مشاهده نسخه کامل
: درک کامل مفهوم پروسس
درود
میدونم که برنامه وقتی نوشته میشه روی هارد یک وضعیت غیرفعال داره و وقتی میره داخل رم تبدیل به پروسس میشه و اونجا دیگه سی پی ی و بر اساس زمانبند بهش تخصیص داده میشه.
اما یک سوال: من برنامه ای مینویسم که 10 تا عدد بگیره و با هم جمع کنه . حاالا اجرا میکنم پروسس ویژوال استدیو در رم بارگذاری میشه و برام اجرا میکنه. در اصل اون پروسس ویژوال استدیو هست که داره مدیریت میکنه و اجرا میکنه اون برنامه ساده من رو درسته؟
حالا من میخواهم در سی شارپ یک پروسس یلی ساده ایجاد و در رم بارگذاری کنم که خودش یک کاری انجام بده. یا برنامه دیگر رو مدیریت کنه
بیتشر میخواهم مفهوم رو درک کنم ممنون :n16:
در اصل اون پروسس ویژوال استدیو هست که داره مدیریت میکنه و اجرا میکنه اون برنامه ساده من رو درسته؟
خیر.
پس چگونه دیباگ می شود؟ توسط یک IPC یا Interprocess Communication . یعنی ارتباط میان Process ها. فرایند دیباگ در این حالت با رابط JIT کامل می شود.
می توانید مطالب Pipe در IPC را در اینترنت جستجو کنید مثال های بسیار خوبی وجود دارد.( pipe یکی از روش های IPC است.) به طور مثال می توانید این مثال را ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین در ساخت نرم افزار های چند Process ی نیز این مطالب جالب هستند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام ممنون از شما
: من برنامه ای مینویسم که 10 تا عدد بگیره و با هم جمع کنه . حاالا اجرا میکنم پروسس ویژوال استدیو در رم بارگذاری میشه و برام اجرا میکنه. در اصل اون پروسس ویژوال استدیو هست که داره مدیریت میکنه و اجرا میکنه اون برنامه ساده من رو درسته؟
حالا من میخواهم در سی شارپ یک پروسس یلی ساده ایجاد و در رم بارگذاری کنم که خودش یک کاری انجام بده. یا برنامه دیگر رو مدیریت کنه
در اصل میخواهم ببین چه کدی در اون پروسس باید نوشت یا می نوسند؟
سلام ممنون از شما
: من برنامه ای مینویسم که 10 تا عدد بگیره و با هم جمع کنه . حاالا اجرا میکنم پروسس ویژوال استدیو در رم بارگذاری میشه و برام اجرا میکنه. در اصل اون پروسس ویژوال استدیو هست که داره مدیریت میکنه و اجرا میکنه اون برنامه ساده من رو درسته؟
در اصل میخواهم ببین چه کدی در اون پروسس باید نوشت یا می نوسند؟
حدودا نفهمیدم چه مطلبی مد نظرتان است؟
در جمله آخر، کدام پروسس ؟
در حالتی که Piping باشد هر دو پروسس باید سوراخ باشند!!! یعنی یک لوله از این به آن، پس یکسر لوله در این پروسس و اون سر لوله در اون پروسس!:n02:
اگر Message باشد نیاز نیست تا برنامه اصلی که می خواهد اطلاعات را دریافت کند تغییر کند. یعنی به ذات لوله کشی تعطیل است. اما مشکل message آن است که پروسس دوم تنها به GUI پروسس اول دسترسی دارد. یعنی نقش موس و کیبورد را قرار است برنامه ی دوم بازی کند.
این مثلا دو راه. انواع روش ها را می توانید در بخش Approaches اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.