PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل شدن شکل کلید پاور در مترو به مربع

iilliya
07-11-2014, 16:35
سلام

تو مترو ویندوز 8.1 سمت راست بالا کنار عکس یوزر یا همون اکانت مایکروسافت دو تا کلید هست یکی سرچ هست یکی هم مال خاموش کردن هست این دوتا کلید و کلید که پایین مترو هست هر 3 تبدیل به مربع شدن

من ورژن های مختلف وینذوز 8 رو دانلود و نصب کردم رو لب تاب خودم و دوستام بعد یه مدت نمی دونم آپدیت میشه چی میشه یدفعه میبینم این کلید ها تبدیل به مربع شده کسی میدونه چیکار باید کرد این تبدیل به همون ذربین و کلید پاور بشه و علامت فلش رو به پایین ؟؟؟:n13:

Pami
07-11-2014, 18:38
من فکر کنم مشکل از برنامه های جانبی لپ تاپ شما باشه که بعد از نصب ویندوز اقدام به نصبش می کنید
برنامه های جانبی تغییر ظاهر که فرضاً جای کلید های پاور رو تغییر میدن یا دسترسی مستقیم ایجاد می کنن که ممکنه برای ویندوز 8.1 بهینه نشده باشه
لطفا ویندوز خام رو نصب کنید و یه مدت اونطوری کار کنید ببینید باز هم این مشکل پیش میاد یا نه

Xx Hossein xX
07-11-2014, 19:16
این فونت رو دانلود کنید و اونی که توی فولدر ویندوز 8.1 هست رو نصب کنید درست میشه.
ویندوز 8.1 از فونت Segoe UI برای این علائم استفاده میکنه که شما احتمالا این فونت رو یا پاک کردی یا با ورژن های قدیمیش آوررایت کردی.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

iilliya
08-11-2014, 18:09
این فونت رو دانلود کنید و اونی که توی فولدر ویندوز 8.1 هست رو نصب کنید درست میشه.
ویندوز 8.1 از فونت Segoe UI برای این علائم استفاده میکنه که شما احتمالا این فونت رو یا پاک کردی یا با ورژن های قدیمیش آوررایت کردی.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

ممنونم نصب کردم فونت رو درست شد

من یه فولد فونت دارم یه 500 تایی هست اون رو همیشه نصب میکنم که تو زیر نویس ایا مشکل نداشته باشم

ممنونم هم از شما هم از

Pami ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n16::n12:

FOURTH RETURN
09-11-2014, 13:25
این مترو چی هست ما هنوز نفهمیدیم:n02:

iilliya
09-11-2014, 16:55
این مترو چی هست ما هنوز نفهمیدیم:n02:

اون صفحه یا رابط کاربری جدیدی که با ویندوز 8 معرفی شد

تو ویندوز 8 و 8.1 کلید استارت رو که بزنی جا منویه استارت که همیشه بود یه منو جدید میاد بهش میگن مترو

FOURTH RETURN
09-11-2014, 19:13
اون صفحه یا رابط کاربری جدیدی که با ویندوز 8 معرفی شد

تو ویندوز 8 و 8.1 کلید استارت رو که بزنی جا منویه استارت که همیشه بود یه منو جدید میاد بهش میگن مترو

چیز بدرد نخوریه

iilliya
10-11-2014, 15:49
چیز بدرد نخوریه

عزیز حای این سوال شما و این حرف اینجا نیست تو این بخش فکنم

بخوای با تعصب بهش نگاه کنی بعله هست منم اول کار که 8 نصب کردم هر چی دری وری بود نسار خاندان ماکروسافت کردم ولی بعد که مترو 8.1 رو دیدم خدایش بدرد بخور بود و همین که حالت یه جور دستکتاپ دوم رو داره بدرد بخوره داره من الان با استارت دیگه حال نمیکنم این که همه چی مرتب و درشت هست بهتره بعدم کلا اصلا نمی گردم توش درجا سرچ میکنم

FOURTH RETURN
11-11-2014, 19:48
عزیز حای این سوال شما و این حرف اینجا نیست تو این بخش فکنم

بخوای با تعصب بهش نگاه کنی بعله هست منم اول کار که 8 نصب کردم هر چی دری وری بود نسار خاندان ماکروسافت کردم ولی بعد که مترو 8.1 رو دیدم خدایش بدرد بخور بود و همین که حالت یه جور دستکتاپ دوم رو داره بدرد بخوره داره من الان با استارت دیگه حال نمیکنم این که همه چی مرتب و درشت هست بهتره بعدم کلا اصلا نمی گردم توش درجا سرچ میکنم چطوری دیفالت بودن دستکتاپ یا مترو رو عوض کنم ؟

iilliya
12-11-2014, 10:20
چطوری دیفالت بودن دستکتاپ یا مترو رو عوض کنم ؟

روی تسک بار راست کلیک کن - پروپرتیز - نویگیشن - 5 تیک از بالا بشمار بیا پایین:n06: