khorzokhan_md
11-11-2014, 23:06
سلام
من یه لپ تاپ دل مدل ۱۵۵۸ نزدیک به۴ سال پیش خریدم و از همون روزی که گارانتیش تموم شد ( ۱ ساله بود ) شروع کرد به خرابی تا به امروز که اوراقش کردم
درایورش خراب شد باطری داغون شد هارد بد سکتور زد دکمه پاورش از همون روز اول یک خط در میون کار میکرد تا خراب شد و....انقدر بردم تعمیرگاه حسابش از دستم در رفته
خوب حالا میخوام لپ تاپ بخرم
در اولویتم واسه خرید برند و مدلی هست که کمترین خرابی رو داشته باشه
بودجمم. تا ۳ میلیون هست
سونی میخواستم بگیرم که میگن خط تولید لپ تاپش و واگزار کرده به یه شرکت ژاپنی و از اون زمان سونی خرابیش زیاد شده
ام اس ای هم مدل های خوبش مدل های گیمینگش هستن که از بودجه ی من بیشترن
اپل هم همین طور
دل که بکشنم نمیگیرم
لنوو ارزونیش و تنوع و قدرتش روی کاغذ ادم و قلقلک میده که بگیره ولی تو کیفیت ساختشون شک دارم
تجربه ی بدم کاری کرده نتونم بهش اعتماد کنم
میدونم میگین الان که پرفروش ترین و بهترین تو رنک ها و ...ولی اون موقع که من میخواستم لپ تاپ بگیرم دل هم پرفروش ترین بود هم بهترین لپ ناپ تو کل سایت ها و نظر سنجی ها...اخرش این شد
ایسوس هم تعمیر کارا میگن لنوو هنوز از نظر ساخت و خرابی خیلی بهتر داره کار میکنه
اچ پی هم نه کسی از بدیش میگه نه از خوبیش
اطلاعات زیادی ندارم در موردش
ایسر هم مدلیه که قدیم همه میگفتن خیلی کیفیت ساختشون پایینه ولی الان هر تعمیر کاری و میگم میگه که ایسر بخر از نظر خرابی از بقیه بهتره
لنوو مدل z510. Flex 2. Z5070
Msi cx61
Acer v5
Hp probook 450 g2
Asus k451ln
من یه لپ تاپ دل مدل ۱۵۵۸ نزدیک به۴ سال پیش خریدم و از همون روزی که گارانتیش تموم شد ( ۱ ساله بود ) شروع کرد به خرابی تا به امروز که اوراقش کردم
درایورش خراب شد باطری داغون شد هارد بد سکتور زد دکمه پاورش از همون روز اول یک خط در میون کار میکرد تا خراب شد و....انقدر بردم تعمیرگاه حسابش از دستم در رفته
خوب حالا میخوام لپ تاپ بخرم
در اولویتم واسه خرید برند و مدلی هست که کمترین خرابی رو داشته باشه
بودجمم. تا ۳ میلیون هست
سونی میخواستم بگیرم که میگن خط تولید لپ تاپش و واگزار کرده به یه شرکت ژاپنی و از اون زمان سونی خرابیش زیاد شده
ام اس ای هم مدل های خوبش مدل های گیمینگش هستن که از بودجه ی من بیشترن
اپل هم همین طور
دل که بکشنم نمیگیرم
لنوو ارزونیش و تنوع و قدرتش روی کاغذ ادم و قلقلک میده که بگیره ولی تو کیفیت ساختشون شک دارم
تجربه ی بدم کاری کرده نتونم بهش اعتماد کنم
میدونم میگین الان که پرفروش ترین و بهترین تو رنک ها و ...ولی اون موقع که من میخواستم لپ تاپ بگیرم دل هم پرفروش ترین بود هم بهترین لپ ناپ تو کل سایت ها و نظر سنجی ها...اخرش این شد
ایسوس هم تعمیر کارا میگن لنوو هنوز از نظر ساخت و خرابی خیلی بهتر داره کار میکنه
اچ پی هم نه کسی از بدیش میگه نه از خوبیش
اطلاعات زیادی ندارم در موردش
ایسر هم مدلیه که قدیم همه میگفتن خیلی کیفیت ساختشون پایینه ولی الان هر تعمیر کاری و میگم میگه که ایسر بخر از نظر خرابی از بقیه بهتره
لنوو مدل z510. Flex 2. Z5070
Msi cx61
Acer v5
Hp probook 450 g2
Asus k451ln