مشاهده نسخه کامل
: خرید خودرو تا 20 تومان
paranoid_android
07-11-2014, 23:17
سلام. اولا بابت تکراری بودن احتمالی تاپیک عذرخواهی می کنم.
بنده بودجه ای تا نهایت 20 میلیون دارم و این اولین اتوموبیلی هست که ایشالا قرار بخرم. تجربه بسیار کمی در زمینه رانندگی دارم و اطلاعات خودرویی بسیار پایین. انتخابم عمدتا برای داخل شهر هست. البته به احتمال زیاد کنکور ارشد سال بعد تهران قبول بشم و بخوام روزای آخر هفته بطور مرتب مسافت تبریز-تهران رو رانندگی کنم. کلا نمیخوام تو جاده هم کم بیاره. تعصبی روی خودروی خاصی ندارم اما به شدت با پراید مشکل دارم! خودم هم بیشتر به ریو علاقه دارم، اما نمیدونم با این بودجه خرید مدل 85-86 ریو بصرفه و عاقلانه باشه. خیلی زیاد پیشنهاد میشه که GLX بهترین انتخاب برای بنده میتونه باشه و بعد از اون سمند.
نظر شما چیه و البته پیشنهاد اساتید خودرو.. :n01:
سلام.
چندتا فاکتور رو در نظر باید بگیرید.
1- ماشینتون باید پایداری بالا داشته باشه، به هرحال احتمالش هست که بخواید زیاد مسافرت کنید باهاش. طبق تجربم پایداری 405 رو از سمند بیشتر دیدم، این قضیه هم شایعه نیست، سمند بعد از یه چند هزارتایی کارکرد، لخت میشه، اتاقشم از پژو سنگینتره. سواری و زیرپایی 405 هم راحت تره.(نظر شخصیم) وقتی شرایط جاده ای باشه و انتخاب بین پژو و ریو باشه، معقول تر پژو هستش. (مرد جاده ها)
2- ریو 16 سوپاپ هستش و پژو و سمند 8 سوپاپ و اما حجم موتور ریو 1490 هستش و پژو 1800. از طرفی دمای موتور ریو نسبت به پژو کمتره. مصرف سوخت و استهلاک ریو پایینتره (یه سیستم انژکتور عالی). ولی هزینهی نگه داری پژو کمتر هستش.
3- پژو ترمز بهتری داره نسبت به باقی موارد (ضد قفل هستش) البته ریو و سمند هم سفارشی میشه زد.
4- بعد یه نکته هم اینه که الان من بازار رو نگاه میکنم پژو خیلی راحت تر از سمند به فروش میره و توی ایران قیمت پژو به راحتی پایین نمیاد، ولی سمند بیشتر میخوره تو سر قیمتش. (اگه یه روز خواستید بفروشید مثلن)
در نهایت اگه مصارف شهری داری به نظرم ریو جواب میده، ولی اگه ماشین جاده میخای و به قول خودتون کم نیاره و... پژو انتخاب بهتریه.
خودم اگه باشم پژو بر میدارم بدون درنگ. با بیست تومن میشه یه 86-87 نسبتن تمیز گیر آورد. سعی کنید ماشین بی رنگ بخرید و این قضیه بی رنگی رو به نظر من بهتره ببرید کارشناسی تشخیص رنگ (یه سری مکانها هستن که سرتاسرشون لامپ زده شده و در اونجا رنگ ماشین مشخص میشه)
سلام
چون ماشین اول هست بهتر نیست که یه ماشین رنگ دار برداریم که
افت قیمت خودشو داشته و بعدا اگه مشکلی پیدا کرد خیلی ضرر نکنیم ؟
Reza31001
22-11-2014, 07:25
سلام
چون ماشین اول هست بهتر نیست که یه ماشین رنگ دار برداریم که
افت قیمت خودشو داشته و بعدا اگه مشکلی پیدا کرد خیلی ضرر نکنیم ؟
بحث ماشین رنگ دار فقط بدنه نیست که بگیم رنگ داره و مشکل مهمی نیست
ماشینی که رنگ داره یعنی تصادف داشته و دیگه معلوم نیست اجزای درونی ماشین (از موتور گرفته تا شاسی) چه مشکلاتی داشتن و مهمتر اینکه چه مشکلاتی در آینده خواهند داشت
همچین ماشینی میتونه خیلی بیشتر از اون هزینه ای که برای افت قیمت منظورتونه رو دست مالک خرج بذاره و بدتر از اون اعصاب خوردی میاره
برای همین با توجه به کیفیت پایین تولیدیهای وطن انتخاب ماشینی که رنگ داره اصلا معقولانه نیست
بحث ماشین رنگ دار فقط بدنه نیست که بگیم رنگ داره و مشکل مهمی نیست
ماشینی که رنگ داره یعنی تصادف داشته و دیگه معلوم نیست اجزای درونی ماشین (از موتور گرفته تا شاسی) چه مشکلاتی داشتن و مهمتر اینکه چه مشکلاتی در آینده خواهند داشت
همچین ماشینی میتونه خیلی بیشتر از اون هزینه ای که برای افت قیمت منظورتونه رو دست مالک خرج بذاره و بدتر از اون اعصاب خوردی میاره
برای همین با توجه به کیفیت پایین تولیدیهای وطن انتخاب ماشینی که رنگ داره اصلا معقولانه نیست
حرف شما کاملا درست
اما منظور من از رنگ دار خوردگی های جزئی هستش نه تصادف های سنگین
اینجوری بدون ایراد اساسی میشه مدل بالاتر و با قیمت پایین تر گرفت
خودم و میگم حد اقل خوبیش اینه که تا کامل مسلط بشم به خودرو
اگه جایی هم مالیدم و خطی چیزی انداختم خیلی ضرر نکنم
در این مورد هم اگه راهنمایی کنین خوبه
من به شما پیشنهاد میکنم مدافع حقوق محیط زیست باشید و این مسافت رو با وسایل نقلیه عمومی برون شهری (هواپیما، قطار ، اتوبوس و...) طی بکنید ... و یا خیلی کمتر برید و بیاید... چه کاریه... یه خونه توی تهران بگیرید با آرامش زندگی کنید ... این دو سال هم میگذره ... چرا هزینه رفت و آمد اینقدر بدین...؟!
پ ن : همون ریو که گفتی ماشین توپیه... ولی باید خیلی بگردی که مدل 86 یا 85 سالم و روپا گیر بیاری... (چون ریو خرجش زیاده و اگه توی خرج باشه اذیت میکنه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.