مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد پاک شدن ویندوز
سلام خسته نباشید من یه لب تاپ دارم بعد ویندوزشو امدم عوض کنم و ویندوز 8 بریزم درایو ویندوزو فرمت کردم بعد متوجه شدم که نوع هارد gpt هست حالا تنها راه ریختن ویندوز فرمت کل هارده منم فایلهامو توی درایو های دیگه لازم دارم حالا چکار کنم که فایل هامو بردارم از هارد ؟؟؟؟؟ خواهشا کمک کنید
اگر درایوهای دیگه ی هارد رو فرمت نکردین ، میتونید از دیسک های زنده استفاده کنید
دیسک های زنده ی سیستم عامل ، بدون نیاز به نصب هستن و فقط کافیه داخل dvd rom قرار بدید و به راحتی به اطلاعت تون دست پیدا کنید .
استفاده کردم از دیسک های زنده ولی موقع اجرا ارور میده
ارور 0x0000017 an unexpected eror has occurred
چکار کنم خواهش می کنم کمک کنید
milad_gta
12-11-2014, 16:24
ممکنه دیسک زنده مورد استفاده شما مشکل داشته باشه، از یک دیسک دیگه استفاده کنید.
از چه دیسکی استفاده میکنید؟ برای نصب ویندوز روی درایو gpt باید f12 یا f11 یا هر کلید دیگه ای که به شما اجازه انتخاب دستگاه بوت رو میده بزنید و گزینه ی دی وی دی رو که با UEFI شروع میشه بزنید...
خوب درسته من اینکارو می کنم ولی همین اروری که گفتمو میده حتی از erd commander هم استفاده کردم ولی باز هم همین ارور رو میده
خواهش می کنم کمک کنید
این اخطار برای اینه که نمیتونه یه درایو موقت توی رم (رم درایو) ایجاد کنه. دیسک نصب ویندوز و تمام دیسک بوت های ویندوزی همین کارو میکنن پس طبیعیه که تو همه این مشکل هست.اگه راه حلی یافتم پست رو ویرایش میکنم.نتم عصری هی قطع و وصل میشه...
به نظر میاد که مشکل از رم باشه.تنها چیزی که پیدا کردم همین بود.اگه ممکنه یه رم دیگه رو امتحان کنید.یا یه توزیع لینوکسی بگیرید و برنامه ی memtester کنید.بعد sudo memtester 2048 5 رو تایپ کنید.ببینید خروجیش چیه.نمیتونم توضیحات رو بنویسم چون الان دوباره قطع میشه.پارس آنلاین چه مرگشه؟؟؟
ادامه:وقتی تموم شد و خظ چشمک زن برگشت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو بنویسید تا ببینید چه خروجی ای داده، ممکنه یکی از اینا باشه:
0 یعنی مشکلی نداره.
x01 یعنی نمیتونه رم تخصیص بده.
x02 یعنی نمیتونه آدرس ها رو تست کنه.
دیسک بوت زیر رو دانلود کنید بهتره:
حجمش حدود ۲۵۰ مگه.بعد از بوت این دستور رو بنویسید:
و اینتر رو بزنید.۱۵ کیلو بایت دانلود و بعد نصب.بعد از نصب اون دستوراتی که بالا گفتم رو بنویسید.
اگه کارت راه نیفتاد ، هاردت رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کن ، یه هارد اصلی داری میزبان و یکی هم که برای خودته .
با این روش فقط مشکل نصب ویندوز حل میشه ولی بعدش اگه این ارور واقعا از رم باشه (که احتمال زیاد هست) باز هم با بعضی از برنامه ها یا خود ویندوز به مشکل برمیخوره...
