مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد ترکیب هارد
سلام رفتم یک ssd256 تزنسد خریدم سرعتم فوق العاد شده یعنی تجربه یک سزعت بی نظیر
1 حالا سوالم اینجاست منssd به اینصورت عکس زیر پارتیشن زدم ایا درست زدم یا خیر ضمنا کلا برای سیستم عامل زدمش
2 من میخواهم هارد قبلی رو هم 1ترابایت هست بزارم کنار این ایا سرعتم دوباره کم میشود یا خیر
3 ایا یه صرفه هست یک caddy بخرم بزارم جای dvd یا یک هارد اکسترنال استفاده کنم
4 در گزینه 3 ایا عمال کنم سرعتم چقدر میاد پایین
5 اگر هارد اکسترنال باشه چقدر تاثیر داره
6 ضمنا یک نکته رو بگم که ممکنه 24 ساعته هارد 1 ترا کارکنه و دانلودهای که میکنم ریخته بشه توش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
08-11-2014, 10:06
سلام .
1 حالا سوالم اینجاست منssd به اینصورت عکس زیر پارتیشن زدم ایا درست زدم یا خیر ضمنا کلا برای سیستم عامل زدمش
مشكلي نيست .
2 من میخواهم هارد قبلی رو هم 1ترابایت هست بزارم کنار این ایا سرعتم دوباره کم میشود یا خیر
ويندوز را كه روي SSD درايو نصب كرديد ، تا زمانيكه نرم افزارها (مخصوصاً آنهايي كه همراه با سيستم عامل اجرا ميشوند مثلاً آنتي ويروس ، درايورها و ...) روي HDD نصب نشده اند سرعت سيستمتان كاهش پيدا نميكند.
3 ایا یه صرفه هست یک caddy بخرم بزارم جای dvd یا یک هارد اکسترنال استفاده کنم
اين به سليقه خودتان بستگي دارد ولي نظر شخصي من اين هست كه به DVD رايتر دست نزنيد و براي هارد ديسك باكس بخريد و تبديل به اكسترنال كنيد . چون هم بايد HDD Caddy بخريد و هم يك رايتر اكسترنال براي مواقعي كه بخواهيد از DVD/CD هم استفاده كنيد كه هزينه مضاعفي به شما تحميل ميكند.
4 در گزینه 3 ایا عمال کنم سرعتم چقدر میاد پایین
5 اگر هارد اکسترنال باشه چقدر تاثیر داره
همانطوريكه گفتم تاثيري ندارد مگر اينكه بعضي از نرم افزارهايي كه همراه سيستم عامل اجرا ميشوند را روي HDD نصب كنيد كه ميتواند روي سرعت سيستم عامل تاثير منفي بگذارد.
پي نوشت : ميتونيد از امكانات خود ويندوز براي عكسبرداري استفاده كنيد كه حجم فايل ايجاد شده خيلي كمتر هست.
سلام .
مشكلي نيست .
ويندوز را كه روي SSD درايو نصب كرديد ، تا زمانيكه نرم افزارها (مخصوصاً آنهايي كه همراه با سيستم عامل اجرا ميشوند مثلاً آنتي ويروس ، درايورها و ...) روي HDD نصب نشده اند سرعت سيستمتان كاهش پيدا نميكند.
اين به سليقه خودتان بستگي دارد ولي نظر شخصي من اين هست كه به DVD رايتر دست نزنيد و براي هارد ديسك باكس بخريد و تبديل به اكسترنال كنيد . چون هم بايد HDD Caddy بخريد و هم يك رايتر اكسترنال براي مواقعي كه بخواهيد از DVD/CD هم استفاده كنيد كه هزينه مضاعفي به شما تحميل ميكند.
همانطوريكه گفتم تاثيري ندارد مگر اينكه بعضي از نرم افزارهايي كه همراه سيستم عامل اجرا ميشوند را روي HDD نصب كنيد كه ميتواند روي سرعت سيستم عامل تاثير منفي بگذارد.
پي نوشت : ميتونيد از امكانات خود ويندوز براي عكسبرداري استفاده كنيد كه حجم فايل ايجاد شده خيلي كمتر هست.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید بدون هیچ چشم داشتی دارید جواب میدید
نه هیچ نرم افزاری تو هارد دوم نصب نکردیم هیچ زمان هم نمیکنم و همه رو توی ssdمیگذارم
اما این گزینه اخر {پی نوشت عکس برداری ویندوز} رو متوجه نشدم کمی واضع تر بگید ممنون میشم
در مورد اینهم یک توضیح بدید گرچه جدا از این هارد خود لب تاپ یک هارد اکسترنال وسترن پاسپورتی دارم اما ترسیدم بزارم امتحان کنم دیشب تا الان برای دانلودگفتم اول مطمئن بشم بعد برم یک باکس هم بخرم
اگر هارد رو تبدیل به اکسترنال بکنم ممکنه 24 ساعته هارد 1 ترا کارکنه و دانلودهای که میکنم ریخته بشه توش ایا در زمانیکه هارد کار نمیکنه موتورش روشن هست
اگر دانلودم تموم بشه خودکار عمل میکنه روشن شه
afshin b
08-11-2014, 11:40
با زدن دکمه ی print screen روی کیبرود میتونین از تصویر لپتاپ عکس بگیرین و در paint اون رو paste کنین. از اون بهتره نرم افزار snipping tool هست که ویندوز ۷ و ۸ خودشون دارن و راحت میتونین از قسمت های دلخواه تصویرتون عکس بگیرین.
