ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب نهایی از بین این موارد

p30g
01-11-2014, 15:48
سلام
به نظر شما از بین این موارد کدام بهتره؟_(کاربرد دیدن فیلم و گاهی هم گیم )

w800b 42inch
w800 42inch
LB7200 42

romantic
03-11-2014, 10:35
سلام
به نظر شما از بین این موارد کدام بهتره؟_(کاربرد دیدن فیلم و گاهی هم گیم )

w800b 42inch
w800 42inch
LB7200 42
با توجه به کاربردی که گفتید، سونی W800B انتخاب خیلی بهتریه.
البته مشکل زیرنویس فارسی همچنان وجود داره.

p30g
03-11-2014, 10:42
با توجه به کاربردی که گفتید، سونی W800B انتخاب خیلی بهتریه.
البته مشکل زیرنویس فارسی همچنان وجود داره.

این مدل هرتز پایینی داره 60 قابلیت فریم سازی اضافه نداره هم نداره به نظر میرسه در حرکات سریع با مشکل روبرو باشه
پیشنهاد دیگری ندارید بجز این 3 مدل هم بود مشکلی نیست

mmf66
03-11-2014, 11:49
در همه موارد به جز کنتراست تصویر الجی سرتره شما باید ببینیند کاربردتون چیه اگه بیشتر دنبال امکانات و 3 بعدی هوشمند بودن هستی ال جی ولی اگه میخوای بشینی روبرو گیم بازی کنی یا تو شب تو تاریکی فیلم میبینی سونی کیفیت بیشتری داره البته زاویه دید هم کمتره

Amirrezaajalli
03-11-2014, 11:52
من رو w800b هم فیلم میبینم هم لپ تاپ بهش وصل میکنم واسه گیم و کارای دیگه به نظرم دستگاه خوبیه نسبت به هم رده ها!

p30g
03-11-2014, 13:44
در همه موارد به جز کنتراست تصویر الجی سرتره شما باید ببینیند کاربردتون چیه اگه بیشتر دنبال امکانات و 3 بعدی هوشمند بودن هستی ال جی ولی اگه میخوای بشینی روبرو گیم بازی کنی یا تو شب تو تاریکی فیلم میبینی سونی کیفیت بیشتری داره البته زاویه دید هم کمتره

کاربرد که در صفحه اول ذکر کردم اول دیدن فیلم و بعد گیم
یک سوال دیگه پنل الجی ها ساخت چین هست یا کره؟

mmf66
03-11-2014, 14:15
کاربرد که در صفحه اول ذکر کردم اول دیدن فیلم و بعد گیم
یک سوال دیگه پنل الجی ها ساخت چین هست یا کره؟

الجی ساخت کره هست بزرگترین تولید کننده پنل در جهان الجی هست و همین مدل سونی هم شاید ساخت الجی باشه پنلش

bestmovie
03-11-2014, 14:34
کیفیت ساخت شفافیت تصویر و رنگ سونی خیلی از ال جی و سامسونگ بهتره من چون زیاد فول اچ دی نگاه میکنم تفاوت ها رو دیگه بهتر میفهمم الجی و سامسونگ اکثر مدلها رنگها غیر واقعی هستند و کسی که زیاد فول اچ دی ندیده باشه دفعه اول جذب رنگهای تند و غیر واقعی الجی و سامسونگ میشه
زیاد مقایسه کردم از نزدیک از همه بهتر شارپ بود که فوق العاده بود بعد هم سونی

romantic
03-11-2014, 15:51
این مدل هرتز پایینی داره 60 قابلیت فریم سازی اضافه نداره هم نداره به نظر میرسه در حرکات سریع با مشکل روبرو باشه
پیشنهاد دیگری ندارید بجز این 3 مدل هم بود مشکلی نیست
اشتباه می‌کنید پنل این تلویزیون ۱۲۰ هرتزیه. منظورتون از قابلیت فریم‌سازی چیه؟ این تیوی هم از MotionFlow سونی استفاده میکنه و این مقدار هم ۴۸۰ هرتزه
برای کاربردی که مدنظر شماست این تیوی بدون شک انتخاب بهتریه.
جزئیات تصویر و سایه‌ها بخوبی مشخص میشه و فیلم دیدن رو لذت‌بخش میکنه.
در این رنج قیمت، به‌علت input lag پایین، این تیوی برای گیمرها انتخاب اول و آخره. معنیش اینه که وقتی فرمانی به جوی‌استیک مثلا پلی‌استیشن میدید، این تیوی در زمان کوتاه‌تری نسبت به هم‌رده‌ها اون فرمان رو در تصویر بازی لحاظ میکنه.
من به شما توصیه می‌کنم به یک فروشگاه که این مدل رو داره سر بزنید و از نزدیک تصویرش رو از زاویه ببینید. اگر خیلی آزاردهنده نبود، بخریدش. چون در سایر برتری‌هایی که من گفتم هیچ شکی نیست و این مورد مهم‌ترین نقطه ضعف مدل w800b هست که ممکنه شما رو از خریدش منصرف کنه. البته‌اگر از سه‌بعدی چشم‌پوشی کنیم که مطمئنا الجی در این مورد برتری چشم‌گیری خواهد داشت.

