ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید هارد هیتاچی

mr6768
11-11-2014, 19:35
سلام. دوستان عزیز من دو تا هارد وسترن گرین سوزوندم. دنبال یه هارد دیگم.
میخوام یا وسترن بلو بگیرم یا هیتاچی.
از یه سری شنیدم هاردای یه ترا خوب نیستن. سعی کن ۵۰۰ بگیری.این موضوع تا چه حد صحت داره ؟
شما چی پیشنهاد می کنید ؟

ata.royalfalcon
11-11-2014, 20:33
سلام. دوستان عزیز من دو تا هارد وسترن گرین سوزوندم. دنبال یه هارد دیگم.
از یه سری شنیدم هاردای یه ترا خوب نیستن. سعی کن ۵۰۰ بگیری.این موضوع تا چه حد صحت داره ؟
شما چی پیشنهاد می کنید ؟

سلام .

اول سعی کنید علت خرابی را بررسی و مشخص کنید تا مجدداً برای هارد دیسکهای جدید که خریداری خواهید کرد مشکلی ایجاد نشود . شاید پاور نامناسبی دارید . شاید در هنگام نصب به حد کافی دقت نکردید ، حتی دست زدن به برد سبز رنگ پشت هارد دیسک بدون استفاده از ابزارهای محافظتی ESD میتواند باعث آسیب دیدن آن شود . جابجا کردن و تکان دادن کیس در مواقعی که سیستم روشن هست میتواند باعث خرابی هارد دیسک شود . از تزار بودن و لق نزدن کیس روی سطح زمین مطمئن باشید . بالا بودن دمای داخل کیس و عدم تهویه مناسب میتواند باعث کاهش عمر مفید و خرابی زودرس شود و ...

من دوازده عدد WD my book از یک الی چهارترابایت دارم که مشکلی هم ندارند . هارد دیسکهای بکار رفته در مدلهای my book همگی WD Green هستند.

در بازار ایران بیشتر مدلهای وسترن دیجیتال و سیگیت فراوانتر هست و اکثر شرکتها محصولات ایندو برند را گارانتی میکنند و همچنین به خاطر فراوانتر بودن آن در بازار تعمیر و تعویض قطعات معیوب با سالم راحتتر خواهد بود. گرچه HGST مدلهای خوب و با کیفیتی تولید میکند ولی با توجه به دلایل گفته شده اگر بودجه کافی دارید پیشنهاد میکنم WD Black انتخاب کنید در غیر اینصورت WD Blue .