PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در مورد استخدام در بانك

jamshidjap
27-10-2014, 17:56
با سلام
من به تازگي در آزمون استخدامي بانك سپه قبول شدم و الان در مرحله سه برابر ظرفيت قرار شده مدارك ببريم و مصاحبه و گزينش انجام بدن ، براي تهران ١٧٠ نفر مرد ميخان ....
ولي چيزي كه منو مردد كرده اينه كه الان چهار سال سابقه مرتبط در رشته خودم كه مهندسي صنايع هستش دارم و توي اين شركتي كه هستم جا افتادم و ريشه دار شدم.و اگه برم بانك يه جورايي بايد ريست بشم و بشم يه بانكيه صفر .
توي آگهي استخدام زده بود كه براي شغل تصدي امور بانكي ميخان نيرو بگيرن ... يعني مثلا تحويلداري ....
حالا من موندم با اين سابقه در رشته فني برم بانك و كار تحويلداري رو انجام بدم يا نه سر كار فعلي خودم وايسم ،،،، ضمنا شركت ما خصوصي هست ،،،،
اينطور كه شنيدم حقوق بانكيا با جاهاي ديگه يكيه ولي تفاوت اساسيش تسهيلات و مزاياي جنبي و وام اجباري و پاداشهاي مختلف و بيمه و بازنشستگي عاليه،،،
لطفا نظراتتون رو بگين ،،، آيا كسي اطلاعي داره كه همش كار تحويلداريه يا نه توي پروژه ها و كارهاي عمراني از نيروهاي مهندسي استفاده ميكنن ؟
دوستان اگه جاي من بودين چه ميكردين ؟:n15:

amin khan
27-10-2014, 19:47
داداش من نمیتونم کمکی بهت کنم
ولی اگه میشه شما یه کمک به ما بکن
1 - قبولی توی آزمون به معنی استخدام قطعیه یا بازم مراحل دیگه ای هم باید طی بشه؟
2 - از تاریخی که مشخص میشه شما توی آزمون قبول شدی و استخدام شدی تا تاریخی که باید خودتو معرفی کنی چقدر زمان داری ، یعنی فرد چقدر فرصت داره که با شرکت قبلی تسویه کنه ؟ اگه مثلا 3 - 4 ماه زمان لازم باشه تا تسویه کنی ، استخدام بانک میپره؟ یا میشه بعد از تسویه حساب با شرکت قبلی رفت اونجا؟
3 - اینکه اونا بدونن شما الان توی یه شرکت مشغول کاری و طول میکشه تسویه کنی ، امتیاز منفی محسوب میشه؟
4 - این شرکت خصوصی که الان میری سابقه بیمه واست رد میکنه؟
مرسی

jamshidjap
27-10-2014, 20:03
داداش من نمیتونم کمکی بهت کنم
ولی اگه میشه شما یه کمک به ما بکن
1 - قبولی توی آزمون به معنی استخدام قطعیه یا بازم مراحل دیگه ای هم باید طی بشه؟
2 - از تاریخی که مشخص میشه شما توی آزمون قبول شدی و استخدام شدی تا تاریخی که باید خودتو معرفی کنی چقدر زمان داری ، یعنی فرد چقدر فرصت داره که با شرکت قبلی تسویه کنه ؟ اگه مثلا 3 - 4 ماه زمان لازم باشه تا تسویه کنی ، استخدام بانک میپره؟ یا میشه بعد از تسویه حساب با شرکت قبلی رفت اونجا؟
3 - اینکه اونا بدونن شما الان توی یه شرکت مشغول کاری و طول میکشه تسویه کنی ، امتیاز منفی محسوب میشه؟
4 - این شرکت خصوصی که الان میری سابقه بیمه واست رد میکنه؟
مرسی

