ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : grand 2 ....یا هوای 3c ??

mohamadreza1995
01-11-2014, 13:25
به نظرتون کدوم بهتره و کیفیت ساخت بالاتری داره ؟

من قراره گوشی رو که میخرم سال ها استفاده کنم حداقل 5 سال ...با توجه به این کدومش رو بخرم ؟

ارزش داره 200 بیشتر بدم گرند 2 بخرم ؟؟

لطفا جواب بدین .....امروز میخوام بخرم ...خریدم هم اینجا میام میگم

Mohammad King
01-11-2014, 14:32
سلام

چیزهایی که از یک گوشی مد نظرتون هست بگید

بله ارزش داره از نظر من سمت هو آ وی نرید

میتونید xperia z هم بخرید...

mohamadreza1995
01-11-2014, 14:51
بیشتر برای نت و بگردی و نرم افزار مختلف و چت مد نظرمه اما امکانات دیگه هم برام مهم هستن ...

اخه این گوشی هوای خیلی مشخصات خوبی داره ....واقعا موندم چیکار کنم ...حتی از گرند 2 هم بهتره مشخصاتش با وجود تفاوت 200 تومنی

بازم نظر شما چیه ؟؟

الان هانر 3 بخرم یا گرند 2 ؟

nikaan
01-11-2014, 15:27
سلام

توی رنج قیمت گرند 2 ، گوشی Huawei honor 3x هست که اون هم مشخصات به مراتب بهتری نسبت به گرند 2 داره

ضمن اینکه با نیازی که شما از گوشی دارید ، حتی با همون Honor 3c هم برطرف میشه

ضمن اینکه دوست من همین شنبه ی گذشته گوشی Honor 3c رو خریده با قیمت 560 هزار تومن و فعلا هم از گوشیش راضیه

اتفاقا Honor 3c یکی از گوشی های هواوی هست که خوب در اومده ، توی این فروم هم می تونید ببینید که بقیه هم از این گوشی راضی هستند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک مشخصات Huawei honor 3x :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M O H A MM A D
01-11-2014, 15:44
من xperia z رو پیشنهاد میکنم...چون خودم دارم این گوشیو میگم

mohamadreza1995
01-11-2014, 15:56
اخرش نفهمیدم چرا یه عده میگن سراغ گوشی هوای نرین

یا یه سری میگن کیفیت ساختش پایینه

اگه واقعا اینطوریه من حاضرم 200 تومنم بیشتر بدم و گرند بگیرم

mohamadreza1995
01-11-2014, 15:57
دوست عزیز اخه زد خیلی گرون تره از بودجه حداکثری من که 800 تومن هست ....

nikaan
01-11-2014, 16:28
اخرش نفهمیدم چرا یه عده میگن سراغ گوشی هوای نرین

یا یه سری میگن کیفیت ساختش پایینه

اگه واقعا اینطوریه من حاضرم 200 تومنم بیشتر بدم و گرند بگیرم

آخه الان خودم هم Huawei G610 دارم و ازش کاملا راضیم

جنس چینی سه درحه داره که توی ایران بیشتر جنس درجه سومش وارد شده ولی جنسی مثل هواوی یا مثلا توی ماشین برند MG ، مدل درجه ی یکش هست

تازه حتی هواوی که بزگترین شرکت توی زمینه ی تجهیزات مخابراتی و گوشی و... توی چین هست ، اعلام کرده که می خواد تا چند سال آینده به صدر فروش گوشی توی

جهان برسه "" من این مطلب رو توی GSMARENA دیده بودم""

البته این دلیل نمیشه همه ی گوشیهاش خوب باشه ، باید مدل به مدل بررسی بشه ، مثل بقیه ی برندها

مثلا توی برند سونی هم یه مدلش خوب از آب درمیاد و یه مدلشم خوب در نمیاد

M O H A MM A D
01-11-2014, 16:30
دوست عزیز اخه زد خیلی گرون تره از بودجه حداکثری من که 800 تومن هست ....

