ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز نشدن هارد WD My Passport بعد از عملیات Check Disk

B.i.r.i.y.a
11-11-2014, 20:27
سلام
یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایتی my passport دارم. یه پوشه حاوی چندتا فایل توش بود که پاک نمیشد. احتمال دادم که دچار بدسکتور شده و ابزار check disk ویندوز رو اجرا کردم. بعد از عملیات چک دیسک که چند ساعت هم طول کشید، درایو هارد دیگه باز نمیشه! و خطا میده (میگه که هارد unformatted هست و باید فرمت بشه)
اینم یه عکس از my computer :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینید درایو مجازی مربوط به پسورد هارد نمایش داده میشه و وارد درایو هم میشه!!! ولی خود هارد باز نمیشه :(
روی هارد رمز هست، ولی براش تعریف شده که روی سیستم خودم درخواست رمز نکنه.

سعی کردم همه چیزو توضیح بدم. امیدوارم راهی وجود داشته باشه و بتونید راهنماییم کنید.
بدجوری گیر افتادم. لطفا کمک کنید.

TS.datarecovery
14-11-2014, 16:03
سلام دوست عزیز

هاردیسک ها معمولا بصورت خود درمانگر کار میکنند ، حدس شما درست است که هارد دیسک شما بدسکتور داشته چون در باز کردن و اجرای بعضی از فایل ها اشکال داشته است . شما وقتی از دستور chkdsk استفاده کرده اید هارد را ملزم کرده اید که سکتور های خود را چک کند با این حال هارد شما شروع به جستجو کرده و سکتور های خراب را در لیست خرابی خود گنجانده است و در اصل کار درستی کرده است اما مشکل این است که سکتور های اصلی فایل های سیستمی پارتیشن شما هم در لیست خرابی ها ثبت شده است که هارد دیسک سکتور هایی که در این لیست هستند را نمی خواند . بنابراین درایو شما باز نمی شود.

مشکل دیگر این است که هارد دیسک شما رمز دارد ، قبلا هم من متذکر شده ام که به هیچ عنوان هارد های وسترن اکسترنال را پسورد گذاری نکنید چون باعث مشکلاتی زیادی می شوند و کار را سخت می کنند. با این اوصاف به نظر من بهتر است که شما همین حالا هارد را از سیستم خود جدا کنید و به یه مرکز تخصصی هارد مراجعه کنید تا باعث خرابی بیشتر نشوید و اطلاعاتتان را با دست خود نابود نکنید نکته بسیار مهم این است که به هیچ عنوان درایو خود را فرمت نکنید.

یکی از مراکز بازیابی اطلاعات :
------------