ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه مصرف کنسرو



soroushfirouzi
31-10-2014, 09:58
سلام دوستان من تازگیا بدنسازی میرم مربی هم گفته برای وزن گرفتن باید لوبیا و اینجور چیزا بوخورم حالا چند سوال داشتم
اول اینکه واقعا ضروریه که بجوشونم کنسرو لوبیا رو؟

دوم اینکه می تونم توی کتری اب جوش این کارو انجام بدم و بعدشم ابشو خالی نکنم و از همون برای چایی و اینجور چیزا استفاده کنم؟

و سوم اینکه اگر مثلا ۱۰ تا کنسرو یجا بجوشنم ولی بعدا استفاده کنم مشکلی نداره ؟ مثلا یک هفته بعد

چهارم هم اینکه تا چه مدت پس از خارج شدن ازکنسرو این لوبیا ها قابل استفاده اند ؟ ۱ روز بعد ۲ روز بعد ؟ ۳،۴،

Atghia
31-10-2014, 14:06
دوست گرامی کنسرو هر نوعی که باشه باید 20 دقیقه جوشانده بشه چون احتمال حضور سم بوتیلینیوم هست که کشنده هستش ممکنه نجوشانده بارها استفاده بشه و مشکلی هم پیش نیاد اما خب همون یکبار هم که احتمالش هست باشه اونوقت خطر مرگ وجود داره!

آبی که داخلش کنسرو جوشانده بشه به دلیل حضور قوطی و برچسب کاغذی روش که کلی هم میجوشه در حدی تمیز نیست که بشه باهاش چایی درست کرد بهرحال ذره کاغذی طعم فلز قوطی و...بنظرم اون آب باید دور ریخته باشه یا حداکثر بمونه بار بعد میتونید باز باهاش قوطی دیگه ای رو بجوشانید

در کوتاهترین زمان باید محتویات کنسرو مصرف بشه (همون حداکثر یک روز)
وقتی هم مقداریش باقی موند بهترین کار اینه که باقی مانده را داخل ظرف شیشه ای دربسته داخل یخچال بگذارید و حتما از ظرف قوطیش خارج کنید

در مورد اینکه 10 تا همزمان بجوشه بعدا استفاده بشه نظری ندارم چون مطمئن نیستم:n16:

soroushfirouzi
31-10-2014, 14:27
خیلی ممنون، پس مشکلی نداره اگر بزارم تو کتری بجوشه بعد اب کتری و عوض کنم ؟ کتری سمی نمیشه؟

Atghia
31-10-2014, 16:24
خیلی ممنون، پس مشکلی نداره اگر بزارم تو کتری بجوشه بعد اب کتری و عوض کنم ؟ کتری سمی نمیشه؟

نه دوست گرامی سمی هم در کار باشه وارد آب نخواهد شد:n06:

laxer
31-10-2014, 18:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]