مشاهده نسخه کامل
: مشکل با رم اپیسر
baktash1370
11-11-2014, 23:06
سلام دوستان
پیرو تاپیک زیر من 2 تا رم 4 گیگ خریدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رم قبلی خودم این مدله :
رم جدید هم اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما مسئله ایتجاس با رمهای جدید اصلا سیستم نمیاد بالا
مشخصات و برق مصرفی ونگاه کردم ذدیدم میخوره بهم
اصلا یه چیز عجیبی...الان یه ذونه از قبلی و یه دونه از جدید هم گذاشتم روش اومده بالا اما فقط 2 گیگ رم قدیم رو خونده..
چرا اینطوریه؟راه حلی داره؟چشه؟
ممنون
مادربوردتون چیه البته میتونید توی سایت مادربورد برید و لیست رمهایی که با بردتان سازگار هستند ببینیدرمها را تکی امتحان کنیدببینیدسیستم بالا میاد یا خیر اگر نشد ازبرق بکشید باطری مین را بیرون بیارید و دوباره جابزنید وسیستم را روشن کنید اگر بوت شد برید توی بایوس تاریخ وساعت را تنظیم کنید.
baktash1370
11-11-2014, 23:42
مادربرد p5qc هستش
اون 2 تا لینک رو چک کنید..هر 2 همه چی شون یکیه..اگه قدیمیه کار بده اینم باید اکر بده
تکی هم امتحان کردم
حالا اینکاری که گفتید هم میکنم ج میدم..
مرسی
baktash1370
12-11-2014, 00:35
سلام
آقا کردم..نشد..
باطری و در اوردم نشد...
بایوس با اینکه اپدیت بود باز اپدیت کردم نشد
دیگه میتونه از کجا باشه؟
سلام دوستان
پیرو تاپیک زیر من 2 تا رم 4 گیگ خریدم
رم قبلی خودم این مدله :
رم جدید هم اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما مسئله ایتجاس با رمهای جدید اصلا سیستم نمیاد بالا
مشخصات و برق مصرفی ونگاه کردم ذدیدم میخوره بهم
اصلا یه چیز عجیبی...الان یه ذونه از قبلی و یه دونه از جدید هم گذاشتم روش اومده بالا اما فقط 2 گیگ رم قدیم رو خونده..
چرا اینطوریه؟راه حلی داره؟چشه؟
ممنون
اگه دو رم جدید به صورت تکی رو همه اسلات ها چک شده و دراین حالت تکی هم سیستم بالا نمیاد یکی میتونه از بایوس باشه که با آپدیت حل میشه یکی میتونه از خود رم باشه و یک مورد دیگه هم میتونه از ناسازکار بودن رم با بردتون باشه
توی سایت ایسوز برو مدل مادربورد را سرچ کنید و در قسمت ساپورت گزینه مموری را انتخاب کنیدلیست آن را دانلود کن و آن را باز کن با رمی که خریدی مطابقت بده وضمن ماکزیمم رمی که بردشما ساپورت میکنه در نظربگیر.
آقا مهرداد صبح بخیر بورد ایشان هم رم ddr3 8gb و هم رم ddr2 16gb ساپورت میکنه که باید به چینش رمها دقت کنند ممنون .
آقا مهرداد صبح بخیر بورد ایشان هم رم ddr3 8gb و هم رم ddr2 16gb ساپورت میکنه که باید به چینش رمها دقت کنند ممنون .
ایشون در حالت تکی رم ها هم اونطوری که خودشون گفتند مشکل دارند گفتند تکی هم امتحان کردن نشده پس به چینش رم مربوط نیست ساپورت منطورم حجم رم نبود بعضی از بردها با بعضی از برند رم ها سازگار نیست که معمولا با آپدیت بایوس درست میشه
اگه در حالت تکی رو همه اسلات ها مشکل ندارند میتونه حرف شما باشه هم میتونه از ناسازگار بودن رم ها باهم باشه هم چینش رم ها هم بایوس مین و هم تنظیمات خودم رم در بایوس
baktash1370
12-11-2014, 13:15
سلام
درست میفرمایید
از رم نیس چون رفتم یکی دیگه از اون مدلم انتخاب کردم و نصب کردم نشد
بایوس هم آخرین نسخس
دیگه میمونه که مادربرد که احتمال خیلی زیاد از اینه..فغلا دنبال مادربردم..چون سی پی یو با اینکه واقعا قویه اما قدیمیه و به سری جدیدا نمیخوره
مشخصات سیستم و رمهایی که خریدید را بگید منظورم ظرفیت و باس رمهاست .
baktash1370
12-11-2014, 15:56
سلام
CPU :Q6700
VGA : AMD 5770 1GB DDR5
MB : ASUS P5QC
رم ها هم که جدید گرفتم APACE black panther 4gb*2 1600
من مشخصات مین شما رو دیدم مین شما اسلات ddr2 هم داره
از نظر فرکانسی که مشکلی وجود نداره 1600 رو حمایت نمیکنه و لی بازم کار میکنه و به فرکانس کنترلر حافظه یعنی 1333 یا 1066 محدود میشه ولی اگر به سایت مینتون مراجعه کنید برای ddr3 حداکثر 8 گیگ و برای رم های ddr2 حداکثر 16 گیگ رو ساپورت میکنه یعنی شما دو تا اسلات ddr3 دارید و هر اسلات یا dimm حداکثر 4 گیگ که رم شما هم کدوم 4 گیگ است و از این بابت مشکلی نیست
به نظر من اگه رم ها در حالت تکی رو هر دو اسلات ایراد داره بهتره با یک برند رم دیگه تست کنید ضمن اینکه رم ddr3 رو تکی تست میکنید هیج رم دیگه ای یعنی ddr2 هم روی سیستم نباشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.