هم میتونید صبر کنید تا همه رو باهم بخرید هم میتونید همین حالا کیس رو بخرید و بعد قطعات دیگه رو اضافه کنید چون ظافه کردن قطعات جدید راحته خودتون تو خونه هم میتونید انجام بدید
تا ۳ ملیون هم میشه صبر کرد گرافیک حرفه ای تر و مین بورد مخصوص بازی میتونید اضافه کنید و پاور رو ۱۰۰ وات قویتر بردارید
cpu رو به دلیل قدرت و کیفیت این مدل رو انتخاب کردم
کیس رو به دلیل قیمت مناسب و کیفیت خوب و استاندار هایی که داره
رم ها رو به دلیل قیمت خوب و کیفیتی که ازش مطمئن بودم چون خودمم داشتم و این که مخصوص گیم هست
مین بورد به دلیل برند عالی و امکانات مناسب و بروز بودن
گرافیک رو به دلیل قدرت و برند رو به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب و نزدیک به قیمت جهانی و پایین تر بودن قیمت نسبت به برند های دیگه بدون تفاوت در کیفیت و کارایی برند. های دیگه به دلیل جا افتاده تر بودن تو بازار ایران و تقاظای بالاتر سر اون برند ها گرون تره در کل بی دلیل برند های دیگه گرونه
پاور رو هم بهدلیل این که برند خوبی هست و کیفیت و کارایی خیلی خوبی داره و این که این برند باتوجه به این که توی ایران طراحی میشه و در اصل برند ایرانیه و از قطعات باکیفیت بالای ژاپن و ... استفاده میکنه و گارانتی خیلی خوبی که داره و خدمات بعد از گارانتی خوبش انتخاب کردم
سیستم اولی که نوشتم میشه تا ۳۱۰۰ جورش کرد سیستم دوم ارزون تر هست نظراتم هم مربوط به سیستم هایی که خودم معرفی کردم با این که از نظر کارایی و کیفیت با سیستم دیگه ای که دوست دیگه ای معرفی کردن تفاوتی نداره حتی قطعه مشترک هم توش هست سیستمی که دوست دیگه معرفی کردن و سیستم دومی که من معرفی کردم خیلی شبیه به هم هست
رم ها رو میتونید با مدل پایین عوض کنید مشخصات بهتری داره
ممنونم از شما.
خواب پس صبر نکنم و با همبن بودجه بخرم.
راستی بین سیستم اولی که 3100 و دومی که 2500 هستش و معرفی کردید چقدر تفاوت کارایی و قدرت وجود داره ؟ منظور چه چیزی اون را گرون تر کرده ؟
بعد میشه درباره زمان خرید سیستم یکم توضیح بدبد مثلا چه موقع از سال ارزون و چه موقع گرونه ؟ الان وضعیت چجوره ؟
بعد این سیستم دومی که معرفی کردید بهترین در این قیمت هستش ؟ یعنی امکان تعویض قطعات بهتر با این بودجه هست یا نه ؟ اگه هست معرفی کنید.
بعد من قصد تعویض سیستم را تا 5-6 سال دیگه ندارم .آیا این سیستم دومی میتونه بازی های مثلا 5 سال دیگه با کیفیت متوسط اجرا کنه ؟
در آخر نتیجه و جمع بندی از سیستم را بگید . منظورم آخرین سیستم پیشنهادی با تغییرات مورد نیاز.
باز شرمنده زیاد سوال میپرسم.
1376MAXIMUM
15-11-2014, 20:27
ممنونم از شما.
خواب پس صبر نکنم و با همبن بودجه بخرم.
راستی بین سیستم اولی که 3100 و دومی که 2500 هستش و معرفی کردید چقدر تفاوت کارایی و قدرت وجود داره ؟ منظور چه چیزی اون را گرون تر کرده ؟
بعد میشه درباره زمان خرید سیستم یکم توضیح بدبد مثلا چه موقع از سال ارزون و چه موقع گرونه ؟ الان وضعیت چجوره ؟
بعد این سیستم دومی که معرفی کردید بهترین در این قیمت هستش ؟ یعنی امکان تعویض قطعات بهتر با این بودجه هست یا نه ؟ اگه هست معرفی کنید.
بعد من قصد تعویض سیستم را تا 5-6 سال دیگه ندارم .آیا این سیستم دومی میتونه بازی های مثلا 5 سال دیگه با کیفیت متوسط اجرا کنه ؟
در آخر نتیجه و جمع بندی از سیستم را بگید . منظورم آخرین سیستم پیشنهادی با تغییرات مورد نیاز.
