مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد مشکوک بودن به IP در سیستم
با سلام دوستان بنده با یک یک خط سرویس دهنده اینترنت دارم حالا با نرم افزار namebench که مربوط به DNS می باشد یک IP مربوط به DNS سرور های که SEt کردم نشون میده که اصلا تو سیستم این IP ست نشده است که ازش پینک میگیرم ولی طبق عکس زیر از یک IP دیگه بعضی موقع ها پاسخ میگیرد! وراهنمایی کنید پیغام TTL Expired Transit یعنی چی ؟
عکس رو نگاه کنید دوستان ببینید قضیه چی هست ؟ :n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یعنی کسی بلد نیست جواب بدهد خواهشا جواب بدهید اگر میدانید !
Armin.Computer
10-11-2014, 23:20
این ها رو بخونید:
این ها رو بخونید:
دوست عزیز متشکرم اما بنده این آی پی تو سیستم ست نشده چرا از این پینگ مگیره برای همین بهش شک کردم
ghomeishi
11-11-2014, 19:56
دوست عزیز آی پی 78.39.92.99 مربوط به سرویس دهنده adsl شما در ایران هستش
هر درخواستی که ارسال میشه بسته به سیستم عامل یک ttl در اون ست میشه که با هر بار عبور از روتر یک واحد از اون کم میشه expire شدن ttl یعنی پاسخی وجود ندارد و مقدارش صفر شده ، در واقع اون reply از طرف سرویس دهنده شما داره ارسال میشه که پکت منقضی شده
Armin.Computer
11-11-2014, 22:53
دوست عزیز متشکرم اما بنده این آی پی تو سیستم ست نشده چرا از این پینگ مگیره برای همین بهش شک کردم
شاید ربطی به DNS نداشته باشه
اگر اشتباه نکنم من یه بار اعتبار ADSL تموم شد وقتی پینگ می گرفتم این پیام می یومد البته با یه ip دیگه
دوست عزیز آی پی 78.39.92.99 مربوط به سرویس دهنده adsl شما در ایران هستش هر درخواستی که ارسال میشه بسته به سیستم عامل یک ttl در اون ست میشه که با هر بار عبور از روتر یک واحد از اون کم میشه expire شدن ttl یعنی پاسخی وجود ندارد و مقدارش صفر شده ، در واقع اون reply از طرف سرویس دهنده شما داره ارسال میشه که پکت منقضی شدهآهان پس اینجوریه ، من قبلا استفاده می کردم اما اینجوری نبود از سرویس دهنده های دیگه حالا قضیه اش چی هست که یک آی پی اینجوری ناشناس درست میشه ؟ و هیچ جا هم این آی پی نشون داده نمیشه فقط Dns Benchmark نشون میده جالب هست به نظرم !
شاید ربطی به DNS نداشته باشهاگر اشتباه نکنم من یه بار اعتبار ADSL تموم شد وقتی پینگ می گرفتم این پیام می یومد البته با یه ip دیگهآخه نمیدونم برنامه Name Bench، دی ان اس هایی که خودم تو کارت شبکه ست کردم رو نشون میده واین آخری هم که هیج جایی ست نکردم نشون میده برای همین پرسیدم و اصلا چه جوری ایجاد شده جالب هست ؟
Armin.Computer
12-11-2014, 23:42
آخه نمیدونم برنامه Name Bench، دی ان اس هایی که خودم تو کارت شبکه ست کردم رو نشون میده واین آخری هم که هیج جایی ست نکردم نشون میده برای همین پرسیدم و اصلا چه جوری ایجاد شده جالب هست ؟
من دقیق متوجه نشدم
شما می خوای بدونی اون ip چیه؟
یا می خوای بدونی DNS های سیستم شما چی هستن؟
ghomeishi
13-11-2014, 14:39
آخه نمیدونم برنامه Name Bench، دی ان اس هایی که خودم تو کارت شبکه ست کردم رو نشون میده واین آخری هم که هیج جایی ست نکردم نشون میده برای همین پرسیدم و اصلا چه جوری ایجاد شده جالب هست ؟
شما یه dns server معتبر مثل 4.2.2.4 ست کن و اون ip که شما پینگ کردید 192.168.42.129 آدرس private هست برای اینکه جواب از دی ان اس سرور درون اینترنت برگرده باید آیپی public پینگ کنید
شما یه dns server معتبر مثل 4.2.2.4 ست کن و اون ip که شما پینگ کردید 192.168.42.129 آدرس private هست برای اینکه جواب از دی ان اس سرور درون اینترنت برگرده باید آیپی public پینگ کنید
آهان مهندس متشکرم ؛ اما میتونم بپرسم که پس همه کسانی که اینترنت دارند این آی پی عمومی ست میشه که بتونن جواب بگیرن از آی پی اصلی ؟ و این رو سرویس دهنده تنظیم میکنه یا خود مودم ، پی با این وجود کلا کشک میشه اگر یک دی ان اس ست کنیم میره از DNS از سرور درون اینترنت میره میگیره ؟
Armin.Computer
14-11-2014, 00:40
آهان مهندس متشکرم ؛ اما میتونم بپرسم که پس همه کسانی که اینترنت دارند این آی پی عمومی ست میشه که بتونن جواب بگیرن از آی پی اصلی ؟ و این رو سرویس دهنده تنظیم میکنه یا خود مودم ، پی با این وجود کلا کشک میشه اگر یک دی ان اس ست کنیم میره از DNS از سرور درون اینترنت میره میگیره ؟
تا جایی که می دونم وقتی شما بر روی کارت شبکه dns ست کنی میره از dns کارت شبکه استفاده می کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.