قبولي تو آزمون ملاك نيست و مصاحبه و گزينش و تست پزشكي هم لازمه ،،،،
من فكر كنم يه جوري تنظيمش كردن كه طرف بعد از استخدام نهايي ديگه اول سال ٩٤ مشغول بشه و مشكل قرارداد و تسويه نداشته باشه
نه امتياز منفي نداره و سابقه بيمه منتقل ميشه

يه سوالي شما هم تو آزمون شركت كردي ؟

Masoud-2014
27-10-2014, 20:35
با سلام
من به تازگي در آزمون استخدامي بانك سپه قبول شدم و الان در مرحله سه برابر ظرفيت قرار شده مدارك ببريم و مصاحبه و گزينش انجام بدن ، براي تهران ١٧٠ نفر مرد ميخان ....
ولي چيزي كه منو مردد كرده اينه كه الان چهار سال سابقه مرتبط در رشته خودم كه مهندسي صنايع هستش دارم و توي اين شركتي كه هستم جا افتادم و ريشه دار شدم.و اگه برم بانك يه جورايي بايد ريست بشم و بشم يه بانكيه صفر .
توي آگهي استخدام زده بود كه براي شغل تصدي امور بانكي ميخان نيرو بگيرن ... يعني مثلا تحويلداري ....
حالا من موندم با اين سابقه در رشته فني برم بانك و كار تحويلداري رو انجام بدم يا نه سر كار فعلي خودم وايسم ،،،، ضمنا شركت ما خصوصي هست ،،،،
اينطور كه شنيدم حقوق بانكيا با جاهاي ديگه يكيه ولي تفاوت اساسيش تسهيلات و مزاياي جنبي و وام اجباري و پاداشهاي مختلف و بيمه و بازنشستگي عاليه،،،
لطفا نظراتتون رو بگين ،،، آيا كسي اطلاعي داره كه همش كار تحويلداريه يا نه توي پروژه ها و كارهاي عمراني از نيروهاي مهندسي استفاده ميكنن ؟
دوستان اگه جاي من بودين چه ميكردين ؟:n15:

سلام ...

شما وقتی بری بانک دیگه تقریبا باید قید اون مهندسی صنایعت رو باید بزنی یعنی یک مدرک لیسانس معمولی فارغ از تخصص و باید بری پشت باجه بشینی و پول بشمری و پول تحویل بدی و بگیری و تو بانک دولتی حداقل یک ده سالی باید پشت همون باجه بشینی و شاید بیشتر و اگر پارتی گردن کلفت یا سهمیه و ... داشته باشی بتونی از اونجا بکنی بری پشت پشتا ...
خیالت و راحت کنم اون مهندسی صنایع ت در نظر اونا یک لیسانسه همین ،حالا شما مهندسی هوا فضا رو داشته باش :n03:
کار بانک هم اینقدر آسونه که یک دیپلمه هم یخورده از کامپیوتر سر در بیاره راحت یاد میگیره مابقی میمونه شرایط روحی و فیزیکی شما در نحوه علاقه مندی به پول و پول شماری و استرس های کم اوردن و ... در ضمن به نظر من بانک یک محیط نظامیه دیگه سپه بدتر و یک رئیس که همیشه بالا سرته و اکثرشونم سخت گیر و چهارچشمی اون پشتت نشسته میپادت!:n02: شما تبدیل میشی به یک ماشین پول شمار صرف حرف گوش کن با محیط استرسی خشک و نظامی و جر و بحث های ناشی از مشکلات عصبی سرو کله زدن با مردم و مشکلات هالی کردن آنها و چانه زنی و بلافاصله گیرهای رئیس و ضایع کردنتان در ملاء عام و انشاء الله عادت کردنتان با این حرف خوردن ها و کارهای تکراری و قیافه های تکراری و فسیلی و پول و پول و پول وپول و ..... و شمردن و شمردن و شمردن و ... :n10:

مزایا : وام مسکن 70-80 میلیونی - وام ضروری - وام خودرو - پاداش و کارانه و ...

alireza99.99
27-10-2014, 20:53
سلام ...