اگه حاضر بودی بودجتو بیشتر کنی اونوقت زد رو در نظر داشته باش من حدود یه ماه پیش خریدمش 950 تومن...هوآوی هم از من میشنوی بی خیالش شو هم اینکه زیاد هنگ میکنه کیفیت ساختش پایینه من با این گوشی هوآوی زیاد کار کردم البته ماله خودم نبود از دوستم که p6 داشت هم پرسیدم اونم زد رو بیشتر قبول داشت هر جور فکر میکنم سونی یه سروگردن بالاتره:n12:
ولی این رو هم در نظر داشته باش که هوآوی نسبت به قبلش پیشرفت های زیادی داشته

mohamadreza1995
01-11-2014, 17:30
الان موندم چیکار کنم .......
یکی هم نیست ما رو از گمراهی نجات بده ....

تصویب شد یا ال جی ال 90 ....یا هانر 3

این 2 تا گوشی هم فکر کنم جوابگوی نیاز من باشن که نت گردی هستش فقط یه مشکلی هست اونم اینه رم ال جی 1 ولی رم هانر 2 هستش و هانر 2 سیم هستش و ال جی 1 !!! که مورد نیاز منم 2 سیم هست ...با این اوصاف مجبورم یه گوشی ساده نوکیا دارم اوونو استفاده کنم

به نظرم بهتره همین ال جی رو بگیرم که 2 سالم گارانتی داره ....هر چند صفحش 3 اینچ کوچولوتره ولی منم از صفحه بزرگ خوشم نمیاد کلا ....(یه چیزی باشه که تو جیب جا بشه ) دوستان دیگه نظری ندارین ؟

campuzlit
01-11-2014, 20:39
راستش من کلا از برند هوآوی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمی شه که گوشی های بدی داشته باشه. (نظر شخصیه دیگه)

اما مسلما از ال جی و سامسونگ و برندهای مطرح عقب تره. و فقط با قیمت گوشی هاش می تونه خریدار رو مجاب به خریدن کنه.(P/P)

گرند 2 نسبت به قیمتش خریدش به صرفه نیست.

پیشنهاد من به شما LG L90 با قیمت حدود 570 با دو سال گارانتی. خودم این گوشی رو هفته پیش گرفتم اگه ویژگی خاصی مدنظرت هست بگو برات توضیح بدم.

البته HONOR 3C هم گوشی بدی نیست. اما گوشی L90 با قیمت مشابه کارایی بهتر و بالاتری رو داره و خریدش به صرفه تره.

همچنین شما می گی که می خوای 5 سال از گوشی کار بکشی پس عاقلانه تر اینه که گوشی از برند مطرح خریداری کنی. گوشی های LG ساخت کره جنوبی هستن که دست چینی ها ظاهرا هنوز بهش نرسیده.

nikaan
01-11-2014, 20:45
آخه حیفه ،،،،، LG L90 که زیاد کوچیکتر از HONOR 3C نیست که

مدل ال جی 4.7 اینچ هست و مدل هوواوی 5 اینچه یعنی فقط 0.3 اینچ با هم تفاوت دارن

بعدشم گوشی خود من هم 5 اینچه ،،، آره اولش آدم فکر می کنه خیلی بزرگه ولی بعدش می بینه خیلی هم این سایز خوبه

تازه اگه می شد توی همین فروم یه پیج در مورد HONOR 3C پیدا کنم خیلی خوب بود ولی انگار کسی براش پیجی نساخته:n03:

ولی همون پیجی که از فروم mobile.ir قرار دادم هم خیلی خوبه چون وقتی نظر مصرف کننده ها در مورد گوشی رو ببینی خیلی بهتر می تونی انتخاب کنی ، چون

خودشون همین گوشی رو دارن و نقاط ضعف و قوتش رو می بینن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohamadreza1995
01-11-2014, 20:53
اره خب الان که خوب نگا میکنم میبینم ال 90 هم خوبه فقط دو تا ایراد 1 داره ..1 سیم بودن (مدل دو سیمش ایران نیومده) رم 1

نمیدونم ولی تو 2 تا جا گفتن اگه میخوای 10 تا مسنجر نصب کنی هانر 3c بگیر....

