ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید گرافیک معمولی

mrmmnb
05-11-2014, 01:01
سلام سیستم زیر رو دارم:
M.B: ASRock 890GT Extrema4
CPU: AMS Phenom II X6 1050T
RAM: Kingmax DDR3 1333 2GB*4
VGA: ATI Radeon HD 4290 (Onboard)
خیلی وقته میخوام یه گرافیک براش بخرم خیلی هم اهل بازی نیستم به نظرتون اصلا نیاز هست گرافیک بخرم؟ مثلا گاهی اوقات که کانورت انجام میدم میبینم توی برنامه کانورتر نوشته اگه فلان گرافیک باشه سرعت x برابر میشه یا ممکنه حوس یه بازی بکنم این گرافیک خیلی زاغات هست!!!
حالا با توجه به چیزاهایی که گفتم به نظرتون چه کارتی بخرم و تا چقدر هزینه؟(چون نمیدونم چقدر هزینه کنم بودجه نزاشتم همینقدر که کارم رو راه بندازه با توجه به نیازهام هم کفایت میکنه)
البته یه چیز برام مهم هست چون میخوام اوبونتو نصب کنم یه مدلی باشه ساپورتش از لینوکس خوب باشه
یه سوال دیگه: توی خود ویندوز (مثلا افکیت ها یا هر چیزی دیگه ای) اگه فرضا یه گرافیک 1 تومنی بخرم و بزارم با الان که همین انبورد هست فرقی میکنه؟ بجز بازی و و رندر گرافیک توی چه چیزاهای دیگه ای تاثیر داره؟
همین سوال بالا اگه سیستم لینوکس باشه چی؟
به این دلیل این دو تا سوال رو پرسیدم که اگه خیلی تفاوت نمیکنه بیخود هزینه نکنم چون بازی که گفتم خیلی اهلش نیستم (نهایت فوتبال نصب کنم که اونم الان خیلی وقته سراغش نرفتم) کانورت هم اگه سالی به ماهی اتفاق بیافته که خیلی سرعتش مهم نیست
از طرفی دیدم میگن میز کار یونیتی اوبونتو خیلی گرافیکی هست گفتم شاید اونجا بیشتر تاثیر بزاره و به درد خور باشه
باز ببینم نظر دوستان چی هست
با تشکر

kaveh-gh
05-11-2014, 12:27
با توجه به نوع کاربری و کانفیگ سیستم فعلیتون فکر میکنم بهترین گزینه‌ها GT 740 و GTX 750 باشن. نیاز به هزینه بیشتر نیست.
GTX 750 با برد EVGA یا گیگا حدود 600 و GT 740 با برد گیگا حدود 400 قیمت دارن.