ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تخم نگذاشتن مرغ های بیش از 6 ماهه؟؟؟

pashangparsi6
06-11-2014, 22:04
با درود

دوستان من نزدیک به 6 ماه هست که چند تا ماکیان خانگی خریداری کردم. در آغاز یک بیماری داشتن و تونستم با آنتی بیوتیک و .. نجاتشون بدم. ولی پس از این شش ماه هنوز که هنوز هست تخم نگذاشتند! خوراکشون خیلی خوبه و اندازشون هم خیلی بزرگ شده و هر کسی می بینه می گه باید تخم بزارن و ...

برخی می گن باید یک سری پر یا جوش یا نمی دونم چه چیزی هست از پشتشون کنده بشه (خاگ خوره؟!) تا آغاز به تخم گذاری کنند

می خواستم بدونم از نظر علمی چرا تخم نمی گذارند و راهش چیه؟

با سپاس

ملا نصرالدین
07-11-2014, 08:53
اولا اکثر مرغ های خانگی توی فصل سرما تخم نمیگذارند.ما هم که در حیاط منزل مادرم مرغ داشتیم به محض اینکه هوا سرد میشد و برف و باران شروع میشد مرغ ها از تخم می افتادند
چند ماه پیش هم احتمالا مریض یا کوچک بودند
پس به نظر من فعلا جای نگرانی نیست.شما تا فصل بهار بهتره صبر کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-11-2014, 10:59
سلام . شاید از نوع تخم گذار نیستند اصلاً شاید هم همون مرضی که گرفتند , کارخونه هاشون رو از کار انداخته

aghazadeh_hastam
07-11-2014, 11:21
مرغ های من که زمستونم تخم میزارن :n02:

ho3in2012
07-11-2014, 12:06
منم یه زمانی مرغ داشتم زمستون تخم میزاشت ولی خیلی کمتر از بقیه فصلا
مثلا تو تابستون هر روز تخم میگذاشت
ولی زمستون 3 روز یبار
------------------------------------------------------
3 سال داشتمش تا اینکه یه شب یهو یه صدایی بال بال زدن ازش اومد رفتم سراغش مرده بود
میدونم اینجا جاش نیس ولی کسی میتونه راهنمایی کنه چه اتفاقی ممکنه براش افتاده باشه ؟
نگه داری حیوون خونگی خیلی بده اگه ادم بهش وابسته بشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-11-2014, 13:23
------------------------------------------------------3 سال داشتمش تا اینکه یه شب یهو یه صدایی بال بال زدن ازش اومد رفتم سراغش مرده بودمیدونم اینجا جاش نیس ولی کسی میتونه راهنمایی کنه چه اتفاقی ممکنه براش افتاده باشه ؟نگه داری حیوون خونگی خیلی بده اگه ادم بهش وابسته بشهسلام . شاید عقربی چیزی نیشش زده

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-11-2014, 13:25
مرغ های من که زمستونم تخم میزارن :n02:لابد جاشون گرم و نرمه
بخاری دارند یا پکیج ؟
:31:

pashangparsi6
07-11-2014, 14:21
سلام . شاید از نوع تخم گذار نیستند اصلاً شاید هم همون مرضی که گرفتند , کارخونه هاشون رو از کار انداخته

یعنی مرغ هایی وجود دارند که کلا تخم نمی گذارند؟

aghazadeh_hastam
07-11-2014, 14:40
لابد جاشون گرم و نرمه
بخاری دارند یا پکیج ؟
:31:
خیلی باحالن زمستون میومدن در خونه رو با نوکشون میزدن تا بهشون غذا بدم . خیلی فهمیده هستن :n02:

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-11-2014, 15:19
یعنی مرغ هایی وجود دارند که کلا تخم نمی گذارند؟سلام
اینکه اصلاً اصلاً تخم نذاره , فقط مرغ گوشتی اینجوری هست
اما مرغهائی هم هستند که خیلی خیلی کم تخم میذارند

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-11-2014, 15:43
دوستان یه سوال:
مرغهائی که کرم و سوسک و پشه و اینا میخورند , تخم مرغشون آلوده نمیشه ؟
بنده توی خونه ی یکی از اقوام , یه مرغ دیدم که یه بچه موش رو درسته قورت داد !!!!

Khan gholi
07-11-2014, 18:52
نه مرغ هر چی بخوره بدلیل سنگ دونی که داره هیچ کاریش نمیشه و در ضمن براشون هم خوب هست چون نقش گوشت رو داری که باید بهش بدید اگر میخواید قوی باشند. مرغ اگر نژاد خونگی باشه (از این رنگی ها) و خوب بهشون غذا بدی ظرف 9 ماه بهت تخم میدن.برای من که جاشون سرد بود و تازه به تخم گذاری رسیده بودند بیشتر اوقات روزی یک دونه کوچیک میدادن و گاهی اوقات یک روز در میان
من دو تا مرغ خونگی داشتم با یک خروس رو پشت بام نگه میداشتیم.خروس به سن بلوغ که رسید مثل سگ شده بود سه برابر مرغ ها بود سر 5 صبح سرشو میکرد تو کانال کولر اوازشو سر میداد :n02: جالبیش اینکه اگر میرفتی بالا میگفتی نکن میرفت دیگه سرشو تو کانال نمی کرد.هر کسی هم غیر من میرفت بالا پشت بوم از خجالتش در میمود.مجبور شدم بفروشمش.شده بودند بچه هام یادش بخیر