هارد هم اگر ۲۴ ساعت کار کنه مشکلی نداره. از نظر من caddy بذارین راحت ترین. باز منتظر باشید عطای عزیز نظرشون رو بگن.
با زدن دکمه ی print screen روی کیبرود میتونین از تصویر لپتاپ عکس بگیرین و در paint اون رو paste کنین. از اون بهتره نرم افزار snipping tool هست که ویندوز ۷ و ۸ خودشون دارن و راحت میتونین از قسمت های دلخواه تصویرتون عکس بگیرین.
هارد هم اگر ۲۴ ساعت کار کنه مشکلی نداره. از نظر من caddy بذارین راحت ترین. باز منتظر باشید عطای عزیز نظرشون رو بگن.
مرسی خوب این عکس برداری رو که میدونستم اما چه ربطی به هارد و اینها داره :n13:
afshin b
08-11-2014, 11:50
برای ارسال عکس تو فروم از اون کار استفاده کنین بجای عکس گرفتن با دوربین.
درضمن چیزی به نام super drive فکر کنم هست که میتونید DVD ROM لپتاپ رو که در آوردین درش بذارین و به عنوان اکسترنال ازش استفاده کنین
سلام
منظور این بود که حجم عکس ارسالی شما کمتر میشود و آسانتر قابل مشاهده است.
موفق باشید.
ata.royalfalcon
08-11-2014, 11:58
در مورد اینهم یک توضیح بدید گرچه جدا از این هارد خود لب تاپ یک هارد اکسترنال وسترن پاسپورتی دارم اما ترسیدم بزارم امتحان کنم دیشب تا الان برای دانلودگفتم اول مطمئن بشم بعد برم یک باکس هم بخرم
اگر هارد رو تبدیل به اکسترنال بکنم ممکنه 24 ساعته هارد 1 ترا کارکنه و دانلودهای که میکنم ریخته بشه توش ایا در زمانیکه هارد کار نمیکنه موتورش روشن هست
اگر دانلودم تموم بشه خودکار عمل میکنه روشن شه
ميتونيد از power option ويندوز مدت زماني كه بايد هارد ديسك بيكار بماند تا Sleep شود را تعيين كنيد كه پس از گذشت زمان تعيين شده Sleep و موتور هارد ديسك متوقف خواهد شد . اين حالت هم بر روي هارد ديسك اينترنال (غير ويندوزي) اعمال خواهد شد و هم هارد ديسك اكسترنال پرتابل . در زمانيكه نياز به خواندن و نوشتن از روي آن باشد مجدداً فعال خواهد شد .
در مورد هارد اكسترنال وسترن ديجيتالي كه داريد بايد با اسفاده از برنامه اي كه به همراه آن ارائه ميشود اين مدت زمان لازم براي بيكاري را تنظيم كنيد.
دوست گرامي ؛ حجم عكسي كه گذاشتيد 3.79 مگابايت هست كه براي يك عكس معمولي فوق العاده زياد و براي اكثر كاربران مشكل ساز هست.
متوجه شدم منتها بعضی عکسهای که قرار دادم در ویندوز نیست و در داس و یا سی دی لایو هست که امکان عکسبرداری رو نداشتم و مجبور شدم با دوربین بگیرم
یکسوال فنی
هارد پاسپورتی رو صبح زدم به هاب یو اس بی تری ادپتوری که 98 هزار تومان خریدم اما تا زدم هی قطع و وصل شد و یک صدای اهسته اهسته تق تق تق از توش میامد که سریع کشیدم اما وقتی مستقیم میزنم به یو اس بی لب تاپ موردی ناره و کار میکنه بدون صدا
چرا اینجوری میشه برق کم میاره
ata.royalfalcon
08-11-2014, 12:31
یکسوال فنی
هارد پاسپورتی رو صبح زدم به هاب یو اس بی تری ادپتوری که 98 هزار تومان خریدم اما تا زدم هی قطع و وصل شد و یک صدای اهسته اهسته تق تق تق از توش میامد که سریع کشیدم اما وقتی مستقیم میزنم به یو اس بی لب تاپ موردی ناره و کار میکنه بدون صدا
چرا اینجوری میشه برق کم میاره
آداپتور اين USB Hub رو به برق متصل كرديد ؟
آداپتور اين USB Hub رو به برق متصل كرديد ؟
نه وصل نکردم گفتم شاید کشش داشته باشه
afshin b
08-11-2014, 15:54
نه وصل نکردم گفتم شاید کشش داشته باشه
اشتباه بزرگیه!
حتما همیشه وصل کنین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.