مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید لپ تاپ تا 2.5 میلیون ...
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
راستش من میخواستم یک لپ تاپ تا 2.5 میلیون بخرم اما با بررسی زیاد در این رنج قیمت و مشخصات لپ تاپ های مختلف هنوز نتونسم مورد خوبی رو پیدا کنم . من این لپ تاپ رو برای بازی ( سی پی یو و گرافیک و صفحه نمایش خوب داشته باشه ) و انجام کار های روزمره و گاهی هم برنامه نویسی ( کیبوردش راحت باشه ...) میخوام و تا حدودی که بنده متوجه شدم لنوو در این رنج از لپ تاپ های خوب عمل کرده . میخواستم نظر شما دوستان متخصص و در این زمینه بدونم . هر چند خودم میدونم در این رنج قیمت نظر دادن برای دوستان کمی سخته به خاطر رقابت زیاد شرکت ها اما خیلی ممنون میشم اگه نظرتون رو در این رابطه جویا بشم .
راستی من تعصب خاصی روی شرکت سازنده ندارم . ! :n26:
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
راستش من میخواستم یک لپ تاپ تا 2.5 میلیون بخرم اما با بررسی زیاد در این رنج قیمت و مشخصات لپ تاپ های مختلف هنوز نتونسم مورد خوبی رو پیدا کنم . من این لپ تاپ رو برای بازی ( سی پی یو و گرافیک و صفحه نمایش خوب داشته باشه ) و انجام کار های روزمره و گاهی هم برنامه نویسی ( کیبوردش راحت باشه ...) میخوام و تا حدودی که بنده متوجه شدم لنوو در این رنج از لپ تاپ های خوب عمل کرده . میخواستم نظر شما دوستان متخصص و در این زمینه بدونم . هر چند خودم میدونم در این رنج قیمت نظر دادن برای دوستان کمی سخته به خاطر رقابت زیاد شرکت ها اما خیلی ممنون میشم اگه نظرتون رو در این رابطه جویا بشم .
راستی من تعصب خاصی روی شرکت سازنده ندارم . ! :n26:
به نظر من لب تاپ ایسر مدل V5 مناسب هست.
Cpu i7u
Gpu gt750
.
به نظر من لب تاپ ایسر مدل V5 مناسب هست.
Cpu i7u
Gpu gt750
.
سلام دوست عزیزم . به نظرم این مدلی که فرمودید بیشتر از 2.5 میلیون تومان قیمت داشته باشه وگرنه مشخصات و وزنش که خیلی عالی هستن !
باز هم سلام به همه ی دوستانم . ببینین در این رنج قیمت بنده یه سری لپ تاپ رو پیدا کردم اما یک سوال بسیار مهم ذهن من رو به خودش مشغول کرده و اونم اینه که در این رنج قیمت اکثر کار گرافیک ها یا 840m هستند و یا gt740m ! حال این که در برخی از این مدل ها مانند z5070 لنوو که گرافیک 840m با حافظه 4 گیگابایت به کار رفته و در برخی از مدل ها که اتفاقا بیشتر هم هستند مثل مدل های بسیاری از ایسوز و یا مدل هایی از لنوو کارت گرافیک gt 740m و با 2 گیگابایت حافظه رم به کار رفته است . و در این میان برای بنده سوالی مطرح شده که :
1 : آیا قدرت کارت گرافیک در انجام بازی های مختلف به حافظه آن بستگی داره ؟
2: اصولا حافظه ی لپ تاپ ها " خیلی خودمانی : " به چه دردی می خورند ؟
3: آیا مدل های gt جدید تر هستند ؟
4:آیا میتوانید وبسایتی را جهت بررسی بنچمارک های این دو کار گرافیک با سایر رقبا قرار دهید ؟
راستی یک سوال دیگه هم داشتم و اون هم اینه که در این رنج قیمت 2.5 میلیون آیا گرافیک ddr5 پیدا نمیشه ؟
ببخشید دیگه خیلی سوال کردم . عذر میخوام ...
mg_mahyar
02-11-2014, 02:26
اول این تاپیک ر و مطالعه کنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیاز هست یه کم توضیحات بدم برای بازی :
در مورد بازی بیش از هر چیزی کارت گرافیک اهمیت داره و دفع و تحمل گرما. پردازنده در حدی که گلوگاه ایجاد نکنه کافیه. که به نظرم همون 4200U کافی.
شما باید دنبال مدلی باشید که گرافیک خوبی داره. قاعدتا با این بودجه گرافیک خیلی قوی گیرتون نمیاد و احتمالا باید به 840 راضی بشید. دوم اینکه با هر لپتاپی توی این رنج قیمت قصد بازی دارید باید و باید و باید به خاطر گرما حتما از پایه خنک کننده استفاده کندی و مثلا 4 ساعت بیشتر بازی نکنید که سیست م خیلی داغ بشه و به مادربرد آسیب برسه.
عاقلانه ترینشون اینه
ASUS K551LN
لپ تاپ ایسوس K551LN
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 23 × 258 × 380 میلیمتر - وزن : 2.2 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 6 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : یک ترابایت - نوع : هارد دیسک - مشخصات : 5400rpm SATA
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce 840M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات : DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 3 سلولی - فاقد سیستمعامل
2,685,000 تومان
ببین شما بهترین اتنخابی که میتونی انجام بدی
ACER V5
هست .گرافیک قوی و مناسب .
Hp pavilion 15 P با قیمت تقریبا 2350 گزینه مناسبیه.با رنگ های متنوع موجوده.گرافیکش هم 840m هست.
با پردازنده ci5 هم موجوده قیمتش هم حدود ۲تومنه.برای بازی همون ci5 بهتره اینجوری ۵۰۰تومن هم کمتر هزینه میکنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.