مشاهده نسخه کامل
: میشه مدل این کارت رو بهم بگین؟
shabnam1986
28-10-2014, 15:27
فقط میدونم 32 مگابایت حافظه داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yoseffaraji
28-10-2014, 15:50
این گرافیک تقلبیه.روش نوشته FX 5500 256MBولی در اصل 32یا 16مگه.مدلش فکر کنم NVIDIA Riva TNTیا SIS 315باشه
Ali*Reza
29-10-2014, 13:34
سلام.
میتونین از نرم افزار GPU-Z استفاده کنین.
shabnam1986
30-10-2014, 14:24
سلام.
میتونین از نرم افزار GPU-Z استفاده کنین.
متاسفانه نمیتونستم داخل کیس بذارم واسه همین عکسش رو گذاشتم...
shabnam1986
14-12-2014, 14:51
نمیشه از ظاهرش فهمید؟
poorya_2
14-12-2014, 15:51
خب اینکه مدلش مشخصه
nVidia GeForce FX 5500
yoseffaraji
14-12-2014, 16:22
خب اینکه مدلش مشخصه
nVidia GeForce FX 5500
نه داداش.این مدلش نیست.این کارت تقلبیه و 32مگابایته.در حالی که 5500 دو مدل 128و256مگ داره.چون مدل 5500مدل محبوبی بوده زمان خودش مدلهای تقلبی هم ازش ساختن.مثلا 5500میخریدی بعدا میدیدی 32مگه با چیپ شرکت SIS
poorya_2
15-12-2014, 02:14
نه داداش.این مدلش نیست.این کارت تقلبیه و 32مگابایته.در حالی که 5500 دو مدل 128و256مگ داره.چون مدل 5500مدل محبوبی بوده زمان خودش مدلهای تقلبی هم ازش ساختن.مثلا 5500میخریدی بعدا میدیدی 32مگه با چیپ شرکت SIS
نه عزیز کی میگه تقلبیه ؟! مگه گوشیه ؟!
این جلوش زده 256m
yoseffaraji
15-12-2014, 09:55
نه عزیز کی میگه تقلبیه ؟! مگه گوشیه ؟!
این جلوش زده 256m
من خودم چند تا از این مدلهای تقلبی دیدم.الکی که حرف نمیزنم.استارتر خودش میگه وقتی وصلش میکنه به سیتم 32مگابایته.به یه برچسب که نمیشه اعتماد کرد.FX 5500 چیپش اندویدا هست ولی وقتی سینکش رو جدا کنید اثری از انویدیا نیست و مدل گرافیک شرکت SISهست.یه شرکت قدیمیه و الان منقرض شده.وقتی وصلش کنید به سیستم هم دوباره تو مشخصات گرافیک نوشته مدلشو.مثلا من یکی داشتم روش نوشته بود 5200انویدیا 128مگ ولی رو سیستم 16مگابایت بود با چیپ SIS 315 که DirectX 8رو هم به زور ساپورت میکرد.
poorya_2
16-12-2014, 01:10
من خودم چند تا از این مدلهای تقلبی دیدم.الکی که حرف نمیزنم.استارتر خودش میگه وقتی وصلش میکنه به سیتم 32مگابایته.به یه برچسب که نمیشه اعتماد کرد.FX 5500 چیپش اندویدا هست ولی وقتی سینکش رو جدا کنید اثری از انویدیا نیست و مدل گرافیک شرکت SISهست.یه شرکت قدیمیه و الان منقرض شده.وقتی وصلش کنید به سیستم هم دوباره تو مشخصات گرافیک نوشته مدلشو.مثلا من یکی داشتم روش نوشته بود 5200انویدیا 128مگ ولی رو سیستم 16مگابایت بود با چیپ SIS 315 که DirectX 8رو هم به زور ساپورت میکرد.