شما وقتی بری بانک دیگه تقریبا باید قید اون مهندسی صنایعت رو باید بزنی یعنی یک مدرک لیسانس معمولی فارغ از تخصص و باید بری پشت باجه بشینی و پول بشمری و پول تحویل بدی و بگیری و تو بانک دولتی حداقل یک ده سالی باید پشت همون باجه بشینی و شاید بیشتر و اگر پارتی گردن کلفت یا سهمیه و ... داشته باشی بتونی از اونجا بکنی بری پشت پشتا و خیلی دیگه قدرتمند باشی بری منطقه و همینطور صعود کنی! خیالت و راحت کنم اون مهندسی صنایع ت در نظر اونا یک لیسانسه همین ،حالا شما مهندسی هوا فضا رو داشته باش :n03:
کار بانک هم اینقدر آسونه که یک دیپلمه هم یخورده از کامپیوتر سر در بیاره راحت یاد میگیره مابقی میمونه شرایط روحی و فیزیکی شما در نحوه علاقه مندی به پول و پول شماری و استرس های کم اوردن و ... در ضمن به نظر من بانک یک محیط نظامیه دیگه سپه بدتر و یک رئیس که همیشه بالا سرته و اکثرشونم سخت گیر و چهارچشمی اون پشتت نشسته میپادت!:n02: شما تبدیل میشی به یک ماشین پول شمار صرف حرف گوش کن با محیط استرسی خشک و نظامی و جر و بحث های ناشی از مشکلات عصبی سرو کله زدن با مردم و مشکلات هالی کردن آنها و چانه زنی و بلافاصله گیرهای رئیس و ضایع کردنتان در ملاء عام و انشاء الله عادت کردنتان با این حرف خوردن ها و کارهای تکراری و قیافه های تکراری و فسیلی و پول و پول و پول وپول و ..... و شمردن و شمردن و شمردن و ... :n10:

بنظر من هر کاری مزایا و معایب خودش رو داره.
کنار اومدن با شغل و پیشرفت در اون دیگه بستگی به تلاش و توانایی فرد داره(البته بند پ رو نمیشه نادیده گرفت)

Masoud-2014
27-10-2014, 21:03
بنظر من هر کاری مزایا و معایب خودش رو داره.
کنار اومدن با شغل و پیشرفت در اون دیگه بستگی به تلاش و توانایی فرد داره(البته بند پ رو نمیشه نادیده گرفت)

به نظر من بستگی به روحیات فرد داره و معمولا کارمندی تو بانک یک مفدار سخت تره و یکی از مشاغل پر استرسه و کارشم زیاده و دیدم افرادی رو که سن بابای من بودن و هنوز پشت باجه می نشستن و تو دولتی ها اوایل اصلا باید قید رهایی از باجه رو بزنی تا یک 10-15 سال بعد از باجه نشینی بتونی بری پشت باجه و معمولا ارتقا سخت تره

ولی مزایای خوبی داره و این سختی ها رو برات شیرین میکنه و میگم بستگی به خود فرد داره

jamshidjap
27-10-2014, 21:15
سلام ...

شما وقتی بری بانک دیگه تقریبا باید قید اون مهندسی صنایعت رو باید بزنی یعنی یک مدرک لیسانس معمولی فارغ از تخصص و باید بری پشت باجه بشینی و پول بشمری و پول تحویل بدی و بگیری و تو بانک دولتی حداقل یک ده سالی باید پشت همون باجه بشینی و شاید بیشتر و اگر پارتی گردن کلفت یا سهمیه و ... داشته باشی بتونی از اونجا بکنی بری پشت پشتا ...
خیالت و راحت کنم اون مهندسی صنایع ت در نظر اونا یک لیسانسه همین ،حالا شما مهندسی هوا فضا رو داشته باش :n03:

