مشاهده نسخه کامل
: مشکل با وای فای لنوو
titanium_zarin
09-11-2014, 13:13
سلام
من توی شرکت 2تا لب تاب لنوو دارم که هر دو یه مشکل مشترک دارن
اینکه وقتی میخوان به وای فای وصل شن با وجود دریافت سیگنال نمیتونن وصل بشن و روی علامت سیگنال یه مثلث زرد میاد ... کسی میدونه دلیلش چشه ؟؟
سلام
من توی شرکت 2تا لب تاب لنوو دارم که هر دو یه مشکل مشترک دارن
اینکه وقتی میخوان به وای فای وصل شن با وجود دریافت سیگنال نمیتونن وصل بشن و روی علامت سیگنال یه مثلث زرد میاد ... کسی میدونه دلیلش چشه ؟؟
مثلث زرد رنگ همون حالت limited هست که دو علت معمولا داره یا اینکه اینترنت قطع است که مربوط به مودم میشه یا اینکه لپ تاب آی پی نگرفته تنظیمات وایرلس رو چک کنید و اگه روی آی پی دستی است روی حالت auto بزارید dhcp مودم هم فعال باشه
مورد بعدی تنظیمات homegroup است که باید حتما چک بشه
از نصب بودن درست درایور گیرنده وایرلس هم مطمئن بشید
titanium_zarin
09-11-2014, 15:46
مثلث زرد رنگ همون حالت limited هست که دو علت معمولا داره یا اینکه اینترنت قطع است که مربوط به مودم میشه یا اینکه لپ تاب آی پی نگرفته تنظیمات وایرلس رو چک کنید و اگه روی آی پی دستی است روی حالت auto بزارید dhcp مودم هم فعال باشه
مورد بعدی تنظیمات homegroup است که باید حتما چک بشه
از نصب بودن درست درایور گیرنده وایرلس هم مطمئن بشید
Lممنون
نت وصله چون با کابل وصل هستم
دو تا لپ تاپ توی اتاق مودم هست که خیلی راحت و دایمی وصل هستن ولی من توی اتاق دیگه کار میکنم ... حدود 30 متر بین اتاقها فاصله هست بدون دیوار ...یعنی هوای ازاد هست ... من اینجوری نمیتونم وصل شم در حالی که سیگنال رو میبینم ولی مثلث زرد دارم روی سیگنال
در مورد نصب بودن گیرنده وایرلس هم ممنون میشم درایور درست رو بهم بدین
ویندوز 7
مدل لپ تاب : لنوو B570e
Lممنون
نت وصله چون با کابل وصل هستم
دو تا لپ تاپ توی اتاق مودم هست که خیلی راحت و دایمی وصل هستن ولی من توی اتاق دیگه کار میکنم ... حدود 30 متر بین اتاقها فاصله هست بدون دیوار ...یعنی هوای ازاد هست ... من اینجوری نمیتونم وصل شم در حالی که سیگنال رو میبینم ولی مثلث زرد دارم روی سیگنال
در مورد نصب بودن گیرنده وایرلس هم ممنون میشم درایور درست رو بهم بدین
ویندوز 7
مدل لپ تاب : لنوو B570e
تو سایت لپ تاب برید درایورش هست
در مورد آی پی موردی رو که گفتم تست کردید؟
تنظیمات home group چطور؟
titanium_zarin
09-11-2014, 17:11
تو سایت لپ تاب برید درایورش هست
در مورد آی پی موردی رو که گفتم تست کردید؟
تنظیمات home group چطور؟
ای پی مودم رو مطمنم
ورک گروپ رو چکار کنم دقیقا ؟؟
در مورد درایور هم ماشالله می ری تو سایت لنوو 10 نمونه مختلف میده ...
راستی یه درایوری داره به اسم LONG WIFI یا یه همچین چیزی ... این چیه ؟؟
mr-hamed
09-11-2014, 17:16
شما ای پی مودم و دی ان اس دستی وارد کنید مشکلتون حل میشه
حتما دی ان اس دستی وارد کنید
اگه نشد یحتمل کار وایرلس مشکل داره و باید به فکر رفع آن مثلا از طریق نصب مجدد ویندوز باشید
ای پی مودم رو مطمنم
ورک گروپ رو چکار کنم دقیقا ؟؟
در مورد درایور هم ماشالله می ری تو سایت لنوو 10 نمونه مختلف میده ...
راستی یه درایوری داره به اسم LONG WIFI یا یه همچین چیزی ... این چیه ؟؟
آی پی مودم رو نمیگم مودم که باید dhcp اش فعال باشه قسمت peroperties گیرنده وایرلس رو میگم ببینید آی پی براش ست شده یا نه
اگه نشده یک google dns دستی براش ست کنید
titanium_zarin
10-11-2014, 07:06
آی پی مودم رو نمیگم مودم که باید dhcp اش فعال باشه قسمت peroperties گیرنده وایرلس رو میگم ببینید آی پی براش ست شده یا نه
اگه نشده یک google dns دستی براش ست کنید
متوجه شدم ...
اینها اوکی هست ... چون باقی لب تاپها توی اتاق مشکلی ندارن ... اون لب تاپ هم اگه بیاد اینجا گاهی مواقع انتن داره گاهی نداره ...
من توی فرومهای خارجی سرچ کردم دیدم تقریبا این مشکل رو دارن و گفتن با اپدیت درایور درست میشه !!
متوجه شدم ...
اینها اوکی هست ... چون باقی لب تاپها توی اتاق مشکلی ندارن ... اون لب تاپ هم اگه بیاد اینجا گاهی مواقع انتن داره گاهی نداره ...
من توی فرومهای خارجی سرچ کردم دیدم تقریبا این مشکل رو دارن و گفتن با اپدیت درایور درست میشه !!
بله همانطور که گفتم یکی از موارد میتونه از درایور هم باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.