راستی این مدل الجی ۷۲۰۰ رو چقدر قیمت دارید؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟ تا اونجایی که من میدونم ۷۱۰۰ و ۷۲۰۰ بالاترین مدل‌های 1080p امسال الجی بودن و سایز پایین‌تر از ۵۰ هم ندارن. فکر می‌کنم اینی که شما دنبالش هستید، معادل همون مدل‌های ۶۷۰۰۰ و ۶۹۰۰۰ مونتاژ داخل هست. حالا سفارش کجاست نمی‌دونم.

magiteq1
03-11-2014, 15:51
دوست غزیز دقت کنید
w800b ار پنل va استفاده میکنه , ولی w800A از پنل IPS و مدل B کنتراست بالاتر و سیاه عمیق تری داره و همچنین از 3D شاتر منفعل استفاده میکنه و INPUT LAG بسیار کم و از این لحاظ بسیار ایده عال برای گیم هست
پنل های موجود در بازار با گارنتی همه منتاژ ایران هستن.

p30g
03-11-2014, 16:31
اشتباه می‌کنید پنل این تلویزیون ۱۲۰ هرتزیه. منظورتون از قابلیت فریم‌سازی چیه؟ این تیوی هم از MotionFlow سونی استفاده میکنه و این مقدار هم ۴۸۰ هرتزه
برای کاربردی که مدنظر شماست این تیوی بدون شک انتخاب بهتریه.
جزئیات تصویر و سایه‌ها بخوبی مشخص میشه و فیلم دیدن رو لذت‌بخش میکنه.
در این رنج قیمت، به‌علت input lag پایین، این تیوی برای گیمرها انتخاب اول و آخره. معنیش اینه که وقتی فرمانی به جوی‌استیک مثلا پلی‌استیشن میدید، این تیوی در زمان کوتاه‌تری نسبت به هم‌رده‌ها اون فرمان رو در تصویر بازی لحاظ میکنه.
من به شما توصیه می‌کنم به یک فروشگاه که این مدل رو داره سر بزنید و از نزدیک تصویرش رو از زاویه ببینید. اگر خیلی آزاردهنده نبود، بخریدش. چون در سایر برتری‌هایی که من گفتم هیچ شکی نیست و این مورد مهم‌ترین نقطه ضعف مدل w800b هست که ممکنه شما رو از خریدش منصرف کنه.

خیلی از سایتها دیدم نوشتند مدل 42 اینچ w800b پنل ips هرتزی 60 داره رنگ مشکی عمیقی هم نداره ولی در سایز های 50 و 55 پنل va 120 هرتزی با رنگ مشکی عمیق

romantic
03-11-2014, 16:55
من پستم رو ویرایش کردم. قسمت پایانیش رو اگر جواب بدید ممنون میشم.

p30g
03-11-2014, 17:16
من پستم رو ویرایش کردم. قسمت پایانیش رو اگر جواب بدید ممنون میشم.

الجی رو 2620 دیجی بانه
الجی دیگه زیاد مهم نیست چون طی برسی که کردم تولید رنگ خوبی نداره
بهتره بریم سراغ همون سونی که نوشتید 120 هرتزی که بهتره ویرایش کنید 60 هرتز بیشتر نیست با پنل ips

romantic
03-11-2014, 19:18
الجی رو 2620 دیجی بانه
الجی دیگه زیاد مهم نیست چون طی برسی که کردم تولید رنگ خوبی نداره
بهتره بریم سراغ همون سونی که نوشتید 120 هرتزی که بهتره ویرایش کنید 60 هرتز بیشتر نیست با پنل ips
فکر نمی‌کنم این قضیه درست باشه. این مورد رو از کجا شنیدید؟
تفاوت اصلی سایز ۴۲ با سایزهای بالاتر نوع سه‌بعدیه که در این سایز سه‌بعدی passive وجود داره و در سایزهای بالاتر active
اسم دیگر این مدل که در اروپا عرضه شده kdl-42w829 هست و می‌تونید با سرچ در سایت hdtvtest ببینید که در اونجا هم گفته شده پنل از نوع va هست.
البته شاید مدل عرضه‌شده در ایران فرق داره که اونم بعیده. چون اصلا همین مشکل زاویه دید معروف w800b که همه جا ازش صحبت میشه، نباید در پنل IPS رخ بده.

p30g
03-11-2014, 19:50
فکر نمی‌کنم این قضیه درست باشه. این مورد رو از کجا شنیدید؟
تفاوت اصلی سایز ۴۲ با سایزهای بالاتر نوع سه‌بعدیه که در این سایز سه‌بعدی passive وجود داره و در سایزهای بالاتر active
اسم دیگر این مدل که در اروپا عرضه شده kdl-42w829 هست و می‌تونید با سرچ در سایت hdtvtest ببینید که در اونجا هم گفته شده پنل از نوع va هست.
البته شاید مدل عرضه‌شده در ایران فرق داره که اونم بعیده. چون اصلا همین مشکل زاویه دید معروف w800b که همه جا ازش صحبت میشه، نباید در پنل IPS رخ بده.

