PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی: خرید ماشین تا 30 میلیون

arash_a
10-11-2014, 20:21
سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم تا 30 میلیون یه ماشین دوگانه بخرم، ممنون میشم راهنماییم کنید.
نیت اصلیم در مشاوره انتخاب بهترین و معقولترین گزینه هست.
خودم پرشیا و ال90 بین گزینه هام هست، بنظر شما بجز این دو باز گزینه ی دیگه ای هست؟ کدوم گزینه و چرا انتخاب بهتریه؟

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی هاتون.

shiraz_2010
10-11-2014, 20:35
دوست عزیز اگه نظرت روی خودرو دوگانه سوز هست به گزینه ای غیر از سمند ef7 پایه گاز سوز فکر نکن!!

arash_a
10-11-2014, 20:43
دوست عزیز اگه نظرت روی خودرو دوگانه سوز هست به گزینه ای غیر از سمند ef7 پایه گاز سوز فکر نکن!!
دوست عزیز مگه پژو پارس پایه گازسوز نداره؟

farsitools
10-11-2014, 21:00
405 یا 206 بگیر
مزیت فراوانی قطعات در نوع آشغال و غیر آشغال
تعمیر توسط هر تعمیر کار ماحر یا غیر ماهر
در صورت نیت فروش مشتری پسند تر است

پارس خوراکش فقط جلوبندی است داغون میشه

پیشنهاد میشه برید توی خدمات پشتیبانی ایران خود رو ببینید چیا اوردن برا تعمیر یا گارانتی اونا را نخرید و از مکانیک هاش مشاوره بگیرید اما از خودشون نخرید
:n16:

wow2005dlta
11-11-2014, 14:03
سمند ef7 بهترین گزینه س

mmf66
11-11-2014, 15:35
سمند ال ایکس ef7 بهترین گزینه برای شما هست به شرطی که خرابی های موتورش برطرف شده باشه

alibalali
11-11-2014, 16:28
با توجه به اینکه خرابی های موتور ای اف 7 رفع شده باشه سمند ای اف 7 پایه گازسوز بهترین گزینه ست
پارس پایه گاز سوز تا حالا تولید نشده و پارس های کنونی همه دوگانه سوز هستند نه پایه گازسوز
تفاوت پایه گازسوز با دوگانه سوز:
خودروهای پایه گازسوز ای سی یو آن ها برای مصرف گاز بهینه شده و معمولا کمترین اثر تخریبی رو بر روی موتور دارند
موتور ای اف 7:
این موتور به صورت پیشفرض برای گاز طراحی شده و بعدا نسخه ی بنزینی موتور طراحی شده از بین موتورهای ایرانی موجود موتور ای اف7 بهترین کارکرد با گاز را داراست
خودروهای پایه گازسوز ایرانی:
علاوه بر سمند ای اف 7 پایه گازسوز یک تیپ از 206 صندوقدار نیز برای گاز طراحی شد که علیرغم کیفیت خوب این تیپ از خودروها تولید آن به سرعت متوقف شد

hossein.az
11-11-2014, 17:05
سمند های ef7 92و93 اصلا مشکلات سال90 و 91 ندارند
با خیال راحت خرید کنید بهترین گزینه با توجه به بودجتونه

A M ! N
11-11-2014, 17:15
منم پیشنهادم L90 کارکرده و بعد ازون پژو هستش.

L90 از نظر من:

- مصرف سوخت کم (6.9 ترکیبی)
- کم استهلاک
- موتور قوی 16 سوپاپ و شتاب و سرعت عالی
- سقف بلند، من خودم قدم بلنده ولی اصلن داخل این ماشین اذیت نمیشم!
- صندوق جادار
- شما صدای روشن بودن موتور رو به سختی میتونید تشخیص بدید!
- برای فروشش مشکلی ندارید و طالب زیاد داره این ماشین و قیمتش هم افت نمیکنه.

یکی از عیوبش اینه که طراحیش مثل پژو ایرودینامیک نیست.

aliiiiiii
11-11-2014, 18:00
رانا 92 در حد صفر میتونید بخرید.

bia2mob
11-11-2014, 23:14
بعدا برای فروش سمند با مشکل مواجه میشید و افت قیمتش زیاده پژو پارس دوگانه پیشنهاد منه

mamsi20
11-11-2014, 23:21
لیفان ۵۲۰یا۶۲۰

wow2005dlta
12-11-2014, 01:30
پژو پارس دوگانه که میگی ینی دلم خونه ازش

arash_a
12-11-2014, 13:14
از همه دوستان ممنونم که راهنمایی کردید.