باز شرمنده زیاد سوال میپرسم.
مین بورد بهتر و گرافیک بهتر الانم گفتم وضعیت خوبه برای خرید
بله بهتر فکر نمیکنم کسی بتونه براتون ببنده
فکر نکنم تا ۵ سال دیگه ولی ۳-۴ سال رو حتما میتونه ۲-۳سال رو با اخرین کیفیت میتونه دیکه تو سال ۲ و۳ یه سری بازی های محدود هستن که با اخرین کیفیت بعضی جاهاش افت فریم داشته باشید اینا هم احتمال های من هست حتمی نیست بر اساس سیستم خودم و تجربه خودم یه حدسی میزنم ۱۰۰٪ نیست
همون رم رو فقط با رمی که گفتم تو سیستم ۲ باید عوض کرد همین
توسیستمی که گرون تره مین بورد بهتره و گرافیک هم یه خورده فکر کنم ۱۰٪ قویتر هست و پاور یه مقدار جای اضافه کردن قطعه بیشتری داره فکر کنم تو سیستم اول ۱۰۰ وات بیشتر انتخاب شده و تو سیستم ۲ فکر کنم ۵۰ وات درست یادم نیست
سیستمی که حدود ۲۵۰۰ هست میشه با کانفیگ زیر
Zotac GTX 760 OC 2GB GDDR5
ASUS H97-Plus LGA1150 H97 Mainboard
Green GP600A-hp Bronze PSU
سلام.
من رفت حضوری با چندتا از دوستان متخصص این کار حرف زدم و سیستم هایی که دوستان پیشنهاد دادند را به آنها نشان دادم .
خلاصه و آخرش یه سیستم معرفی کردند .
حالا میخوام نظر شما را دربارش را بدونم.
Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5
که گفتند میشه از همون گرافیک پیشنهادی اولی ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5 استفاده کرد ولی این یکی بهتره.. نظر شما چیه ؟
قیمتش چقدر میشه حدودا؟
ممنون که پاسخ میدید
1376MAXIMUM
18-11-2014, 00:08
سلام.
من رفت حضوری با چندتا از دوستان متخصص این کار حرف زدم و سیستم هایی که دوستان پیشنهاد دادند را به آنها نشان دادم .
خلاصه و آخرش یه سیستم معرفی کردند .
حالا میخوام نظر شما را دربارش را بدونم.
که گفتند میشه از همون گرافیک پیشنهادی اولی ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5 استفاده کرد ولی این یکی بهتره.. نظر شما چیه ؟
قیمتش چقدر میشه حدودا؟
ممنون که پاسخ میدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مقایسه دوتا کارت رو نشون میده خیلی تفاوتی ندارن
این سیستم هم یه قیمتی حدود سیستم اولی داره که من گفتم تفاوتش فقط تو برند سازنده چیپ کارت گرافیک هست اونی که من گفتم amd هست اونی که دیگران گفتن nvidiaمیگن nvidia بهتره ولی من رد میکنم تفاوتی ندارن چفتشون مثل هم هستن فقط این سری ای ام دی قیمت های فوق العاده ای روی کارت هاش گذاشت , amd مموری بیشتری داره تو این مدل
اگر تو کارت nvidia مدل پایین رو پیدا کردید حتما بخریدش چون دایرکت ایکس ۱۲ هم هست
Zotac GTX 770 AMP! Edition 2GB GDDR5
این سیستم هم یه قیمتی حدود سیستم اولی داره که من گفتم تفاوتش فقط تو برند سازنده چیپ کارت گرافیک هست اونی که من گفتم amd هست اونی که دیگران گفتن nvidiaمیگن nvidia بهتره ولی من رد میکنم تفاوتی ندارن چفتشون مثل هم هستن فقط این سری ای ام دی قیمت های فوق العاده ای روی کارت هاش گذاشت , amd مموری بیشتری داره تو این مدل
اگر تو کارت nvidia مدل پایین رو پیدا کردید حتما بخریدش چون دایرکت ایکس ۱۲ هم هست
Zotac GTX 770 AMP! Edition 2GB GDDR5
خیلی گلی:11:.
این دوست ما گفت که این AMD از این لحاظ بهتره چون 3 گیگه و NVIDIA بهتره چون با مادربورد مچ هستن .