توی بیشتر انجمن های فارسی و سایت زیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

romantic
03-11-2014, 22:37
توی بیشتر انجمن های فارسی و سایت زیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش الان دیگه کاملا مشکوک شدم. هم اینکه سایت HDTVTEST که بطور جداگانه مدل 42 اینچی W829B مخصوص بریتانیا رو تست کرده، صراحتا میگه پنل بکار رفته VA هست. هم با گشتن تو سایتهای مختلف دیدم خیلی جاها گفته شده که برای پنل 42 اینچ از نوع IPS کار شده. همین Passive بودن سه بعدیش هم شک رو بیشتر میکنه. البته حتی احتمال اینکه مدلهای کشورهای مختلف با هم فرق بکنن هست. این سایت rtings که لینکش رو گذاشتید، در امریکا فعالیت داره و مدل 42 اینچ به بازار امریکا نرفته و جوابهایی که به کامنت ها دادن براساس تجربه و تست شخصی نبوده، هرچند به اندازه کافی قانع کننده میرسید.
من تصویر مدل 50 اینچش رو در یک مغازه از نزدیک دیدم و 42 رو اصلا برخورد نداشتم. همون 50 اینچش رو یادمه دوستمون روش The Amazing Spiderman گذاشته بود و خیلی کیفیت خوبی داشت اما اگر پنل 42 اینچ با 50 و 55 فرق بکنه، داستان کلا عوض میشه و نمیشه به راحتی برای خریدش اقدام کرد.
خودتون از نزدیک برید و چک کنید ممکنه بتونید بفهمید این قضیه 100 درصده یا نه. اگر IPS باشه نباید اون زنده بودن رنگهای مدلهای بالاتر رو داشته باشه و از طرف دیگه مشکل زاویه دیدش نباید آنچنان حاد باشه. البته به حرف آسونه و تشخیصش معمولا تست های تخصصی میخواد.
چیزی که هست سوای از نوع پنل، کیفیت تصویر حرف اول رو میزنه که این مورد هم با تست شخصی بهترین نتیجه رو میده.
در هر صورت از اینکه نشد راهنمایی بدردبخوری بهتون بدم، متاسفم. :n16:

Mehrdad092000
04-11-2014, 00:30
سایز های کوچیک پنلشو زده 200 ولی سایز بزگارو زده 480 فکر کنم سونی
احتمالا 120 و200 هرتز هست
پنل ال جی هم 200 هستش گزینه خوبیه این ال جی هم از لحاظ قیمت اینا کسی نداره تست کرده باشه؟

MASTER OC 7
07-11-2014, 04:19
داداش من مدل w800b سونی 42اینچشو دارم
خداییش از نظر کیفیت تو فروشگاه خیلی سرتر از بقیه مدل های هم رده بود
از نظر زاویه دید هم اینطوری که میگن بد نیست ، یعنی جوری نیست که وقتی با زاویه به ال سی دی نگاه میکنی از کیفیت رنگ ها به شدت کاسته بشه
چون هر هفته هم مسابقات فوتبال رو به صورت اچ دی دنبال میکنم تمامی موارد که حداقل خودم بهشون نیاز دارم از جمله کیفیت ، سرعت تصاویر تو حرکت های سریع و .... رو تست کردم و خیلی خوب بودند
بازم پیشنهاد میکنم به یک فروشگاه مراجعه کنید و خودتون از نزدیک مدل هارو مقایسه کنید اینطوری خیال خودتون هم راحت تره :-)

Sent From My Xperia Z1

p30g
07-11-2014, 17:48
داداش من مدل w800b سونی 42اینچشو دارم
خداییش از نظر کیفیت تو فروشگاه خیلی سرتر از بقیه مدل های هم رده بود
از نظر زاویه دید هم اینطوری که میگن بد نیست ، یعنی جوری نیست که وقتی با زاویه به ال سی دی نگاه میکنی از کیفیت رنگ ها به شدت کاسته بشه
چون هر هفته هم مسابقات فوتبال رو به صورت اچ دی دنبال میکنم تمامی موارد که حداقل خودم بهشون نیاز دارم از جمله کیفیت ، سرعت تصاویر تو حرکت های سریع و .... رو تست کردم و خیلی خوب بودند
بازم پیشنهاد میکنم به یک فروشگاه مراجعه کنید و خودتون از نزدیک مدل هارو مقایسه کنید اینطوری خیال خودتون هم راحت تره :-)

Sent From My Xperia Z1

تشکر خیلی روی این مدل 42 اینچ داخلی بحث هست یک سری میگن پنلش ips هست یکسری دیگه میگن va هست.
شما این مدل رو با یک ips از نظر زاویه دید مقایسه کردید ؟