اینم ذکر کنم که برا من کارکرده و یا صفر بودن اصلا مهم نیست. فقط میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم.

از گفته های دوستان برداشتم اینه که تا این رنج قیمت و مهم بودن دوگانه سوزی، گزینه های SAMAND LX EF7 و L90 E2 انتخاب های بهتریه. اگه در اشتباهم ممنونم میشم راهنماییم کنید.

من در اصل نیتم بر اینه که حدود یکی دوسالی از این ماشین استفاده بکنم و بعد یه شاسی بلند بخرم. برا همین بنظر من خرید ماشین کارکرده به صلاح تر هست، اینطور نیست؟
و اینکه الان با این شرایط و انتظارات بنده که یه ماشین خوب و اذیت نکن و تا حدودی خوب بخرم، بهترین انتخاب برای من کدوم خواهد بود؟

از همه دوستان عزیز بخاطر راهنمایی هاشون ممنونم.
مرسی

wow2005dlta
12-11-2014, 14:15
از همه دوستان ممنونم که راهنمایی کردید.

اینم ذکر کنم که برا من کارکرده و یا صفر بودن اصلا مهم نیست. فقط میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم.

از گفته های دوستان برداشتم اینه که تا این رنج قیمت و مهم بودن دوگانه سوزی، گزینه های SAMAND LX EF7 و L90 E2 انتخاب های بهتریه. اگه در اشتباهم ممنونم میشم راهنماییم کنید.

من در اصل نیتم بر اینه که حدود یکی دوسالی از این ماشین استفاده بکنم و بعد یه شاسی بلند بخرم. برا همین بنظر من خرید ماشین کارکرده به صلاح تر هست، اینطور نیست؟
و اینکه الان با این شرایط و انتظارات بنده که یه ماشین خوب و اذیت نکن و تا حدودی خوب بخرم، بهترین انتخاب برای من کدوم خواهد بود؟

از همه دوستان عزیز بخاطر راهنمایی هاشون ممنونم.
مرسی
شما یه سمند ef7 91 بخر

arash_a
12-11-2014, 17:36
یکی از دوستان تو تاپیک مطرح کرد که ال90 هم خوبه و از طرفی متقاضی زیاد داره و خرید و فروشش تو بازار بهتره و از اونجایی هم که من بعده مدتی قصد فروش ماشین رو دارم، ال90 گزینه ی بهتری نیست؟
کلا از بابت فنی و کیفیت و راحتی ال90 بهتره یا سمند سورن EF7 ؟
از بابت وضعیت فروش که فکر میکنم ال90 بهتر باشه.

alibalali
12-11-2014, 18:33
شک نکن که هر ماشینی برا فروشش از خونواده سمند بهتره
مهمترین مزیت ال 90 نظارت مناسب شرکت رنو نسبت به محصولاتشه که باعث شده صاحبان ال 90 کمتر از صاحبان ماشین های دیگه به نمایندگی مراجعه کنن ولی مشکلاتی که بعضی ها درباره ال 90 مطرح میکنن کیفیت پایین صندلی ها(از نظر بعضی ها راحت نیست)، کیفیت پایین جنس داشبورد( نوع مواد استفاده شده در ساخت داشبورد از مواد نسبتا ارزان قیمت است) ،دید محدود راننده در دنده عقب، طرح ظاهری نه چندان جذاب داشبورد و بدنه و ایرودینامیک ضعیف ماشین(تو سرعت های بالا بعضی ها معتقدند که صدای برخورد باد به بدنه که به گوش سرنشین میرسد زننده است)
مشکلات سورن ای ال ایکس با موتور ای اف7:
جلوبندی نسبت به سایر خودروها زودتر خراب می شود
به خاطر ستون های عریض دید راننده تا حدی محدود است
قطعات موتور ای اف7 به سختی پیدا می شوند
برای فروش مشتری کم دارد

