ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلام مشکل جدی برای هارد لب تاپ

namgo
05-11-2014, 14:59
سلام من دیگه کلافه شدم از دست این هارد چند تا مشکل دارم
لب تاپ دومم asusn550 هست 4روز پیش هارد رو کلا فرمت زیرو سطح پایین کردم درست 14 ساعت زمان برد که فرمت شد بعد امدم بدون پارتیشن بندی ویندوز نصب کردم که خودش هارد رو تفکیک کرد طبق این عکس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])امزور سیستم کند کار میکرد 100درصد مطمئن هستم ویندوز خراب شده بود چون انتی ویروس اورجینال دارم و ویندوز هم بدون کرک واز طریق کد فعال کردم هیچ تروجان وویروسی هم ندارم حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
سیستمم گارانتی داره اما دیگه به هیچ گارانتی اعتماد نمیکنم و بنابراین لب تاپ رو باز کردم
هارد رو در اوردم
مشخصات هارد در این تاپیک هست که مشکل داشتم قبلا
مشکل کند باز شدن ویدئو و فایلها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حالا عکس از خود هارد میگذارم که دراوردمش
1 این هارد ساتا چیه 2 هست 3 هست نمیدونم اصطلاحا چی میگن اصلا هارد ساتا 2به 3 میخوره یا نه مارد برد من تا چند ساپورت میکنه
2 الان ویندوز نمیتونم بزنم روش چون اون پارتیشن های که ویندوز تعیین کرده بود رو حذف کردم ارور میده موقع نسب چون توش دیتا دارم نمیتونم فرمت کامل کنم
3 حالا الان میخواهم بزنم بهpcکه هارد ساتا هم میخوره امکانش هست برقش چی همون برق هاردهای 3.5 اینچی هست یا خیرمیترسم بسوزه
4 مدل هارد با مشخصاتی که قبلا گذاشتم یکی هست چرا روش زده سامسونگ پایین زده سیگیت
5 تو یک سی دی هرین بوت دارم که هم ویندوز داره هم لایو لینوکس اما اونجا هم نتونستم کپی کنم
چکار کنم

بخدا 100 رحمت به این لب تاپ ایسر که الان دارم باهش کار میکنم یکبار نشده تو هیچ کاری لنگ بزنه و درخواست کمک کنم
اما این ایسوس 4تومنی که 9 ماه داره کار میکنه به اندازه 10 تومن روزگارمو سیاه کرده
ببخشید داستان نوشتم:n28:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
05-11-2014, 15:33
متاسفانه این مدل هارد خیلی مشکلساز شده. بهتره درش بیارین و بذارینش تو باکس اکسترنال و برای لپتاپ یه هارد دیگه یا SSD بگیرین.
۱) ساتا ۲ یا ۳ بودن مهم نیست و هردو به هم میخورن. مادربورد لپتاپ شما هم ساتا ۳ هست
۲) نفهمیدم چرا نمیشه ویندوز نصب کنین. مشکلش چیه دقیقا؟
۳) نه مشکلی نیست، وصل کنین. کابل هاش هم با هارد ۳.۵ اینچی فرقی نداره
۴) این هارد رو مثل اینکه مشارکتی ساختن. در اصل سامسونگه فکر کنم.
۵) چرا نتونستین کپی کنین؟ مشکل چی بود؟
به کامپیوتر وصل کنین و اطلاعاتتون رو کپی کنین.
شما که ۴ تومن پول لپتاپ میدید یه هارد اکسترنال برای بکاپ داشتن از اطلاعاتتون ندارید؟ این کار اشتباه بزرگی هست و ممکنه خیلی به ضررتون تموم بشه.

namgo
05-11-2014, 16:35
ممنون میشه نصب کرد منتها باید پارتیشن بندیش کنم که مشکل دیتام هست میپره
من 2 تا 3 ترا و یک 4 ترا و یک 1 ترا پاسپورتی وسترن دیجیتال اکسترنال دارم و اکثرا دیتاهای سریال موزیک و فیلم و ....خانوادگی توشون هست موردی ندارم از این بایت
این دیتا ها که تو این هارد هست شامل ادامه مستندها.. سریال های جدید هست و هر چی دان بزنم میریزم تو این بعد انتقال میدم به اکسترنالها که خوب قائدتا اینها رو تازه دانلود زدم :n03: و موفق نشدم انتقال بدم

حالا پس برق pcمشکلی براش پیش نمیاره همون کابلهای ساتا رو بزنم حله

مجبورم همین الان یک ssd اقساطی بردارم تو این بی پولی

ata.royalfalcon
05-11-2014, 18:34
حالا پس برق pcمشکلی براش پیش نمیاره همون کابلهای ساتا رو بزنم حله

همانطوریکه در پست دوم هم گفته شد ، مشکلی پیش نمیاد . فقط اگر کیس محفظه ای برای نصب هارد دیسکهای 2.5 اینچی ندارد باید براکت بخرید یا حداقل در جایی قرار بدید تکان نخورد و برد آن با اجزاء فلزی کیس اتصالی نکند .

namgo
05-11-2014, 18:44
همانطوریکه در پست دوم هم گفته شد ، مشکلی پیش نمیاد . فقط اگر کیس محفظه ای برای نصب هارد دیسکهای 2.5 اینچی ندارد باید براکت بخرید یا حداقل در جایی قرار بدید تکان نخورد و برد آن با اجزاء فلزی کیس اتصالی نکند .

