ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3 جی ایرانسل با وای فای هات اسپات به پی سی وصله الان نته پی سی رو چه طور با کابل لن شر کنم رو ر س ی و رم؟

Arsenal2012
29-10-2014, 10:11
سلام دوستان
من موبایل مو از طریق وای فای هات اسپات ( 3 جی ایرانسل ) به پی سی وصل کردم و سرعت خیلی خوبی هم دارم الان میخواستم این ماه دیگه سرویس پارس آنلاین مو تمدید نکنم و از 3 جی ایرانسل استفاده کنم فقط یه مشکل دارم اونم اینه که من س ی س ی کم رو ر س ی ورم دارم و همیشه باید کابل لن متصل باشه به ر س ی ور حالا میخواستم اگه شما روش رسوندن نت ( 3 جی ایرانسل ) از طریق پی سی به ر س یور رو میدونید کمک کنید ( چه از طریق نرم افزاری چه از طریق سخت افزاری ) ممنون ( در ضمن ر س یورم وای فای ساپورت نمیکنه فقط و فقط باید کابل لن بش وصل کرد

در ضمن این سخت افرار ها رو هم دارم : مودم دلینک 2640U و مودم فلش یو اس بی وای فای دلینک N150 usb adapter

سرعت دانلود با پارس آنلاین : 250 هست پورتم مشکل داره بیشتر از 2 مگ نمیکشه

سرعت دانلود با 3 جی ایرانسل : بین 800 تا 1100 هست

IVAN
29-10-2014, 10:30
با connectify
سورس رو کارت وایرلس و destination رو کارت شبکه انتخاب کن

Arsenal2012
29-10-2014, 10:43
با connectify
سورس رو کارت وایرلس و destination رو کارت شبکه انتخاب کن

ممنون که جواب دادی ولی اصلا متوجه نشدم:n04: لطفا به صورت آماتوری توضیح کامل بده مثلا همین connectify نرم افزار هست یا سخت افزار؟ اصلا این متنی که نوشتی هیچ چی شو متوجه نشدم :n13::n03:

Milad4171
29-10-2014, 11:28
با سلام.

1- نام درست واسه تاپیک انتخاب کنید ( میخواین کل مشکل رو تو نام تاپیک وارد کنید؟؟)
2- شما اول مشخص کنید که سوالتون حل مشکل شیر اینترنت هست یا حل مشکل نداشتن اینترنت رسیورتون !
3- اگر بحث در مورد شیر کردن اینترنت بود دیگه اینهمه داستان سرایی لازم نبود.
4- شیر کردن اینترنت مبایل با وای فای هات اسپات یه بحثه ، بحث آنلاین نبودن سیستم های ماه واره ای یه بحث دیگه اس که در جایی در انجمن شبکه و اینترنت ، همچنین انجمن سرویس دهنده های اینترنت نداره.

باتشکر/