fealty2020
10-11-2014, 15:57
سلام ، من قصد ايجاد سايت نيازمندي و آگهي را دارم ، سايتهاي قوي هم در حال حاضر بر سر كار هستند و اكثر سايتهايي كه تازه تاسيس ميشوند فكر نكنم در رقابت باقي بمانند شايد از 1000 سايت به تعداد انگشتان دست باقي بمانند .
روش كار اين سايتها را بررسي كردم و يك شيوه جديد در بازاريابي اينگونه سايتها را ابداع كردم نمي دانم خوب جواب مي دهد يا خير ، به هر حال هميشه روي كاغذ همه چيز خوب كار مي كند اما در عمل بايد سنجيده شود . هزينه اي براي اينكار در نظر گرفته ام كه اگر درست از آب در آمد چه بهتر و اگر هم شكست خورد تجربه اي كسب مي كنم.
من از طراحي صفحات وب سر در نمي آورم ، در ايده جديدي هم كه گفتم نياز است اطلاعات كه در سايت است كمي پردازش شود (كمي برنامه نويسي هم مي خواهد در حد كار آماري كه خودم مي توانم الگوريتم محاسباتي آن را بدهم )
سوال من از شما دوستان اين است :
اگر اين سايت را طبق ايده خودم ، شركتي برايم طراحي كنند اداره آن راحت هست ( با يك آموزش كوتاه) يا درد سر دارد ؟
شركت طراح شهر ديگري باشد مشكلي پيش نمي آيد ؟
هزينه تقريبي آن حدودا چه ميزان است ؟
نرم افزارهاي خاصي را توصيه مي كنيد در طراحي سايت استفاده شود يا فرقي نمي كند ؟
و يا موارد ديگر كه شما به ذهنتان مي رسد بايد در نظر گرفت .
با تشكر از شما
روش كار اين سايتها را بررسي كردم و يك شيوه جديد در بازاريابي اينگونه سايتها را ابداع كردم نمي دانم خوب جواب مي دهد يا خير ، به هر حال هميشه روي كاغذ همه چيز خوب كار مي كند اما در عمل بايد سنجيده شود . هزينه اي براي اينكار در نظر گرفته ام كه اگر درست از آب در آمد چه بهتر و اگر هم شكست خورد تجربه اي كسب مي كنم.
من از طراحي صفحات وب سر در نمي آورم ، در ايده جديدي هم كه گفتم نياز است اطلاعات كه در سايت است كمي پردازش شود (كمي برنامه نويسي هم مي خواهد در حد كار آماري كه خودم مي توانم الگوريتم محاسباتي آن را بدهم )
سوال من از شما دوستان اين است :
اگر اين سايت را طبق ايده خودم ، شركتي برايم طراحي كنند اداره آن راحت هست ( با يك آموزش كوتاه) يا درد سر دارد ؟
شركت طراح شهر ديگري باشد مشكلي پيش نمي آيد ؟
هزينه تقريبي آن حدودا چه ميزان است ؟
نرم افزارهاي خاصي را توصيه مي كنيد در طراحي سايت استفاده شود يا فرقي نمي كند ؟
و يا موارد ديگر كه شما به ذهنتان مي رسد بايد در نظر گرفت .
با تشكر از شما