مرسي از توضيحاتت ،
أره ديگه با بانك رفتن ديگه فيلد كاري كلا عوض ميشه،،،
يكي از فاميلامون كه بازنشسته بانكه ميگفت ، ليسانس فني داشتن با حقوق معمولي به درد نميخوره كه ، مهم درآمد و پوله حالا هر چقدرم طرف مهندس باسابقه باشه ،،،
بعدش توي اين شركتاي خصوصي بايد طرف ٣٠ سال كار كنه تا بازشسته بشه اونم تامين اجتماعي كه همين الان مهندساش بازنشسته ميشن فوق فوقش ٢.٥ ميگيرن تا خدمات درمانيش هم صفر ،،، يه بازنشسته تامين اجتماعي فقط يه حقوق مستمري ميگيره و ديگر هيچ،
اما يه بانكي بازنشسته ديپلمه ٤.٥ ميگيره و كلي بيمه هاي درماني عالي ، استخر ، بن البسه و....
در كل كلاس كار بانكي خيلي پايينه ولي درآمدش كه مهمتره بالاتره

Masoud-2014
27-10-2014, 21:27
مرسي از توضيحاتت ،
أره ديگه با بانك رفتن ديگه فيلد كاري كلا عوض ميشه،،،
يكي از فاميلامون كه بازنشسته بانكه ميگفت ، ليسانس فني داشتن با حقوق معمولي به درد نميخوره كه ، مهم درآمد و پوله حالا هر چقدرم طرف مهندس باسابقه باشه ،،،
بعدش توي اين شركتاي خصوصي بايد طرف ٣٠ سال كار كنه تا بازشسته بشه اونم تامين اجتماعي كه همين الان مهندساش بازنشسته ميشن فوق فوقش ٢.٥ ميگيرن تا خدمات درمانيش هم صفر ،،، يه بازنشسته تامين اجتماعي فقط يه حقوق مستمري ميگيره و ديگر هيچ،
اما يه بانكي بازنشسته ديپلمه ٤.٥ ميگيره و كلي بيمه هاي درماني عالي ، استخر ، بن البسه و....
در كل كلاس كار بانكي خيلي پايينه ولي درآمدش كه مهمتره بالاتره

شرایط کار تو بانک و گفتم که همونجوریه ولی درآمدی خوب و به کارمنداشون میرسن و لباس و وام و خونه و ماشین و برگ سهام و غیره تا کامنداشون رو در اون کارهای بانکی خشک و تکراری و استرسی و عصبی نگه دارن ... البته بستگی به فرد داره دنیا رو چجوری ببینه و اطراف و بحث های روانشناسی و غیره

ولی شما همانطورکه گفتم با مدرک لیسانس وارد میشی و دانشش رو هم یک دیپلمه هم میتونه یاد بگیره و از اون بحث های مهندسی و نرم افزار مهندسی و ... خبری نیست حالا مهندس برق باشی یا عمران کارت با پوله و پرونده های مالی و وام و مشتری و اکثر عمرت تو شعبه هستی و جواب مشتری رو باید بدی

.... ولی بهت میرسن و اگه بری تا پایان عمر کاریت کارمندشون هستی و بر خلاف خصوصی ها امنیت شغلی داری و قدر کارمندشون و میدونن ... خونه میخری و ماشین و هرچند ماه یک کارانه می گیری و پاداش میگیری و خلاصه از لحاظ مالی خوبه

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-10-2014, 11:20
سلام
جهت اطلاع علاقمندان :
میتونین هم توی بانک کار کنین و هم بعد از ظهر کار خودتون رو داشته باشین ( مسافرکشی , تاکسی تلفنی , وانت بار , مغازه , شرکت خصوصی , پیک , کار نصابی ) .
این کار ممنوع نیست و برای کسانی که فقط از کار خودشون درآمد دارند و پدر و مادر بهش کمک نمیکنند خیلی خوب هست چون حقوق بانک بخور و نمیر هست اولش ( قوتِ لایموت ) . البته باید جزء کسانی باشید که کار رو یک جور تفریح میدونند .
درضمن آشنا داشتن در بانک خیلی خیلی تاثیر داره و کمکتون میکنند نزدیک خونه باشید , بهتر بهتون کار یاد میدند و اگر تخصصی دارین بهتون کمک میکنند که در قسمتی که تخصص دارین مشغول به کار بشین چون بانک هزار و یک قسمت مختلف داره . از مکانیک ماشین و موتورسیکلت گرفته تا برق ساختمان و کامپیوتر و تقاشی ساختمان و غیره .

