ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی از کجا شروع کنم

ALI REZA228
31-10-2014, 17:22
سلام دوستان من الان ترم2دانشگاهم و دارم cرا میخونم ولی مشکل اینجاست که هیچی ازش سر در نمیارم من حتی ویژوال بیسیک هنرستان هم نفهمیدم چجوری پاس کردم شایدم از کوتاهی خودم بوده اما الان میخوام واقعا یاد بگیرم ولی نمیدونم از چی و از کجا شروع کنم واقعا درکش برام سخت شده لطفا راهنماییم کنید چگونه برنامه نویسیم رو قوی کنم

ALI REZA228
03-11-2014, 13:05
کسی نیست راهنمایی کنه قطعا هر کس برنامه نویسی رو شروع کرده پایه واساسی برای شروعش داشته؟

Life24
03-11-2014, 13:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A7%D9%85%D9%87+%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C

ahmads
03-11-2014, 20:46
1) اگه صرفا می خوای زبون C رو یاد بگیری که کتاب The C Programming Language - K&R مناسبه یا C Programming: A Modern Approach که گسترده تره.
2) ولی اگه میخوای از صفر شروع به یاد گرفتن برنامه نویسی کنی کتابی که دیدم خیلی مفصل و ساده (برای یک مفهوم ساده 3 الی 4 صفحه توضیح میده) توضیح داده Practical Programming هست. این کتاب ها رو هم توصیه می کنم Think Python یا How to think like a computer scientist. همشون رو میشه تو اینترنت خیلی راحت پیدا کرد.
یادگرفتن برنامه نویسی فقط یک راه حل داره که اونم تمرینه، والسلام. همراه با یکی از کتاب های بالا پیش برو انشاالله مشکلت حل میشه. (اگه با برنامه نویسی مشکل داری از ردیف 2 و اگه با C مشکل داری از ردیف 1)