10 تا هم نمیشه ولی به 4-5 تا میرسه فک کنم ...تانگو. ..لاین و وایبر و اینستاگرام و یکی دو تا دیگه از شبکه های اجتماعی

mohamadreza1995
01-11-2014, 20:54
راستش من کلا از برند هوآوی خوشم نمیاد ولی این دلیل نمی شه که گوشی های بدی داشته باشه. (نظر شخصیه دیگه)

اما مسلما از ال جی و سامسونگ و برندهای مطرح عقب تره. و فقط با قیمت گوشی هاش می تونه خریدار رو مجاب به خریدن کنه.(P/P)

گرند 2 نسبت به قیمتش خریدش به صرفه نیست.

پیشنهاد من به شما LG L90 با قیمت حدود 570 با دو سال گارانتی. خودم این گوشی رو هفته پیش گرفتم اگه ویژگی خاصی مدنظرت هست بگو برات توضیح بدم.

البته HONOR 3C هم گوشی بدی نیست. اما گوشی L90 با قیمت مشابه کارایی بهتر و بالاتری رو داره و خریدش به صرفه تره.

همچنین شما می گی که می خوای 5 سال از گوشی کار بکشی پس عاقلانه تر اینه که گوشی از برند مطرح خریداری کنی. گوشی های LG ساخت کره جنوبی هستن که دست چینی ها ظاهرا هنوز بهش نرسیده.

دوست عزیز راحت میشه وبگردی کرد ؟
و میشه همزمان چند تا برنامه چت مثل لاین و وایبر و اینا روش نصب کرد ؟؟

نظرت چیه الان با استفاده یک هفته ای که از این گوشی داشتی ؟ خوبه و راضیت کرده یا نه ؟
راستی محافظ و قاب واسش گرفتی ؟؟

الان دیجی کالا 596 تومن میده ..با هزینه ارسالش میشه 606 تومن...

شهر ما هنوز قیمت ال 90 پایین نیومده ...

campuzlit
01-11-2014, 21:01
دوست عزیز راحت میشه وبگردی کرد ؟
و میشه همزمان چند تا برنامه چت مثل لاین و وایبر و اینا روش نصب کرد ؟؟

نظرت چیه الان با استفاده یک هفته ای که از این گوشی داشتی ؟ خوبه و راضیت کرده یا نه ؟

راستش من این گوشی رو برای خواهرم خریدم اما خب کلی باهاش ور رفتم. همینجوری که بهش ندادم:n02:

تمام برنامه هاش رو هم خودم نصب کردم. لاین و وایبر و اینستاگرام و واتس آپ و ... هم همزمان به راحتی باهاش می تونی کار کنی مشکلی نداره. تا حالا که مشکلی به من گزارش نکرده که برم درست کنم یا هنگ نکرده.

وب گردی هم خوبه تازه می تونی از طریق Qslide هم زمان وب گردی کنی و کارای دیگه هم انجام بدی.

شاید تنها دلیلی که خرید honor 3c رو توجیه کنه رم 2 باشه و بس. البته به نظرم برای کارایی شما همین رم 1 کافی هست چون با باز کردن چن تا برنامه هنوز هم رم خالی داره. ولی اتخاب با شماست.

البته شما که گوشی دو سیم می خواهی honor 3c گزینه خوبی می تونه باشه. مخصوصا اینکه روی قضیه رم هم شک داری.