راستش من نمیدونم کدمشون در آخر بهتره:45:.
بعدش درباره این Zotac GTX 770 AMP! Edition 2GB GDDR5 متوجه نشدم ؟
یعنی این از دوتای قبلی بهتره ؟:n04:
ببخشید خیلی سوال میپرسم :n14:
................
بعد راستی هر کدوم از این کارت گرافیکا تا دایرکت ایکس چند پشتیبانی میکنن؟
1376MAXIMUM
18-11-2014, 08:04
این دوست ما گفت که این AMD از این لحاظ بهتره چون 3 گیگه و NVIDIA بهتره چون با مادربورد مچ هستن .
................
بحثی به عنوان مچ بودن کارت گرافیک با مین بورد وجود نداره و اگر قرار هست که بگیم وجود داره باید بگیم ای امدی مچ تره چون کراس فایر ای ام دی روی سری h وz هردو هست اما برای انویدیا فقط برای z هست
بقیه ۱۱ هست با یه ممیز که یادم نیست کدومش چنده ولی این زوتاکه اخری که گفتم ۱۲ هست البته بازم تفاوت چندانی نداره چون هنوز ۱۲ روی بازی ها استفاده نشده و کارت هایی هم که ورژن ۱۲ دارن هنوز انگشت شمار هستن
kaveh-gh
18-11-2014, 12:49
................
تمام کارتهای GTX 770 از دایرکت ایکس 12 پشتیبانی خواهند کرد. این موضوع هیچ ارتباطی به برند کارت نداره.
پیشنهاد میکنم همون Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 رو تهیه کنید. در این رنج قیمتی برای رزولوشن FHD بهترین انتخابه.
در رزولوشن 1080p به بیشتر از 2 گیگ Vram نیاز نیست. 3 گیگ Vram کارت R9 280X برتری محسوب نمیشه.
بین GTX 770 و R9 280X تفاوت بسیار کمه. صرفنظر از بازی بتلفیلد، در حالت کلی برتری نسبی با GTX 770 هستش ولی اختلاف محسوس نیست.
دوستان خواستم تو همین تاپیک مطرح کنم که gigabye gtx 970 تا چند سال دیگه میتونه بازی هارو روی الترای خالص اجرا کنه ؟
و AC:unity هم میتونه رو الترا؟
kaveh-gh
18-11-2014, 16:35
دوستان خواستم تو همین تاپیک مطرح کنم که gigabye gtx 970 تا چند سال دیگه میتونه بازی هارو روی الترای خالص اجرا کنه ؟
و AC:unity هم میتونه رو الترا؟
سرعت پیشرفت تکنولوژی رو نمیشه حدس زد دوست عزیز. شاید تا یکی دو سال بتونه اکثر بازیها رو در رزولوشن 1080p و تنظیمات High/Ultra اجرا کنه.
بله این کارت به راحتی Assassin's Creed Unity رو در رزولوشن 1080 و تنظیمات اولترا اجرا میکنه.
با تشکر از همه که پاسخ میدهند.
پس شد این
را بخرم؟
میشه حدود قیمتش را بگید ؟
بعد اگه رم ها را از 8 به 16 ارتقاء بدم چی میشه ؟
یعنی چقدر فایده داره ؟ ارزش داره ؟
آخه یکی از دوستان گفت رم 8 برا بازی های تا 1 سال دیگه خوبه ولی بعد 1 سال کم میاد . گفت بهتره 16 ببندی ...
پس شد این
را بخرم؟
آخه یکی از دوستان گفت رم 8 برا بازی های تا 1 سال دیگه خوبه ولی بعد 1 سال کم میاد . گفت بهتره 16 ببندی ...
بله اگه 16 گیگ ببندید بهتره وسرعت دارمیشه واینده نگری کردید چون الان 8گیگه و2گیگ هم سیستم ازش به خاطر حجمش میگیره میشه 6گیگ
1376MAXIMUM
18-11-2014, 22:17
پس شد این
را بخرم؟
شما فعلا ۸ ببندید اگر لازم شد یکی دیگه بزارید کنارش ۱۶ هم اگر بودجه میرسه ببندید فقط لان با گوشی هستم مدل ها رو ندارم برای ۱۶ هر ۴ تا جای رم مین پر میشه برای همین میخواهم ۲ تا ۸ بگم که فعلا مدل ها رو ندارم براتون تا شب میگم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.