wow2005dlta
12-11-2014, 22:54
یکی از دوستان تو تاپیک مطرح کرد که ال90 هم خوبه و از طرفی متقاضی زیاد داره و خرید و فروشش تو بازار بهتره و از اونجایی هم که من بعده مدتی قصد فروش ماشین رو دارم، ال90 گزینه ی بهتری نیست؟
خب l90 بهتره .ولی پایه گاز سوز مگه زده؟

alibalali
12-11-2014, 23:01
سورن هم اصلا گازسوزش تولید نشده[emoji3]

wow2005dlta
12-11-2014, 23:08

A M ! N
13-11-2014, 02:02
L90 هم میتونید دوگانه سوز بردارید. مصرف گازشون خوبه. برای ما که تا 270 تا رفتیم باهاش. EF7 رو هم داشتم قبلن، وقتی صفر میخرید واقعن ماشین خوبیه و امکانات و ایمنیش عالی و سرعتشم هرچی گاز بدید راه میره ولی بعد از 50 هزار تا کم کم لخت میشه خصوصن اگه بهش نرسید. پس سعی کنید سمند کارکرد بالا نخرید. اما به لحاظ فروش L90 ماشینی هست که دست کم با فروشش متضرر نمیشید و حتا اگه مظنه بازار دستتون باشه میتونید سود هم بگیرید. ظاهر ال90 انصافن مزخرفه و حتا توی تست تونل باد هم ناموفق بوده و محدودیت دید عقب هم درسته ولی انصافن کم استهلاکه ، به قول انگلیسی ها Buy-and-forget... بخر و فراموش کن یعنی بعد از خریدش دیگه دردسر نداری.. فقط مهمه که تیپ E1cp به بالا بگیرید که فرمون هیدرولیک باشه.

arash_a
13-11-2014, 02:30
دوستان عزیز طبق تحقیقاتی که توی نت کردم، یجورایی همه از استفاده کردن گاز برای سوخت ماشین مخالفت میکردن، حتی برای ماشین های پایه گازسوز.

اگه گازسوز بودن رو بیخیال بشیم و نیتمون رو بنزین باشه، کدوم یکی گزینه ی بهتریه؟
ببخشید ها خیلی سوال میپرسم و وقتتون رو زیاد میگیرم.

مرسی

rmd
03-12-2014, 20:09
405 slx صفر بخرید.

arash_a
21-12-2014, 00:26
سلام خدمت دوستای عزیز
یه مشکلی پیش اومد و هنوز قسمت نشده ملشین بخرم، البته همش تو تحقیق بودم و هستم. نیتم استفاده خانگی هست و حدود هفت سالی میخوام نگهش دارم. بین دو گزینه گیر کردم اساسی:
سمند ال ایکس موتور ملی، پایه گازسوز (صفر)
تندر ال٩٠ پارس خودرویی ال پی، کارکرده و تمیز مدل ٨٩
هر دوی این گزینه ها میشه گفت از بابت هزینه ی سوخت، مصرف کمی دارن.
سمند امکاناتش و راحتیش جذبم کرده ولی اینکه مثل تخم مرغ شانس میمونه نگرانم میکنه، از طرفی میترسم تا هفت سال برام مشکل ساز بشه.
حالا چرا ال٩٠ بین گزینه هامه، و چرا مدل ٨٩، سمند که صفرش مونده به شانس که مشکل داشته باشه یا نه، پس بفکر یه ماشین کم مصرف دیگه افتادم و از اونجایی که شنیدم که از سال ٩٠ به بعد کیفیت ساخت خودروهای داخلی پایین اومده، بفکر خرید یه ال٩٠ مدل ٨٩ شدم، که هم ضرر ماشین صفر رو موقع فروش نداره و هم استهلاکش کمه. ولی شنیدم که ال٩٠ تو بازه های مشخص زمانی نیاز به تعمیراتی داره که خیلی جزئی هست و اگه صورت نگیره هزینه اش زیاد میشه و چون منم کارکرده میخرم از این هم مردد شدم.
الان نیتم خرید یه ماشین کم مصرف تا نهاااایت ٣٣ تومن هست که تو وضع اقتصادی جامعه که میخوام این مبلغ رو هزینه بکنم، خب یه آرامش خیال هم داشته باشم، بدونم که اینقدر هزینه میکنم و خواهم تونست که یه هفت سالی بدون اذیت ازش استفاده کنم.
خیلیییی خوشحال میشم از تجربیات شما عزیزان استفاده بکنم و گزینه ی انتخابیتون رو همراه با دلیل بدونم.

