PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ضرر طلا برای مردان (حقیقت یا شابعه؟)



B.Russell
03-11-2014, 14:54
احتمالا اکثر کسانی که زمانی در مدارس و دانشگاه های ایران پشت نیمکت های دروس معارف اسلامی نشسته اند، با دلایل به اصطلاح علمی اساتیدشون مبنی بر علت حرمت طلا برای مردان که حکمی دینی هست آشنا شده اند !

و یا مطالبی نظیر متن زیر از سایت تابناک که ثابت شده است طلا برای مردان ضرر دارد را در بسیاری از سایت های فارسی زبان به عنوان اعجازی بر حقانیت کلام اسلام مشاهده کرده اند:


1- از نظر پزشکی طلا روی گلبولهای قرمز خون مردان اثرگذار است و سیستم ایمنی بدن آنها را دچار مشکل می کند !!

2- وقتی طلا با پوست مردان تماس پیدا کند ، یونهای آن وارد بدن می شود چرا که در ساختار چربی پوست آقایان و خانوم تفاوتهایی است. مقدار چربی پوست آقایان کمتر است از این رو، طلا به راحتی می تواند به صورت یون از پوست مردان عبور کرده و در کبد آنها موجب اختلال شود.

3- از میان دیگر عوارضی که طلا برای مردان ایجاد می کند می توان به تحقیقاتی اشاره کرد که در سال 1990 در آمریکا انجام شده است!

محققان با مطالعه روی افرادی که با طلا ارتباط دارند به این نتیجه رسیده اند که طلای موجود در بدن آنها باعث ایجاد اختلالات هورمونی شده و هورمونهای پرولاکتین و FSH بیشترین تأثیر منفی را از طلای موجود در بدن آنها گرفته و بیشترین تجمع طلا در دستگاه تناسلی مردان مشاهده شده است.

(منبع) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
.


اما حقیقت چیست؟

آیا این موارد واقعا در ژورنال های علمی دنیا چاپ شده اند و از نظر علمی ثابت شده است که طلا برای مردان مشکل ساز است؟

B.Russell
03-11-2014, 14:57
اما واقعیت چیست؟


حدود 40 سال پیش و در اواخر دهه 60 میلادی دانشمندان متوجه شدند که برخی از مردان و زنانی که به مدت طولانی از حلقه ازدواجشان استفاده کرده اند، مبتلا به انواعی از سرطان پوست شده اند.

در پی یافتن علت این بیماری، محققان دریافتند که برخی از طلاها یا سنگ هایی که در صنعت جواهرسازی بکار می رود آلوده به مواد رادیواکتیو بوده است.

دلیل این اتفاق نادر، آلودگی رادیواکتیو بعضی از معادن فلزات و جواهرات بوده که در گذشته بخاطر عدم آگاهی از وجود و یا آلودگی این چنینی مورد بررسی قرار نمی گرفت، اتفاقی که این روزها بخاطر نظارت دقیق بر روی محصولات استخراجی از معادن و با در نظر گرفتن ایمنی و سلامت معدنچیان و سپس مصرف کنندگان، پیش نمی آید.


بجز مورد فوق (که پس از رفع مشکل رادیواکتیو طلا و جواهرات دیگر مشاهده نشده) هیچ گونه مدرک پزشکی مستدلی که نشان دهد جواهرات طلا برای مردان ضرر دارد، وجود ندارد.


در واقع کم شدن سطح گلبول سفید یا ناتوانی جنسی در مردان در صورت استفاده از زیورآلات طلا" تنها شایعاتی است که هیچ مطالعه بالینی قابل قبولی برای اثبات آن وجود ندارد.


یادآور می شویم که تنها باید بر شواهد یافت شده بر اساس مطالعات علمی، نسبت به قبول یا رد این گونه مسائل اقدام کرد و البته بار اثبات این ادعا بر عهده مدعیان است.

(کسی که مدعی است زیورآلات طلا ایجاد سرطان میکند باید آن را به شکل علمی و بالینی اثبات کند)


منبع : (ستاد مبارزه با چرندیات)

mohammad-king-7791
03-11-2014, 17:08
پس به نظر شما چرا اسلام طلا رو برای مرد حرام کرده؟؟؟
یعنی حکم اسلام اشتباهه به نظرتون؟

mmf66
03-11-2014, 19:24
پس به نظر شما چرا اسلام طلا رو برای مرد حرام کرده؟؟؟
یعنی حکم اسلام اشتباهه به نظرتون؟

من از همون دوران قدیم هم که میگفتن میدونستم همش چرته
این که اسلام طلا رو برای مرد حرام کرده به خاطر ضرر و اینا نبوده احتمالا به خاطر این که استفاده از طلا رو زشت میدونستن بوده وگرنه اون زمان اعراب همچین علمی نداشتن که بخوان این چیزها رو بفهمن

B.Russell
03-11-2014, 20:09
پس به نظر شما چرا اسلام طلا رو برای مرد حرام کرده؟؟؟
یعنی حکم اسلام اشتباهه به نظرتون؟

یک حکم فقهی هست و الزاما حکم فقهی نباید دلیل علمی داشته باشه و بیشتر بحث تعبدی اون مطرح هست.
در امودر تعبدی هدف اینست که سنجیده بشه یک برده تا چه حد گوش به فرمان اربابش هست و اگر علم چیزی خلاف فرمان ارباب بگوید حاضرست تعبد را کنار گذاشته و به فکر فرو برود یا نه؟ چرا که تفکر در امور تعبدی برای زیر سئوال بردن، یک آفت خطرناک محسوب میشه و باعث ایستادن برده در برابر فرمان تعبدی اربابش میشه و در نتیجه انسان مانند شیطان از حلقه غلامان اخراج خواهد شد.


مهم ترین دلیلی که در مورد حرمت طلا برای مردان از منظر فقهی شمرده شده:

اگر مردان انگشتر طلا به دست کنند و خود را با طلا آلات مانند زنان زینت کنند، روحیه تکبر و خودگرایی در آنان به وجود ‏آید، یا باعث رواج تجمل گرایی در جامعه ‏شود. در عین حال که شباهت به زنان داشته و حس زنانه در آن ها ایجاد می شود. بدیهی است که چنین چیزی برای یک مرد و روحیه مردانه، مطلوب و پسندیده نیست. در روایات از شباهت زن و مرد در پوشاک، بسیار نهی شده است.
.
.

آهن، زینت اهل جهنم و طلا زینت اهل بهشت است و خداوند آهن را در دنیا زینت جن و شیاطین و طلا را زینت زنان قرار داده است؛ پس پوشیدن و نماز خواندن با آن برای مردان حرام است. (امام صادق (ع))

اندیشمند
04-11-2014, 04:57
بنده قبول می کنم عده ای از جریان انحرافی سعی می کنند دلایل علمی غیرقابل قبول برای احکام بیاورند تا هنگام رد شدن این دلایل بطور غیرمستقیم دین ستیزی در کشور رواج پیدا کند و بدین دلیل بنده مخالف انتشار دلایل علمی برای احکام هستم. البته رد شدن دلیل ابتدایی بدان معنا نیست که استفاده از طلا برای مردان کاملا بی ضرر باشد. بطور علمی هنوز دلایل نامناسب بودن استفاده مردان از طلا ناشناخته است و نیاز به تحقیقات طولی بیشتر دارد.

armin_punisher6
04-11-2014, 09:53
دروغ تا كي؟كجاي اسلام اين مورد رو گفته؟


Sent from my iPhone using Tapatalk

Arash4484
04-11-2014, 11:18
دروغ تا كي؟كجاي اسلام اين مورد رو گفته؟


Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیدونم اسپم بود یا ... بهرحال از قوانین مشهور اسلامه و این حرمت مورد اجماع اهل سنت و تشیع...

پیامبر صلی الله علیه وسلم می فرمایند : «أُحِلَّ الذَّهَبُ وَالْحَرِیرُ لِإِنَاثِ أُمَّتِی وَحُرِّمَ عَلَی ذُکُورِهَا» صحیح نسائی (۴۷۵۴).
یعنی: «طلا و ابریشم برای زنان امت من حلال قرار داده شده اند و برای مردان امت من حرام هستند».

پیامبر صلی الله علیه وسلم : «لاتشربوا فی آنیة الذهب و الفضة، ولاتلبسوا الحریر والدیبا، فإنها لهم فی الدنیا و لکم فی الآخرة».
یعنی: «در ظروف طلا و نقره نیاشامید و ابریشم و دیبا را بر تن نکنید؛ چراکه اینها در دنیا به کفار و در آخرت به شما اختصاص دارند» .

و ...

ولی خوب اگر میخاید بحث کنید چرا در قرآن نیامده یا آیا باید دلیل عقلی بر قوانین دینی اقامه کرد یا خیر و... در انجمن های دینی سوال کنید،
این تاپیک در محدوده ضرر داشتن طلا برای انسان خبری است در چارچوب انجمن علمی.

ممنون/