PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ خانگی (چه برندی رو پیشنهاد میدین)

khorzokhan_md
11-11-2014, 23:06
سلام
من یه لپ تاپ دل مدل ۱۵۵۸ نزدیک به۴ سال پیش خریدم و از همون روزی که گارانتیش تموم شد ( ۱ ساله بود ) شروع کرد به خرابی تا به امروز که اوراقش کردم
درایورش خراب شد باطری داغون شد هارد بد سکتور زد دکمه پاورش از همون روز اول یک خط در میون کار میکرد تا خراب شد و....انقدر بردم تعمیرگاه حسابش از دستم در رفته

خوب حالا میخوام لپ تاپ بخرم
در اولویتم واسه خرید برند و مدلی هست که کمترین خرابی رو داشته باشه
بودجمم. تا ۳ میلیون هست
سونی میخواستم بگیرم که میگن خط تولید لپ تاپش و واگزار کرده به یه شرکت ژاپنی و از اون زمان سونی خرابیش زیاد شده
ام اس ای هم مدل های خوبش مدل های گیمینگش هستن که از بودجه ی من بیشترن
اپل هم همین طور
دل که بکشنم نمیگیرم
لنوو ارزونیش و تنوع و قدرتش روی کاغذ ادم و قلقلک میده که بگیره ولی تو کیفیت ساختشون شک دارم
تجربه ی بدم کاری کرده نتونم بهش اعتماد کنم
میدونم میگین الان که پرفروش ترین و بهترین تو رنک ها و ...ولی اون موقع که من میخواستم لپ تاپ بگیرم دل هم پرفروش ترین بود هم بهترین لپ ناپ تو کل سایت ها و نظر سنجی ها...اخرش این شد

ایسوس هم تعمیر کارا میگن لنوو هنوز از نظر ساخت و خرابی خیلی بهتر داره کار میکنه
اچ پی هم نه کسی از بدیش میگه نه از خوبیش
اطلاعات زیادی ندارم در موردش
ایسر هم مدلیه که قدیم همه میگفتن خیلی کیفیت ساختشون پایینه ولی الان هر تعمیر کاری و میگم میگه که ایسر بخر از نظر خرابی از بقیه بهتره

لنوو مدل z510. Flex 2. Z5070
Msi cx61
Acer v5
Hp probook 450 g2
Asus k451ln

HOJ-JAT
12-11-2014, 19:17
سلام
مهمترین نکته یعنی کاربرد را نفرمودید...مثلا تو این بودجه الترالبوک میشه خریدو.. لپتاپ مالتی مدیا و گیمنگ هم میشه...
باید کاربرد را مشخص کنید

khorzokhan_md
12-11-2014, 19:31
سلام
مهمترین نکته یعنی کاربرد را نفرمودید...مثلا تو این بودجه الترالبوک میشه خریدو.. لپتاپ مالتی مدیا و گیمنگ هم میشه...
باید کاربرد را مشخص کنید

دوست عزیز من اصلا بازی نمیکنم
نوشتم که لپ تاپ برای استفاده ی خانگی مییخوام
ولی استفادم بالاست
همیشه کار میکنم باهاش و وقتی بیدارم روشن و وقتی خوابم اونم خاموشه
این طوریه استفادم
:دی
اتوکد و ایتبز و .... برنامه های عمرانی هم کار میکنم

بیشتر به قول معروف خر کاری برام مهمه
اچ پی چه طوره؟!
مقاومه ؟!

HOJ-JAT
12-11-2014, 19:52
با توجه ب بودجه شما و کاراییی معماری asus n56jr-jn-jk با قبمت ۳۲۰۰ برای شما مناسب هست این مدل خرابی کمی داشته است

khorzokhan_md
12-11-2014, 19:58
با توجه ب بودجه شما و کاراییی معماری asus n56jr-jn-jk با قبمت ۳۲۰۰ برای شما مناسب هست این مدل خرابی کمی داشته است

چک کردم لپ تاپ فوق العاده ای هست ولی تو بودجه ی من نیست
زیر ۳ میلیون میخوام

HOJ-JAT
12-11-2014, 20:40
بودجمم. تا ۳ میلیون هست
لپتاپ چیزی مثل کفش نیست که هر شش ماه یکبار عوض بشه من پیشنهاد میکنم افزایش بودحه بدی و یک مدل عالی بخری تا یک مدل.....

در کل مدل های توشیا هم خیلی عالی هستند تو سایت دیجی کالا میتونی ببینیون مدل های ستلایت ولی cpu بقدرت asus ندران که برای کار معماری حیاتی هست

khorzokhan_md
13-11-2014, 13:14
لپتاپ چیزی مثل کفش نیست که هر شش ماه یکبار عوض بشه من پیشنهاد میکنم افزایش بودحه بدی و یک مدل عالی بخری تا یک مدل.....

در کل مدل های توشیا هم خیلی عالی هستند تو سایت دیجی کالا میتونی ببینیون مدل های ستلایت ولی cpu بقدرت asus ندران که برای کار معماری حیاتی هست

مرسی از راهنماییتون
میخواستم ببینم نظرتون راجع به hb و acer چیه؟!
بیشتر نظرم رو hp ه
به نظر کیفیت ساخت خوبی دارن
ایسر هم میگن خیلی خوب شده...
انقدر هم cpu فوق العاده لازم نداشتم
من لپ تاپ قبلیم هم i۷ بود ولی نسل ۱
دیگه از ۵۰ درصد بیشتر استفاده نکردم روزی ازش

mbmbhh
01-12-2014, 01:17
به نظر من ایسر و ایسوس خوبن از لحاظ قیمت وزن و زیبایی.