PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل باز کردن همه برنامه های لپتاپ با برنامه adobe reader؟؟؟؟

mohadese92
09-11-2014, 23:19
سلام دوستان، نمیدونم چرا ببیشتر نرم افزار های لپتاپم شده شبیه برنامه adobe reader !!!!
و همه برنامه ها حتی گوگل کروم و... باید چیکار کنم تا مشکل لپتابم رفع بشه؟؟؟؟
جالبیش به اینکه وقتی برنامه adobe reader رو پاک میکنم همه چیز درست میشه ولی مشکل اینجاست که اگه نخوام نصبش کنم pdf هامو چیکار کنم؟؟؟؟
هر مدل برنامه adobe reader نصب کردم ولی بازم بعد از نصب دوباره همون مشکل پیش میاد چیکار باید بکنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

EXTREME
10-11-2014, 11:14
سلام دوستان، نمیدونم چرا ببیشتر نرم افزار های لپتاپم شده شبیه برنامه adobe reader !!!!
و همه برنامه ها حتی گوگل کروم و... باید چیکار کنم تا مشکل لپتابم رفع بشه؟؟؟؟
جالبیش به اینکه وقتی برنامه adobe reader رو پاک میکنم همه چیز درست میشه ولی مشکل اینجاست که اگه نخوام نصبش کنم pdf هامو چیکار کنم؟؟؟؟
هر مدل برنامه adobe reader نصب کردم ولی بازم بعد از نصب دوباره همون مشکل پیش میاد چیکار باید بکنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

روی میان بر برنامه راست کلیک کنید قسمت peroperties و مشخص کنید با چه برنامه ای اجرا بشه احتمالا درست میشه از چه ورژنی از adobe reader استفاده میکنید ؟

میتونید از نرم افزارهای دیگری هم برای فایل های پی دی اف استفاده کنید مثل nitro pdf professional

mohadese92
10-11-2014, 13:35
مرسی از راهنماییتون....با روش اولی که گفتید درست نشد....از Adobe.Reader.XI_11 استفاده کردم
البته الان رفتم و برنامه Foxit reader رو نصب کردم خیلی برنامه عالی بود و مشکم حل شد ممنون از شما