SiS یه شرکت قدیمی سازنده چیپ های گرافیکی بود ، این کار عجیب هم نیست nvidia شاید خواسته تو این محصول از چیپ های این شرکت استفاده کنه ، پس اینکه این کارت تقلبیه منتفی هست
اگه این اعداد همخونی ندارن حتما مشکل از جای دیگست ، ناسازگاری درایور ، تنظمیات بایوس و...
اونطور که من فهمیدماز طریق بایوس مقدار حافظه این کارت گرافیک قابل تنظیم هست
خلاصه اینکه اصلا کارت گرافیک تقلبی با عفل جور در نمیاد
yoseffaraji
16-12-2014, 10:20
SiS یه شرکت قدیمی سازنده چیپ های گرافیکی بود ، این کار عجیب هم نیست nvidia شاید خواسته تو این محصول از چیپ های این شرکت استفاده کنه ، پس اینکه این کارت تقلبیه منتفی هست
اگه این اعداد همخونی ندارن حتما مشکل از جای دیگست ، ناسازگاری درایور ، تنظمیات بایوس و...
اونطور که من فهمیدماز طریق بایوس مقدار حافظه این کارت گرافیک قابل تنظیم هست
خلاصه اینکه اصلا کارت گرافیک تقلبی با عفل جور در نمیاد
انویدیا خودش سازنده چیپ هست حالا بیاد از یه چیپ دیگه استفاده کنه؟یعنی چی؟برد کارت گرافیک مدلشو تعیین نمیکنه چیپش مدلشو تعیین میکنه.اگه چیپش SIS باشه دیگه اصلا به NVIDIAربطی نداره و اونو نساخته.از طریق بایوس فقط میشه میزان حافظه گرافیم های آنبرد رو دستکاری کرد.اینکه شما همچین گرافیکی ندیدید دلیل نمیشه که گرافیک تقلبی وجود نداشته باشه.
این چند تا لینک هم ببینید اگه حرف من رو باور نمیکنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%8A%DA%A9+%D8%A7% D8%B5%D9%84+%D8%A7%D8%B2+%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8% D9%8A/
poorya_2
16-12-2014, 19:36
انویدیا خودش سازنده چیپ هست حالا بیاد از یه چیپ دیگه استفاده کنه؟یعنی چی؟برد کارت گرافیک مدلشو تعیین نمیکنه چیپش مدلشو تعیین میکنه.اگه چیپش SIS باشه دیگه اصلا به NVIDIAربطی نداره و اونو نساخته.از طریق بایوس فقط میشه میزان حافظه گرافیم های آنبرد رو دستکاری کرد.اینکه شما همچین گرافیکی ندیدید دلیل نمیشه که گرافیک تقلبی وجود نداشته باشه.
این چند تا لینک هم ببینید اگه حرف من رو باور نمیکنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%8A%DA%A9+%D8%A7% D8%B5%D9%84+%D8%A7%D8%B2+%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8% D9%8A/
بعضی شرکت ها برای تامین قطعاتشون به کمپانی های دیگه سفارش میدن ، مثال هم بخوام بزنم همین انویدیا برای تامین مموری های کارت گرافیک از شرکت سامسونگ و هاینیکس کمک میگیره و اونها به سفارش انویدیا تولید میکنن
حالا اون قدیم چرا SIS تامین کننده چیپ بعضی مدل های انویدیا بوده ، اونو از خودشون بپرس ، در کل مثال بالا رو زدم که بگم این عجیب نیست
چیپ مدلش رو تعیین میکنه !! این حرفا رو از کدوم منبع در میاری ؟؟!!! الان از روی این میتونی مدل رو تعیین کنی ؟؟؟ >>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع شما که فایده نداشت منو قانع نکرد ، مدرک مستند برای اثبات هم که نداشتن ، از جایی دیگه چک کردم طرف با عکس ثابت کرد بود این سری fx 5500 ریمارک شدن ، بعضی قطعات رو دستکاری کردن ، و یه سری تقلبی اون زمان وارد بازار شده بود ، عجیب بود چون من منابع خارجی رو چک میکردم همچین چیزی وجود نداشت ، الان دلیلش رو فهمیدم کلا این سری تقلبی توی کشورهای عقب افتاده ای مثل ما فقط وجود داره
