مشاهده نسخه کامل
: مشکل کابل IDE در نصب هارد و دی وی دی رام
مادربورد من 1 سوکت IDE داره که وصل کردم به دی وی دی رامم الان یه هارد IDE هم میخوام نصب کنم در کنار هارد SATA .مشکل اینجاست که وقتی کابل IDE همزمان به هارد و دی وی دی رامم وصل باشه هیچ کدومو نمیشناسه ولی جدا جدا یعنی فقط به دی وی دی رام یا فقط به هارد وصل میکنم کار میکنه این هارد IDE از یه سیستمی که مادربوردش 2 تا سوکت IDE داشت برداشتم ولی مادربورد من فقط 1 سوکت IDE داره چطوری میتونم هم دی وی دی رام و هم هارد رو با هم نصب کنم که هر 2 تاش کار کنن؟
ata.royalfalcon
01-11-2014, 14:46
مادربورد من 1 سوکت IDE داره که وصل کردم به دی وی دی رامم الان یه هارد IDE هم میخوام نصب کنم در کنار هارد SATA .مشکل اینجاست که وقتی کابل IDE همزمان به هارد و دی وی دی رامم وصل باشه هیچ کدومو نمیشناسه ولی جدا جدا یعنی فقط به دی وی دی رام یا فقط به هارد وصل میکنم کار میکنه این هارد IDE از یه سیستمی که مادربوردش 2 تا سوکت IDE داشت برداشتم ولی مادربورد من فقط 1 سوکت IDE داره چطوری میتونم هم دی وی دی رام و هم هارد رو با هم نصب کنم که هر 2 تاش کار کنن؟
سلام .
ميبايستي جامبرهاي ايندو را هم تنظيم كنيد . توصيه ميكنم هر كدام كه به ابتداي كابل متصل شده را بصورت Master و دومي كه به كانكتور وسط كابل متصل شده را بصورت Slave تنظيم شود .
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید که چطوری تنظیم کنم؟
ata.royalfalcon
01-11-2014, 16:56
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید که چطوری تنظیم کنم؟
نحوه Slave و Master كردن بوسيله جامپرها معمولاً در پشت رايتر و همچنين روي ليبل هارد ديسك نوشته ميشود . مثلاً در عكس زير مشخص هست كه كدام پينها براي Slave و كدام براي Master هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس زیر یک کابل IDE را مشاهده میکنید که دارای سه قسمت هست .
قسمتی که آبی رنگ هست و به پورت IDE مادربرد متصل میشود .
قسمتی که مشکی رنگ هست به ديوايس master متصل میشود .
قسمتی که طوسی رنگ هست به ديواس slave متصل میشود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.