مشاهده نسخه کامل
: الترابوک فوق سبک برای کارهای سنگین؟
سلام
دنبال یه لپ تاپ خیلی سبک برای کارهای اولیه انیمشن و فیلم سازی میگردم. خیلی از سایتهای خارجی رو گشتم و نا امید شدم. تا 4 تومن میخوام هزینه کنم و 1.4 کیلو بیشتر نباشه.
ظاهرا دستگاه خوب وجود نداره. Macbook air در حد UX32LN ایسوس هست و حتی ضعیفتر. جدیدا نظری هم به سرفیس پزو 3 انداختم.
واقعیتش قدرت این اپل ایر زیادتر از حتی سرفیس پرو (که یه تبلت هست در واقع) نیست و به نظرم ارزش خرید برای من نداره.
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام چندنكته را ياداور ميشوم
١.الترابوك كلا وسيله قوي اي نيست و بدليل ضخامت كم از پردازنده خنك و كم مصرف استفاده ميكند البته بعضي شركت ها مدل هاي وارد بازار كرده اند كه cpu hq دارند ولي عملا بدرد نميخوره زياد،،،، بشدت داغ ميشه و شما نميتوني ازش استفاده كني و مادر بورد در استفاده زياد خراب ميشود
٢.لپتاپ هاي اپل چون سيستم عامل مك دارند پرفورمنس بالا تري دارند يعني اگر دوتا لپتاپ با يك كانفينك يكسان باشند لپتاپي كه روش مك نصب هست بشكل قابل توجهي سريع تر هست البته در اين مورد بايد دقت داشته باشي كه نرم افزارت نسخه مك داشته باشه يا اگر ويندوزي هست با پارللل مك هماهمنگ باشه بطور مثل بنده ويزوال استديو كه يك كامپالير ويندوزي هست را روي مك خيلي سريع تر از ويندوز بالا ميارم
٣.شما ميتوانيد به جاي مك بوك اير ب مدل هاي مكبوك پرو نيز متمركز بشي از نظر وزني فقط ٣٠٠ گرم فرق دارند ولي پرو ها ب نسبت قوي تر هستند
٤. نكته اخر هم اگر نرم افزار هات نسخه مك دارند اپل بگير در غير اين صورت الترا بوك را فراموش كن چون الترابوك خوب با بودجه شما نيست
سلام چندنكته را ياداور ميشوم
١.الترابوك كلا وسيله قوي اي نيست و بدليل ضخامت كم از پردازنده خنك و كم مصرف استفاده ميكند البته بعضي شركت ها مدل هاي وارد بازار كرده اند كه cpu hq دارند ولي عملا بدرد نميخوره زياد،،،، بشدت داغ ميشه و شما نميتوني ازش استفاده كني و مادر بورد در استفاده زياد خراب ميشود
٢.لپتاپ هاي اپل چون سيستم عامل مك دارند پرفورمنس بالا تري دارند يعني اگر دوتا لپتاپ با يك كانفينك يكسان باشند لپتاپي كه روش مك نصب هست بشكل قابل توجهي سريع تر هست البته در اين مورد بايد دقت داشته باشي كه نرم افزارت نسخه مك داشته باشه يا اگر ويندوزي هست با پارللل مك هماهمنگ باشه بطور مثل بنده ويزوال استديو كه يك كامپالير ويندوزي هست را روي مك خيلي سريع تر از ويندوز بالا ميارم
٣.شما ميتوانيد به جاي مك بوك اير ب مدل هاي مكبوك پرو نيز متمركز بشي از نظر وزني فقط ٣٠٠ گرم فرق دارند ولي پرو ها ب نسبت قوي تر هستند
٤. نكته اخر هم اگر نرم افزار هات نسخه مك دارند اپل بگير در غير اين صورت الترا بوك را فراموش كن چون الترابوك خوب با بودجه شما نيست
ممنونم از پاسخ سریع و کامل شما
خوب مک بوک ایر هم سی پی یوی سری u داره.
ضمنا این جمله که در حالت یکسان لپتاپ های اپل سریعتر مثلا رندر میگیرند به نظرم دیگه درست نیست چون من هر فیلمی که تو یوتیوب دیدم برعکس این رو اثبات میکرد. به نظز من برای کارهای گرافیکی سری آی مک در مقایسه با پی سی قویتره.
مثلا این لینک رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن من نمیخوام لپ تاپ سنگین داشته باشم، واقعا سردرگم شدم.
تو این ویدیو چندا تست کرد که فقط فک کنم رندر رو اپل باخت بقیه رو برد
ببنید منظورم کاراهای است که سیستم عامل توشون دخیل هست رندر کلا cpu رو میگیره پس ربط زیادی به سیستم عامل نداره ولی مثلا کارای مثل فتوشاپ و لود فیلتر ها چون تعداد زیادی ترد ایجاد میکنند راحت تر در مک مدیریت میشه این مثال ها هم همجا اثبات شده هست
بازم میگم مطلقا لپتاپ زیر ۲.۳ کیلو کار شما را راه نمیاندازه شما باید حتما برید روی رنج ۲.۳-.۲۴ کیلو
درضمن اگر خواستی اپل بخری ایر بدردت نمیخوره حتما باید پرو بخری که از ۴ میل شروع میشن دلیلش هم رم ۸ گیگ و حدود ۸۰۰ مگا هرتز سریع تر بودن پردازنده هست وزنش هم انچنان تفاوتی با ایر نداره
mg_mahyar
06-11-2014, 01:30
Razer Blade RZ09-01021101-R3U1
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 345× 236 × 17 میلیمتر - وزن : 1.9 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4702HQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 8 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : 256 گیگابایت - نوع : SSD
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB
صفحه نمایش : 14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1600x900
امکانات : فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Wi-Fi Bluetooth HDMI Port
سایر مشخصات : Microsoft Windows 8.1
8,199,000 تومان
اینو زدم که بگم بودجه شما برای یک لپ تاپ سبک برای انیمیشن کافی نیست.
ترجیحا شما رو دنیال n550 Asus اینطوری بهتره. هم به بودجه شما میخوره و هم برای انیمیشن و رندر مناسبه و دفع گرمای خوبی هم داره. البته گزینه وزن و الترابوک بودن رو نداره.
Javad_Esf
07-11-2014, 12:17
این razer که mg_mahyar گفتن خیلی عالیه و خوشکله ولی پولشم خوشکله.
یه نگا به Y5070 بنداز ببین ازش خوشت میاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.