yoseffaraji
17-12-2014, 00:48
بعضی شرکت ها برای تامین قطعاتشون به کمپانی های دیگه سفارش میدن ، مثال هم بخوام بزنم همین انویدیا برای تامین مموری های کارت گرافیک از شرکت سامسونگ و هاینیکس کمک میگیره و اونها به سفارش انویدیا تولید میکنن
حالا اون قدیم چرا SIS تامین کننده چیپ بعضی مدل های انویدیا بوده ، اونو از خودشون بپرس ، در کل مثال بالا رو زدم که بگم این عجیب نیست
چیپ مدلش رو تعیین میکنه !! این حرفا رو از کدوم منبع در میاری ؟؟!!! الان از روی این میتونی مدل رو تعیین کنی ؟؟؟ >>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع شما که فایده نداشت منو قانع نکرد ، مدرک مستند برای اثبات هم که نداشتن ، از جایی دیگه چک کردم طرف با عکس ثابت کرد بود این سری fx 5500 ریمارک شدن ، بعضی قطعات رو دستکاری کردن ، و یه سری تقلبی اون زمان وارد بازار شده بود ، عجیب بود چون من منابع خارجی رو چک میکردم همچین چیزی وجود نداشت ، الان دلیلش رو فهمیدم کلا این سری تقلبی توی کشورهای عقب افتاده ای مثل ما فقط وجود داره
من نگفتم که مدل دقیق کارت گرافیک تو چیپش نوشته شده.منظورم اینه که اگه روی چیپ هر چی نوشته شده باشه مدل سازنده اون شرکت رو نشون میده.وقتی نوشته NVIDIAیعنی NVIDIA چیپشو ساخته و شرکت هایی مثل GIGABYTE،Zotac،EVGA و... میان رو بردهای مختلف و با حافظه های مختلف از اون چیپ استفاده میکنن.همچین چیزی امکان نداره که یه شرکت بزرگ مثل انویدیا قبلا چیپ هاشو از یه شرکت مثل SISتهیه میکرده.یعنی چی؟بحث مموری کارت گرافیک فرق داره که شرکت های دیگه ای مثل سامسونگ میسازنش.بحث ما چیپ گرافیکه.سامسونگ که چیپ نمیسازه.الان در حال حاضر NVIDIA و AMDچیپ گرافیک تولید میکنن.ولی تو سالهای قبل شرکت های دیگه ای هم بودن مثل SIS .این منابعی که بهتون دادم برای اثبات این دادم که شما میگفتید کارت تقلبی وجود نداره و فکر میکنید فقط من همچین حرفی میزنم.چس چرا چندین نفر دیگه همچین مشکلی داشتن و مطرحش کردن؟اینم یه سایت خارجی که بازم همین مشکلو توش مطرح کردن.نوشته گرافیک ATI Radeon 7000 64mb خریده ولی SIS 315 16mbبوده :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم همچین گرافیکی دیدم قبلا.اگه شما نمیخواید باور کنید ،نکیند.برام مهم نیست.حوصله بحث هم ندارم دیگه
shabnam1986
19-12-2014, 16:57
فقط میدونم 32 مگابایت حافظه داره
تاپیک به چت روم تبدیل شد اما کسی جواب نداد این کارت مدلش چیه
yoseffaraji
19-12-2014, 18:28
تاپیک به چت روم تبدیل شد اما کسی جواب نداد این کارت مدلش چیه
شما وصلش کن به سیستم تو Device ManagerقسمتDisplay Adapter ببینید چی نوشته.یا یه عکس بزارید از اون قسمت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.