مشاهده نسخه کامل
: مقایسه بین Samsung 40H6390 و LG 42LB58200
سلام دوستان
برای خرید یک TV میان رده بین دو مدل Samsung 40H6390 و LG 42LB58200 موندم اگرلطف کنید راهنمایی کنید
matinpour
31-10-2014, 13:02
سلام دوستان
برای خرید یک TV میان رده بین دو مدل Samsung 40H6390 و LG 42LB58200 موندم اگرلطف کنید راهنمایی کنید
دوست عزیز
با یک مقایسه ساده در رابطه با امکانات و کاربری ها می توانید انتخاب خودتان را انجام دهید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال جی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E H R D A D
03-11-2014, 20:31
سلام دوستان
اتفاقا من هم چند روز پیش بین همین دو مدل مونده بودم و آخرش LG 42LB58200 رو خریدم به قیمت 2 میلیون. البته برای مادرم خریدم و دلیل اصلییش هم این بود که Samsung 40H6390 خروجی هدفون نداشت و برای مادر من هدفون لازم بود.
ضمنا خودمون هم Samsung 48H6390 داریم که دقیقا مثل Samsung 40H6390 هست (فقط اندازه ش بزرگتره.)
کلا هر دو مدل در قیمت خودشون عالی هستن. هر سوآلی راجب این دو مدل داشتید بپرسید تا جواب بدم.
اول در مورد کیفیت تصویر میخاستم بدونم کدوم بهتره
دوم اینکه این مدل الجی درسته وافای داخلی نداره
سوم کنترل الجی هست که هوشمند هست چطوره شنیدم زود باتریش تموم میشه
آپدیت نرم افزاری میشن ؟
در آخر نظر نهایی خودتون چیه نظر خودم بیشتر سامسونگ هست ولی الجی طراحی زیباتری داره
M E H R D A D
05-11-2014, 13:03
اول در مورد کیفیت تصویر میخاستم بدونم کدوم بهتره
دوم اینکه این مدل الجی درسته وافای داخلی نداره
سوم کنترل الجی هست که هوشمند هست چطوره شنیدم زود باتریش تموم میشه
آپدیت نرم افزاری میشن ؟
در آخر نظر نهایی خودتون چیه نظر خودم بیشتر سامسونگ هست ولی الجی طراحی زیباتری داره
كيفيت تصوير هر دو شون عالی است.
هر دو شون واي فاي داخلي دارن و گيرندگي واي فاي شون هم خيلي قوي هست.
كنترل 42LB58200 از نوع معمولي هست و از اين مدل هوشمندها نيست. (مال سامسونگ 6390 هم معمولي هست.)
امكان بروزرساني آنلاين نرم افزار رو هر دو شون دارن و هر وقت نسخه جديدي بياد به صورت آنلاين آپديت ميشن.
همون طور كه گفتيد ال جي خوشگل تره ولي اگه روي ميز تصب بشه چون 2 تا پايه جدا از هم داره ديگه نمي تونيد تلويزيون رو به راست يا چپ بچرخونيد ولي سامسونگ اين امكان رو داره چون پايه ش وسط قرار گرفته.
ضمنا ال جی 42LB58200 خروجی هدفون داره ولی سامسونگ 6390 نداره.
من اگه جاي شما بودم ال جي رو مي خريدم چون 2 اينچ بزرگ تره و به نظرم اين خيلي مهمه.
romantic
05-11-2014, 14:31
كيفيت تصوير هر دو شون خوبه ولي براي مشاهده كانال هاي ايران سامسونگ 6390 تصويرش كمي طبيعي تر به نظر مياد. البته من هيچ كدوم رو كاليبره نكردم و هر دوشون توي حالت تنظيمات اوليه هستن.
هر دو شون واي فاي داخلي دارن و گيرندگي واي فاي شون هم خيلي قوي هست.
كنترل 42LB58200 از نوع معمولي هست و از اين مدل هوشمندها نيست. (مال سامسونگ 6390 هم معمولي هست.)
امكان بروزرساني آنلاين نرم افزار رو هر دو شون دارن و هر وقت نسخه جديدي بياد به صورت آنلاين آپديت ميشن.
همون طور كه گفتيد ال جي خوشگل تره ولي اگه روي ميز تصب بشه چون 2 تا پايه جدا از هم داره ديگه نمي تونيد تلويزيون رو به راست يا چپ بچرخونيد ولي سامسونگ اين امكان رو دارهچون پايه ش وسط قرار گرفته.
پيشنهاد من اينه كه تصوير هر دو مدل رو با دقت بررسي كنيد و اگه بتونيد جايي رو پيدا كنيد كه امكان تست با آنتن تلويزيون هم باشه حتما كيفيت تصوير كانال هاي ايران رو بيبنيد.
من اگه جاي شما بودم ال جي رو مي خريدم چون 2 اينچ بزرگ تره و به نظرم اين خيلي مهمه البته اگه بخواهيد توي هال استفاده كنيد.
سلام
شما مطمئن هستید که مدل ۵۸۲۰۰ که خریدید وایفای داخلی داره؟ آیا مدل با گارانتی گلدیران رو خریدید، lb58200GI؟
من تقریبا مطمئن بودم که این مدل وایفای داخلی نداره و باید براش دانگل تهیه کرد. اما شما که تجربه خودتون رو گفتید، به شک افتادم و با گلدیران تماس گرفتم. اونها هم گفتن از شبکه وایفای پشتیبانی میکنه اما باید براش دانگل وایفای بخرید.
M E H R D A D
05-11-2014, 14:36
سلام
شما مطمئن هستید که مدل ۵۸۲۰۰ که خریدید وایفای داخلی داره؟ آیا مدل با گارانتی گلدیران رو خریدید، lb58200GI؟
من تقریبا مطمئن بودم که این مدل وایفای داخلی نداره و باید براش دانگل تهیه کرد. اما شما که تجربه خودتون رو گفتید، به شک افتادم و با گلدیران تماس گرفتم. اونها هم گفتن از شبکه وایفای پشتیبانی میکنه اما باید براش دانگل وایفای بخرید.
بله مدلي كه من خريدم دقيقا 42LB58200GI هست با گارانتي گلديران و واي فاي داخلي داره و من دارم استفاده ميكنم.
متاسفانه كارشناسان شركت هاي پشتيباني كننده خيلي موقع ها اطلاعات كامل ندارن.
از همه دوستان ممنونم نهایتا
Samsung 40H6390 رو خریدم 1950 تا حالا که چیز بدی ندیدم
M E H R D A D
05-11-2014, 23:02
مبارک باشه. از لحاظ قیمت هم خیلی خوب خریدی.
قربون شما راست یا دروغ فروشنده میگفت قیمت خریدشه ولی در کل اوضاع بازار کساده ومیشه با قیمت مناسب خرید کرد
romantic
06-11-2014, 01:18
دوست عزیز این تیوی و مدل بالاترش ۶۴۹۰ در بیشتر سایتهای معتبر تست و ردهبندی تیوی، بهترین انتخابها در سایز ۴۰تا۴۲ اینچ هستن. خودم شخصا روی این مدل فیلم fullhd رو تست کردم و تصویرش از f6450 خودم تا حدودی بهتر بود.
قیمتی هم که شما گرفتید، واقعا عالیه. مبارکتون باشه
ali20042004
06-11-2014, 17:23
دوست عزيز شما كدام شهر هستي و از كجا خريدي؟ چون من هم تصميم به خريد اين مدل را دارم
باعرض سلام
دوستان samsung H6390 تکنولوژی WIDI رو ساپورت می کند ؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.