PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گرافیک Nvidia

Mitax
27-10-2014, 16:13
سلام .. جدیدا هر بازی که بالا میارم بعد از 10 دقیقه بازی کردن یه حالت slowmotion پیدا میکنه بازیام .. انگار لپ تاپ داره زور میزنه ادامه بده بازیو. هیچ اروری نمیده فقط کند میشه.

درایور رو آپدیت کردم ویندوز رو هم تازه عوض کردم اما مشکل همچنان وجود داره. قبلا اینطوری نبود.

اینم یه عکس از performance گرافیکم موقعی که دارم بازی میکنم و گیر میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
27-10-2014, 16:17
دما خیلی بالاست! ۹۴
مدل دقیق لپتاپ چیه و چند وقته ازش استفاده میکنین؟

Ghaioom
27-10-2014, 17:50
انگار گرافیکتون موقع بازی داغ میکنه. اگه فن نداره باید براش فن نصب کنی بعد احتمالا خوب کار میکنه.

آخ هواسم نبود گفتی لپتاپ!
براش کول پد بخری فک کنم درست بشه.
من که لپتاپ نداشتم اینارم دارم میگم نمیدونم حالا کار میده یا نه ! :دی

Mitax
27-10-2014, 23:28
N55SL یه سالیه دارم ازش استفاده میکنم...

فک نمیکنم انقد که این داغ میکنه با کول پد هم توفیقی داشته باشه .. باس بزارمش تو نیتروژن مایع :n29:

کلافم کرده ...

afshin b
27-10-2014, 23:36
N55SL یه سالیه دارم ازش استفاده میکنم...

فک نمیکنم انقد که این داغ میکنه با کول پد هم توفیقی داشته باشه .. باس بزارمش تو نیتروژن مایع :n29:

کلافم کرده ...

دمای گرافیک روز های اول تا چند بالا میرفت؟
به احتمال زیاد با یه تمیز کردن داخل لپتاپ و هیت سینک و فنش و همچنین تعویض خمیر سیلیکون قبلی با یه خمیر مرغوب حل میشه.

khelane
28-10-2014, 22:30
به گفته دوستان عمل کنید
مخصوصا توصیه اقا افشین
سرویس فن و تمیز کاری خیلی مهمه بعد یه خمیرسیلیکون مرغوب گیر بیار و بزن
موفق باشی

yoseffaraji
28-10-2014, 22:36
بازی کردن با لپتاپ رو بیخیال شید که بعد یه مدت امکان داره چیپ گرافیکتون بسوزه با این دمایی که داره.با خمیر سیلیکون و تمیزکاری و اینا هم شاید دما یکم پایینتر بیاد اما تو طولانی مدت گرافیکتون میسوزه با این دما

Mitax
29-10-2014, 12:17
خودم لپ تاپ رو باز کنم مشکلی به وجود نمیاره ؟ PC رو میتونم سرویس کنم راحت اما لپ تاپ تا حالا نکردم . ویدئوهای اسمبلش رو دیدم ..برم تو کارش ؟

afshin b
29-10-2014, 12:19
خودم لپ تاپ رو باز کنم مشکلی به وجود نمیاره ؟ PC رو میتونم سرویس کنم راحت اما لپ تاپ تا حالا نکردم . ویدئوهای اسمبلش رو دیدم ..برم تو کارش ؟

آره عزیز مشکلی نیست. فقط قبلش اینارو آماده کن:
چهارسو ریز. خمیرسیلیکون. پنبه و الکل.
خمیر قبلی رو کاملا باید پاک کنید و بعد خمیر جدید بزنین.