farsitools
12-11-2014, 19:10
از فلش بوت هم می تونید کمک بگیرید(ویندوز نصب شده روی فلش مموری)
بهترین راه اتصال کابلی هارد به یک سیستم دیگه و استخراج فایل ها است
:n16:
نه من لب تاپ دارم نمیشه هارد به هارد کرد میشه ؟؟؟
چطوری می تونم از فلش بوت استفاده کنم ؟
با این بوتی که شما گذاشتین میشه فایلارو خارج کنم از هاردم یا فقط برای تسته ؟
برای اینکه فایل ها رو بردارید یه توزیع کوچک و گرافیکی هست به اسم SliTaz که میتونید با اون فایل ها تون رو روی یه هارد دیگه کپی کنید و همچنین روی خودش یه پارتیشن منیجر به اسم Gparted به صورت نصب شده هست که با اون میتونید از نو پارتیشن بندی کنید.برای پارتیشن بندی اینبار حواستون باشه که همون اول کار نوع partition table رو mbr قرار بدید (با اینکار تمام پارتیشن ها پاک میشن) بعد از نو پارتیشن بندی کنید.
برای ایجاد فلش بوتیبل این توزیع ابتدا اون رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید (حدود ۳۵ مگ) و روی ویندوز نرم افزار unetbootin رو اجرا کنید.
سپس گزینه ی disk image رو انتخاب کنید و روی browse کلیک کنید.اکنون فایل iso دانلود شده را انتخاب و سپس از لیست پایین فلش خود را انتخاب کنید و فایل را روی آن بریزید.حالا میتونید از طریق فلش بوت کنید و فایل هاتون رو نجات بدید...
یادتون هست که هاردم gpt روی این هارد میشه ؟؟؟
گفتم که هاردتون رو از gpt به mbr تبدیل کنید.اگه روی فلش کار نمیکنه روی سی دی رایتش کنید.یا با نرم افزار yumi امتحان کنید.یا LiLi USB Creator
من نمی خوام فعلا هاردمو به mbr تبدیل کنم چون ممکنه اطلاعاتش پاک بشه فقط فعلا می خوام اطلاعاتمو روی هارد اکسترنال بریزم با این نرم فازاری که گفتین چجوریه کدوم قسمتشه خواهشا بگین
با lili:
برنامه رو باز کنید و از لیست اول فلشتون رو انتخاب کنید.
اکنون روی آیکون اول سمت چپ کلیک کنید و فایل دانلود شده رو انتخاب کنید.
دو قسمت بعد رو دست نزنید و در قسمت آخر تیک همه گزینه ها رو بردارید.حالا روی آیکون صاعقه کلیک کنید.
آقا کارم راه افتاد خیلی مچکرم ممنونم
فقط یه تصویر می تونید بذارید من بهتر متوجه میشم
مشکلی پیش اومده اینکه در این برنامه ای که معرفی کردین همه ی فایل هارو نشون نمیده کاری میشه کرد ؟
بعضی درایو ها رو خالی نشاون میده
لطفا یه عکس از صفحه بذارید.این توزیع یه برنامه داره برای اینکار تو منوها دنبالش بگردید پیداش میکنید جاشو یادم نیست..همچنین برنامه ی gparted رو باز کنید و ازش عکس بذارید. یوزر: root پسورد: root
اقا این برنامه این قسمتی که میگین تو ویندوزشه یا توی منوی بوتش ؟
بعد توی منوی بوتش کدوم قسمتشو باید بری ؟ اگه یکی از گزینه هارو انتخاب نکنی خودش میره به یه قسمتی که وقتی زبانو انتخاب می کنی یه صفحه سیاه میاد دیگه هیچی
اقا عکسو اپلود کردم توی ادرسی که نوشته بود
بذارید از اول شروع کنیم، مشکلات شما به این شرحه:
۱.نوع هارد شما gpt هست و نمیتونید روش ویندوز نصب کنید.
۲.شما نمیتونید دی وی دی ویندوز و دیسک بوت های ویندوزی رو به خاطر یه ارور بالا بیارید.
۳.شما میخواید از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید روی یه هارد اکسترنال.
خوب گفتید که فعلا اولین کاری که میخواید بکنید اینه که بک آپ بگیرید.من دارم سعی میکنم یه راه حل پیدا کنم.پس لطفا صبر کنین و پست اضافی ندید .همچنین پست ها پشت سر هم ندید تا تاپیک شلوغ نشه.خیلی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.