در مورد هارد خود لب تاپ نظری ندادید ایا واقعا مشکل هارد دارم تو سرعت یا نه این هارد اصلی هست یا تقلبی

ata.royalfalcon
05-11-2014, 23:06
در مورد هارد خود لب تاپ نظری ندادید ایا واقعا مشکل هارد دارم تو سرعت یا نه این هارد اصلی هست یا تقلبی

این هارد دیسک قطعاً تقلبی نیست . مشخصات این هارد دیسک را از این PDF (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم میتونید بدست بیارید.

یه نکته : این هارد دیسک AF هست ، پیشنهاد میکنم با برنامه Disk Alignment Test ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بررسی کنید پارتیشنها Align هستند یا خیر . Align نبودن پارتیشنها میتونه در سرعت تاثیر منفی بذاره . البته اون پارتیشنهایی که حذف کرده بودید را باید مجدداً پارتیشن بندی کنید و سپس تست کنید .

namgo
06-11-2014, 00:30
ممنون از همگی رفتم یک 256 ترنسد ssdخریدم اما وقتی بکاپ ویندوز اورجینال رو میریزم بعد از ریختن ارور میده با نرم افزار نورتون گوست بکاپ گفتم با همین هم ریکاوری کردم اما موقع بالا امدن ارور میده
چکارش کنم کلافه شدم

اینهم ارور مربوط به بوت

afshin b
06-11-2014, 07:57
مبارک باشه.
تنظیمات SATA رو از بایوس رو AHCI بذارید
این آموزش رو هم مطالعه کنین، خیلی خوبه:

namgo
06-11-2014, 12:33
مبارک باشه.
تنظیمات SATA رو از بایوس رو AHCI بذارید
این آموزش رو هم مطالعه کنین، خیلی خوبه:

ممنون وقتی هارد رو روی ideمیزارم میشناسه اما روی ahciنه البته فقط نو بایوس مادربرد و ویندوز لایو
چه تنظیماتی تو مادربرد ایوس انجام بدم

afshin b
06-11-2014, 12:44
ممنون وقتی هارد رو روی ideمیزارم میشناسه اما روی ahciنه البته فقط نو بایوس مادربرد و ویندوز لایو
چه تنظیماتی تو مادربرد ایوس انجام بدم

من متوجه نشدم، هارد رو برای چی دوباره وصل کردید؟ با کامپیوتر نتونستین اطلاعاتش رو کپی بگیرین؟
در مورد نصب SSD من فقط میدونم باید AHCI بذارید و بعد ویندوز نصب کنین، توصیه هم میکنم ویندوز جدید نصب کنین نه بکاپ ویندوز قبلی، به احتمال زیاد با AHCI و نصب ویندوز جدید مشکل کامل حل میشه.

namgo
06-11-2014, 13:19
من متوجه نشدم، هارد رو برای چی دوباره وصل کردید؟ با کامپیوتر نتونستین اطلاعاتش رو کپی بگیرین؟
در مورد نصب SSD من فقط میدونم باید AHCI بذارید و بعد ویندوز نصب کنین، توصیه هم میکنم ویندوز جدید نصب کنین نه بکاپ ویندوز قبلی، به احتمال زیاد با AHCI و نصب ویندوز جدید مشکل کامل حل میشه.

ممنون اشتباه تایپی بود از بس گفتم هارد... جایdds هارد رو نوشتم
همون ssd رو زدم طبق لینکی که دادید دارم عمل میکنم اطلاعات تکمیلی رو با عکس قرار میدم

afshin b
06-11-2014, 13:31
ممنون اشتباه تایپی بود از بس گفتم هارد... جایdds هارد رو نوشتم
همون ssd رو زدم طبق لینکی که دادید دارم عمل میکنم اطلاعات تکمیلی رو با عکس قرار میدم

بعد از اینکه AHCI رو در بایوس انتخاب کردید حتما باید دوباره ویندوز نصب کنین، بک آپ قبلی قابل اجرا نیست.

namgo
06-11-2014, 16:02
خوب اینجوری پیش رفتم و عکس گرفتم
اول ببینید پارتیشن رو در طبق اموزش فرمت کردم
بعد هم گزینه ها رو گذاشتم و فعلا دارم ویندوز رو مینصبم سرعت فوق العاده شده :n19: