ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: آیا خرید 405 مدل قدیمی ارزش داره؟؟

The_matrix
03-11-2014, 13:45
سلام
می خواستم یه 405 بگیرم . چه مدلیش خوبه؟؟
فرق GL , GLI ,GLX و SLX چیه؟؟
. می گن مدل هایش تا سال 83 موتور فرانسوی هست و از 84 به اینور موتورش جالب نیست.آیا صحت داره؟؟
بودجه من 20 میلیون تومن هست

DIKT
03-11-2014, 14:07
سلام
. می گن مدل هایش تا سال 83 موتور فرانسوی هست و از 84 به اینور موتورش جالب نیست.آیا صحت داره؟؟

دوست عزیز اینکه چه مدلش خوبه یه سوال کلی هستش خب هر چی که به جلو تر می اییم طی این سالهای اخیر کلا کیفیت ماشین ها افت کرده اما با همه اینها ماشین مدل پائین هم مشکلات خاص خودش رو داره درکل تو ایران یه ماشین خیلی همت کنه تا 5 سال بتونی نگهش داری بعد دیگه می افته تو مسیر اذیت کردن البته الان ماشین ها از همن در کارخونه بیرون نیومده اذیت می کنن

اما به نظر من اگه پولت میرسه یه ماشین با دوسال کار کرد بخری بهتره چون ماشین صفر هم افت قیمت داره هم اینکه یدر طرف در میاد با هر بار رفتن نمایندگی برای مشکلاتی که ایجاد می کنه

اما خب اول از همه باید شرایط مالیت رو بسنجی وقتی شما م یخوای بیست تومن هزینه کنی دیگه حق انتخابت میشه ماشین بالای 5 سال کار کرد

GLX دیگه فول مدلش هست و GLI یعنی کولر و شیشه بالا بر برقی و این چیزا رو نداره ولی از لحاظ فنی یکی هستن و SLX هم اگه شاتباه نکنم ساخت خراسان هستش که مفتش گرونه واز این چیزها من درآوردی بهش اضافه کردن که واقعا دیگه آبروی خودرو ساز رو بردن

jamshidjap
03-11-2014, 16:04
Slx موتورش tu5 هستش ، همون موتور ٢٠٦

The_matrix
06-11-2014, 11:02
با تشکر از دوستان
حالا به 20 تومن چه مدلی بخرم؟؟ یعنی مثلاً GLX مدل 90 گیرم میاد؟؟

Ezel
06-11-2014, 13:15
سلام

سلام

این خبرگزاری " میگن " قابل استناد نیست حرفاش :دی

از لحاظ تکنیکی ، اون مخفف ها مثل جی ال ایکس و و جی ال و ... بیشتر به آپشنهای کابین برمیگرده در مورد 405 ، مثلا جی ال ایکس مخفف گرند لوکس اکسترا هست یا جی ال مخفف گرند لوکس یا اس ال ایکس مخفف سوپر لوکس اکسترا و ...

از لحاظ موتوری ، جی ال آی و جی ال ایکس موتورهاشون یکی هست و محور ها ، تفاوت ها در آپشنهای اتاقه مثل شیشه برقی و ... / در واقع اومدن یکسری از امکانات رو برداشتن برای اینکه تعداد بیشتری بتونن پژو 405 بخرن ، و اون زمان که جی ال آی اومد دقیقا خاطرم هست که جی ال ایکس صفر 12 میلیون بود و جی ال آی ده میلیون

مدل جی ال که بر میگرده به پژوهایی که از فرانسه وارد شد در سالهای 71 و 72 شمسی ، و پلتفرم آردی از روی همون پلتفرمه طراحی شده حتی شکل چراغهای عقب و ...

اس ال ایکس که همونطور که دوستمون فرمودند موتور 206 روش هست البته 206 تیپ 5 و 6 با موتور tu5 حجم 1600 سی سی و البته تغییرات زیاد در بدنه و کابین و چراغها که البته به نظر من ماشین خوبیه

با 20 میلیون 405 مدل 90 پیدا میشه ولی دور رنگ ، که اصلا برای ماشین مدل بالا چیز جالبی نیست و ضعف بزرگی حساب میشه

با این بودجه میتونید 405 مدل 87 بی رنگ و تمیز و سالم پیدا کنید و یا 88 با یکی دو لکه رنگ .