دیجی کالا سایت کاملا معتبریه من خودم خرید کردم بسته بندی عالی و جس پلمپ در کمترین زمان می رسونه بهت. بله قاب و محافظش هم تو اینترنت هست اگه تو بازار گیر نیاوردی.

mohamadreza1995
01-11-2014, 21:16
راستش من این گوشی رو برای خواهرم خریدم اما خب کلی باهاش ور رفتم. همینجوری که بهش ندادم:n02:

تمام برنامه هاش رو هم خودم نصب کردم. لاین و وایبر و اینستاگرام و واتس آپ و ... هم همزمان به راحتی باهاش می تونی کار کنی مشکلی نداره. تا حالا که مشکلی به من گزارش نکرده که برم درست کنم یا هنگ نکرده.

وب گردی هم خوبه تازه می تونی از طریق Qslide هم زمان وب گردی کنی و کارای دیگه هم انجام بدی.

شاید تنها دلیلی که خرید honor 3c رو توجیه کنه رم 2 باشه و بس. البته به نظرم برای کارایی شما همین رم 1 کافی هست چون با باز کردن چن تا برنامه هنوز هم رم خالی داره. ولی اتخاب با شماست.

ممنون

منم برنامه های دیگه روش نصب میکنم ولی تصمیم ندارم با گوشی کلی بازی سنگین انجام بدم بازی شاید یکی دو تا

ولی معمولا نرم افزارای زیادی رو مثل کتابای مختلف و چیزای دیگه رو گوشی نصب میکنم که فکر نکنم بازم مشکل ساز بشه ..از نوع همین برنامه های مفیدی که برای اندروید هس....

campuzlit
01-11-2014, 21:27
ممنون

منم برنامه های دیگه روش نصب میکنم ولی تصمیم ندارم با گوشی کلی بازی سنگین انجام بدم بازی شاید یکی دو تا

ولی معمولا نرم افزارای زیادی رو مثل کتابای مختلف و چیزای دیگه رو گوشی نصب میکنم که فکر نکنم بازم مشکل ساز بشه ..از نوع همین برنامه های مفیدی که برای اندروید هس....

من سر جمع شاید حدود 20 تا برنامه روش نصب کردم. در صورت معمول که رمی نمی خوره. اتفاقا همین الان رفتم به خاطر همین قضیه با گوشی کار کردم 4 تا برنامه باز کردم دیدم رم خالی داره 4 تا دیگه باز کردم دیدم بازم خالی داره و میزان رم اشغال شده هیچ تغییری نکرده بود.

انگار سیستم عامل برنامه های جانبی اضافه رو می بنده و رم رو خالی می کنه. البته من در این زمینه تجربه زیادی ندارم و بهتره از دوستانی که در زمینه رم در سیستم اندروید تجربه دارن پرس و جو کنی که خدای نکرده برات مشکل ساز نشه.

Mohammad King
02-11-2014, 16:17
شما چون میخوای چند سال گوشی رو نگه دارین

بهتره گوشی ایی خریداری کنید که ساپورت خوبی داشته باشه هو آ وی ساپورت نداره

grand2 گزینه ی خوبی هست

در صورت افزایش بودجه xperia z و s4 پیشنهاد میشه

هیچوقت گول ارقام رو نخورید

mohamadreza1995
02-11-2014, 23:42
ممنون از دوستان
بالاخره بعد ماه ها تحقیق و تفحص اخرشI9300i s3 neo خریدم بدون گارانتی 750 تومن ....گرند 2 هم 780 بود ولی به نظرم تنها مزیتش نسبت به اس 3 فقط صفحه نمایش بزرگتر بود و باتری خوب ....

ولی سخت افزار اس 3 بالاتره ...هر چند شنیده بودم هنگ توش داره ولی خب خریدمش و قید هوای رو هم همون اول زدم و گفتم یه بار بخرم و نیازی به دوباره کاری نباشه

ال جی رو هم هر چی بود بیخیال شدم

تشکر از همگی

یا علی