ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد WD My Cloud

amir_t6262
28-10-2014, 20:05
سلام
یکی از دوستان یک هارد WD My Cloud خریده.
تنظیماتش را دستکاری کرده و حالا بدون آنکه رمزی رویش گذاشته باشه، برای باز شدنش رمز میخواهد.
هر رمزی هم که فکرش را میکرده تست کرده و جواب نگرفته.

هر کاری هم کردیم که هارد reset بشه، نشد.

راه حلی برای این مشکل دارید؟

ata.royalfalcon
28-10-2014, 21:25
سلام .

اینطور که در User Manual گفته شده دو راه برای reset کردن این مدل وجود دارد . آیا هر دو روش تست شده ؟

1. Resetting with Power On : توضیحات در عکس زیر مشخص هست ، با چیزی مثل سوزن (نوک تیز نباشد) چهار ثانیه دکمه ریسیت را فشار بدید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. Resetting with Power Off : دراین روش باید حدود چهل ثانیه دکمه ریسیت فشار داده شود .

amir_t6262
28-10-2014, 23:28
ممنون عطا جان.
مشکل اینجاست که نه با 4 ثانیه و نه با 40 و نه با 60 ثانیه، هیچکدام به جواب نرسیدیم.

ata.royalfalcon
29-10-2014, 08:21
امكان وارد شدن به داشبورد وجود دارد يا خير ؟

براي وارد شدن به داشبورد طبق عكس زير آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در مرورگر وارد كنيد .

اگر ميتوان وارد داشبورد شد طبق توضيحات گفته شده در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه را factory default كنيد .

pooya_k
01-11-2014, 12:10
سلام آقا عطا
همانطوری که آقای طهماسبی گفتن من همه این مواردی که گفتین را امتحان کردم
مشکل اینجاست که نه وارد داشبورد میشه نه از طریق My Network وارد میشه
برای وارد شدن از من یوزر و پسورد میخاد . همه پسوردهایی که خودم استفاده میکنم را هم زدم (نکته اینجاست که من اصلا پسورد نگذاشته بودم)

ata.royalfalcon
01-11-2014, 12:50
سلام آقا عطا
همانطوری که آقای طهماسبی گفتن من همه این مواردی که گفتین را امتحان کردم
مشکل اینجاست که نه وارد داشبورد میشه نه از طریق My Network وارد میشه
برای وارد شدن از من یوزر و پسورد میخاد . همه پسوردهایی که خودم استفاده میکنم را هم زدم (نکته اینجاست که من اصلا پسورد نگذاشته بودم)

سلام .

اگر قبلاً از داشبورد SSH را فعال كرده باشيد شايد بتوان با استفاده از دستورات SSH دستگاه را factory restore كرد (نام كاربري و پسورد پيشفرض براي دسترسي از طريق SSH به ترتيب root و welc0me هست) . در غير اينصورت پيشنهاد ميكنم بفرستيد گارانتي .

بد نيست روتر را هم ريستارت كنيد .

pooya_k
05-11-2014, 19:29
سلام
بالاخره موفق شدم که هارد را ریست کنم
اول کابل تلفن را قطع کردم تا ارتباط با اینترنت قطع شود
سپس دکمه ریست هارد را به مدت 40 ثانیه فشار دادم و بعد از چند دقیقه وارد داشبورد شدم و مشکل برطرف شده بود
بعد از تعریف کردن یوزر و پسورد ارتباط با اینترنت را وصل کردم
ممنون از همه