مشاهده نسخه کامل
: اجرا کردن بازی ها با کیفیت پایین!!
M.J.Azizi
03-11-2014, 15:41
سلام
من دیروز بازی PES 2013 رو نصب کردم اما موقع اجرا با این ارور مواجه شدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی میرم setting قسمت specifications جلوی GPU و VRAM نوشته unable!
بازی crysis 3 رو هم نصب کردم و بازم با کیفیت پایین میاره بازی رو. اما بازی هایی که قبلا نصب کردم مثل call of duty ghosts یا sniper elite 3 رو با کیفیت بالا و مثل سابق اجرا میکنه.
مشکلش چیه به نظرتون؟
پیشاپیش مرسی از کمک هاتون :n12:
سلام
من دیروز بازی PES 2013 رو نصب کردم اما موقع اجرا با این ارور مواجه شدم.
و وقتی میرم setting قسمت specifications جلوی GPU و VRAM نوشته unable!
بازی crysis 3 رو هم نصب کردم و بازم با کیفیت پایین میاره بازی رو. اما بازی هایی که قبلا نصب کردم مثل call of duty ghosts یا sniper elite 3 رو با کیفیت بالا و مثل سابق اجرا میکنه.
مشکلش چیه به نظرتون؟
پیشاپیش مرسی از کمک هاتون :n12:
شما لپ تاب دارید از تنظیمات nvidia control panel تو قسمت global سوئیچ کردین به گرافیک اصلی؟ هم میتونید به حالت auto ببرید هم میتونید دستی فایل اجرایی بازی رو بدید به اون و تنظیم کنید که با گرافیک اصلی بازی اجرا بشه درایور هر دو گرافیک هم مجتمع و هم اصلی نصب باشه
همچنین از بایوس قابلیت optimus فعال باشه
M.J.Azizi
03-11-2014, 16:09
گرافیک ضعیفه
نوشتم که call of duty ghosts رو با کیفیت مطلوب و نسبتا بالا میاره. بازی هایی که گرافیک بالاتری رو میطلبن و قبلا نصب شدن رو میاره اما بازی های جدید رو نه
گمون نکنم nvidia geforce 820m کم باشه واسه اجرای PES 2013
شما لپ تاب دارید از تنظیمات nvidia control panel تو قسمت global سوئیچ کردین به گرافیک اصلی؟ هم میتونید به حالت auto ببرید هم میتونید دستی فایل اجرایی بازی رو بدید به اون و تنظیم کنید که با گرافیک اصلی بازی اجرا بشه درایور هر دو گرافیک هم مجتمع و هم اصلی نصب باشه
همچنین از بایوس قابلیت optimus فعال باشه
نه من هیچ تغییری ندادم. همونی که بوده هست. وقتیم میزنم که با گرافیک اصلی باز شه بازم همین ارور رو میده
sleeplessness
04-11-2014, 22:35
احتمالا باید path برای این بازی وجود داشته باشه دنبال path جدید گشتید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.