ei8ht
21-12-2014, 14:34
سلام دوست عزیز، من پیشنهادم L90 هست، خودمون هم پراید داشتیم و شرایط خرید مشابه شما
الان سه ماهه که L90 مدل 89 گرفتیم ، فعلا که راضی ایم و همه چیش خوبه خدا رو شکر
از نظر هزینه هم که گفته بودید فکر میکنم بعد 150 هزار کیلومتر کارکرد، حتما باید تسمه تایم عوض شه وگرنه در صورت پاره شدن آسیب جدی به موتور میزنه
از کسی که می خرید باید مطمئن شید از این نظر موتور ماشین آسیب ندیده یاشه

sam-hed
21-12-2014, 17:05
من خودم تازه ef7 پایه گازسوز تحویل گرفتم. متاسفانه کمتر از 500 تا رفتم پس نمیتونم از ماشین خودم بگم سرعت شتاب و ترمزش خوبه حس امنیت و درکل میتوان گفت در کوتاه مدت پرفورمنس خوبی داره. صداهای اضافه خفیفیی از ماشین شنیده میشه که مخصوص سمند هم نیست ولی اینو بگم اگه مشکل خاصی برای موتور و گیرباکس و سایر قسمتهای مهم ماشین رخ نده و همینطور بمونه یکی از بهنرین گزینه هاست. اینو یادتون باشه تمامی محصولات سایپا و ایران خودرو ایرادات کوچیک و بزرگ دارند که اجتناب ناپذیره. دراین میان سمند از همشون به لحاظ قیمت و امکانات مناسبتر هست. اختلاف قیمت 10 میلیونی با l90 و 7 /8میلیونی با پارس جلب توجه میکنه. از پارس که میدونم بیشتر بزک و ظاهر محبوبترشه. وگرنه هیچی به لحاظ فنی نداره.

ess_1362
21-12-2014, 22:08
انتخاب بین تندر و سمند به سلیقه فرد بر می گرده
تندر ماشینی هست بی دردسر و ساده
با خریدش خیال شما راحت هست که تا مدت ها نیازی به رفتن به نمایندگی ندارید
خوشبختانه قطعات یدکیش هم به راحتی پیدا میشه ، و من خودم به راحتی موفق شدم اکسل عقبش را پیدا کنم و چند نفری هم به فکر تعویض گیربکس 5 دنده با گیربکس 6 دنده هستند
یکسری هزینه های دوره ای داره که به بسبت سایر برند ها کمی بیشتر هست ولی هزینه لوازم مصرفیش از سمند و پژو بیشتر نباشه کمتره
مزایای تندر :
1-مصرف سوخت معقول(درحال حاضر من در شهر با کولر 7.3 و بدون کولر 6.9 و در جاده 5.5 مصرف دارم)
2-کیفیت فنی خوب قطعات و لوازم
3-موتور و گیربکس هماهنگ
4-فضای زیاد برای قرار دادن اشیاد در صندوق و اتاق
5-تسلط عالی به دو طرف به واسطه شیشه های بزرگ
6-جلوبندی و تعلیق فوق العاده مستحکم
7-ترمز های قابل قبول
معایب :
1-صندلی راننده خیلی راحت نیست
2-کیفیت بسیار بد لاستیک های بارز
3-صدای زیاد موتور فقط بین سرعت های 120-135
4-دید عجیب و غریب عقب
5-نقطه کور در آینه های جانبی

ضمنا شما با کمی افزایش بودجه می تونی به سورن موتور ملی هم فکر کنی که گزینه خوبی خواهد بود

arash_a
22-12-2014, 00:47
مرسی دوست عزیز، میشه علت اینکه سورن بنزینی با موتور ملی رو پیشنهاد دادید رو هم لطف بکنید و بگید؟
مزایای سورن بجز ظاهرش نسبت به سمند ال ایکس با موتور ملی چیه؟
بین ال٩٠ و سورن موتور ملی کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
و آیا سورن elx موتور ملی سال باز هم موجود هست و قیمتش چنده؟
مرسی