ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نویز در مانیتور LG E2240

Alex Fera
09-11-2014, 23:24
با سلام
من یه مانیتور CRT قدیمی داشتم که حدود یک ماه عوضش کردم و این مدل از ال جی رو خریدم،اما بلافاصله بعد از اتصال به PC این نویزهارو روش مشاهده کردم...............
هرکاری به ذهنم میرسید کردم،از آپدیت کردن درایور کارت گرافیک تا تعویض کابل................
و نکته اینجاست که وقتی با یه مانیتور دیگه هم تست کردم اون نویز ها هنوز باقی بودند،به خاطر همین خودم حدس میزنم از VGA باشه،مدل VGA هم ATI 2400 Pro هستش که آخرین درایور سازگار با این کارت گرافیک که همون 13.1 هستش رو هم نصب کردم،ولی تفاوتی نکرد...............
حتی وقتی PS4 رو به مانتیور وصل میکنم هیچ نویزی مشاهده نمیکنم....................
ولی وقتی PC رو روشن میکنم از همون اول که سیستم میخواد بیاد بالا،یعنی داخل BIOS این نویز هست تا وقتی ویندوز لود میشه..............
حالا با این تفاسیر آیا دوستان راهی به ذهنشون میرسه برای حل این مشکل؟!

yoseffaraji
09-11-2014, 23:31
با سلام
من یه مانیتور CRT قدیمی داشتم که حدود یک ماه عوضش کردم و این مدل از ال جی رو خریدم،اما بلافاصله بعد از اتصال به PC این نویزهارو روش مشاهده کردم...............
هرکاری به ذهنم میرسید کردم،از آپدیت کردن درایور کارت گرافیک تا تعویض کابل................
و نکته اینجاست که وقتی با یه مانیتور دیگه هم تست کردم اون نویز ها هنوز باقی بودند،به خاطر همین خودم حدس میزنم از VGA باشه،مدل VGA هم ATI 2400 Pro هستش که آخرین درایور سازگار با این کارت گرافیک که همون 13.1 هستش رو هم نصب کردم،ولی تفاوتی نکرد...............
حتی وقتی PS4 رو به مانتیور وصل میکنم هیچ نویزی مشاهده نمیکنم....................
ولی وقتی PC رو روشن میکنم از همون اول که سیستم میخواد بیاد بالا،یعنی داخل BIOS این نویز هست تا وقتی ویندوز لود میشه..............
حالا با این تفاسیر آیا دوستان راهی به ذهنشون میرسه برای حل این مشکل؟!
کلا کابل VGA به درد مانیتور 22نمیخوره نمیتونه کیفیت اصلی رو بده توی رزولوشن بالا.اگه مانیتورتون DVIیا HDMIداره از اون استفاده کنید.احتمال داره با تعویض کابل VGAهم درست بشه ولی بجاش یه کابل DVIیاHDMIبخرید بهتره

Alex Fera
10-11-2014, 00:28
آخه مشکل اینه که همین مانیتور با یه PC دیگه هیچ مشکلی نداره...............

yoseffaraji
10-11-2014, 00:56
احتمالا پورت VGAکارت گرافیکتون باعث ایجاد نویز میشه.با همون کابل DVIتست کنید یا با تبدیل VGA TO DVI یه سر تبدیل رو به DVIکارت گرافیک و سر دیگه رو به کابل VGAوصل کنید و سر دیگه کابل VGAرو به مانیتور.ولی کلا از کابل DVI استفاده کنید بهتره

henra
10-11-2014, 14:32
مانیتور را به یه پریز جدا از پریز کیس وصل کنید ببینید خوب میشه؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

s-x
10-11-2014, 22:48
مشكل از پاور كامپيوتره ، خازنهاش خراب شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

yoseffaraji
11-11-2014, 01:00
مشكل از پاور كامپيوتره ، خازنهاش خراب شده

Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر نکنم پاور ربطی داشته باشه به این موضوع.برای اطمینان استارتر تاپیک اگه امکان داره HWMonitorرو دانلود کنید و یه شات ازش بزارید