مشاهده نسخه کامل
: نداشتن صدا در یاهو مسنجر
sara.salary
30-10-2014, 19:48
با سلام هنگام چت صوتی من صدای طرف مقابل رو میشنوم ولی اون نمیتونه صدای منو بشنوه
نمیدونم تنظیمات صدا درسته یا نه؟
ویندوزم ایکس پیه از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنین
با سلام هنگام چت صوتی من صدای طرف مقابل رو میشنوم ولی اون نمیتونه صدای منو بشنوه
نمیدونم تنظیمات صدا درسته یا نه؟
ویندوزم ایکس پیه از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنین
تو یاهو مسنجر در قسمت preference برید بعد در قسمت تنظیمات مربوط به چت صوتی و تصویری میکروفونتون رو درست تنظیم کنید با اینکار مشکلتون حل میشه مشکل از تنظیمات خود یاهو مسنجر است
اگه نشد میکروفونتون رو جدا تست کنید باهاش صدا ضبط کنید ببینید کار میکنه یا نه
سلام.
سمت راست کنار ساعت تسکبار Volume control رو باز کنید بعد Options / Properties
در این صفحه گزینه Microphone رو تیک بزنید.
اوکی کنید بعد تیک Mute میکروفون رو بردارید. پرچمشم بکشید بالا! :د
اینی که میگم هم برای مواقعیه که میکروفون نیست و آهنگ میخوای بزاری:
در صفحه Properties گزینه Recording رو تیک کنید. تیک Stereo Mix و Microphone رو هم بزنید.
صفحه Volume control رو نبندید فک کنم اگه بسته بشه کار نمیکرد.
اگه مشکلتون حل شد مارو دعا کنید. D:
موفق باشید.
sara.salary
31-10-2014, 17:16
من داخل سیستمم صدا دارم و صدای طرف مقابلم میشنوم فقط اون صدای منو نمیشنوه داخل یاهو مسنجر نمیدونم چطوری باید صدا رو تنظیم کنم
توی صفحه
Volume controlبعدشOptions / Propertiesگزینهmixer deviceروی حالت out put reatalk hd audioهستش و گزینهMicrophoneاصلا نداره.و قسمتadgast volum forبر رویplay back هست حالا برای اینکه طرف مقابل صدای منو داشته باشه چطوری باید تنظیم شه؟
من داخل سیستمم صدا دارم و صدای طرف مقابلم میشنوم فقط اون صدای منو نمیشنوه داخل یاهو مسنجر نمیدونم چطوری باید صدا رو تنظیم کنم
توی صفحه
Volume controlبعدشOptions / Propertiesگزینهmixer deviceروی حالت out putreatalk hd audioهستش و گزینهMicrophoneاصلا نداره.و قسمتadgast volum forبر رویplay back هست حالا برای اینکه طرف مقابل صدای منو داشته باشه چطوری باید تنظیم شه؟
ببینید شما اگه میکروفونتون شناخته شده باشه و کار هم بکنه تو yahoo messenger v در قسمت preference گزینه privace option رو بزنید یک قسمت داره video&voice از اونجا میتونید اسپیکر و میکروفونتون رو تعیین کنید اگه اونجا میکروفونی رو نمیشناسه یا این میتونه از تنظیمات صدا و تنظیمات میکروفون داخل تنظیمات صدا در کنترل پنلتون باشه یا اینکه خود میکروفون ایراد داره
شما خودتون با میکروفونتون میتونید صداتون رو ضبط کنید یا نه ؟ تستش کردید؟
sara.salary
01-11-2014, 15:26
نه یعنی بلد نیستم باهاش صدا ضبط کنم میکروفنم سالمه یه جا دیگه امتحانش کردم
جناب اقای ناظر حالا من باید چیکار کنم نمیدونم
sara.salary
01-11-2014, 17:18
میکروفونو تست کردم صداهم ضبط نمیکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.