amin khan
28-10-2014, 19:37
قبولي تو آزمون ملاك نيست و مصاحبه و گزينش و تست پزشكي هم لازمه ،،،،
من فكر كنم يه جوري تنظيمش كردن كه طرف بعد از استخدام نهايي ديگه اول سال ٩٤ مشغول بشه و مشكل قرارداد و تسويه نداشته باشه
نه امتياز منفي نداره و سابقه بيمه منتقل ميشه

يه سوالي شما هم تو آزمون شركت كردي ؟
نه من شرکت نکردم
حس کردم بعدا به این مشکل بربخورم ، خواستم ببینم چه جوریه؟

Masoud-2014
28-10-2014, 22:04
سلام
جهت اطلاع علاقمندان :
میتونین هم توی بانک کار کنین و هم بعد از ظهر کار خودتون رو داشته باشین ( مسافرکشی , تاکسی تلفنی , وانت بار , مغازه , شرکت خصوصی , پیک , کار نصابی ) .
این کار ممنوع نیست و برای کسانی که فقط از کار خودشون درآمد دارند و پدر و مادر بهش کمک نمیکنند خیلی خوب هست چون حقوق بانک بخور و نمیر هست اولش ( قوتِ لایموت ) . البته باید جزء کسانی باشید که کار رو یک جور تفریح میدونند .
درضمن آشنا داشتن در بانک خیلی خیلی تاثیر داره و کمکتون میکنند نزدیک خونه باشید , بهتر بهتون کار یاد میدند و اگر تخصصی دارین بهتون کمک میکنند که در قسمتی که تخصص دارین مشغول به کار بشین چون بانک هزار و یک قسمت مختلف داره . از مکانیک ماشین و موتورسیکلت گرفته تا برق ساختمان و کامپیوتر و تقاشی ساختمان و غیره .

سلام ... اگر بتونید ، بعداز ظهر به اون کارها برسید مثل مسافرکشی و شرکت خصوصی و ... اولا بعلت خاصیت شغل بانک اینقدر خسته میشید که معمولا حوصله نمی کنید به کارهای دیگه برسید ثانیا کشیک بعدازظهر هم هست و باید بعد از ظهر هم برید کشیک پس بیشتر اوقات تو بانکید و همیشه باید در دسترس بانک باشید پس کار اضافه همون اضافه کاری بانکیه در بعدازظهر ...

درضمن آشنا داشتن در بانک خیلی خیلی تاثیر داره و کمکتون میکنند نزدیک خونه باشید , بهتر بهتون کار یاد میدند و اگر تخصصی دارین بهتون کمک میکنند که در قسمتی که تخصص دارین مشغول به کار بشین چون بانک هزار و یک قسمت مختلف داره . از مکانیک ماشین و موتورسیکلت گرفته تا برق ساختمان و کامپیوتر و تقاشی ساختمان و غیره

از این خبرا نیست و اونم تو دولتی ، اکثر عمر تو شعبه ای و اکثرش پشت باجه و باید با پول ور بری و با مشتری سرو کله بزنی ، بانک وقتی نیرو میگیره در قالب متصدی امور بانکی میگیره یعنی همون کاربر یا باجه داری و این قسمت اعظم عمر شغلی کارمند بانکه --- در ضمن کارهای جانبی توسط شرکت های تخصصی و جانبی طرف قزارداد با بانک انجام میشه که روال استخدام نیروهای اونها کاملا جدا از یک متصدی بانکیه