ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با سلام خدمت کاربران محترم انجمن پی سی ورلد و مخصوصا خدمت پیشکسوتان عرصه سخت افزار

alis5 alis5
26-10-2014, 17:28
من می خواهم کامپیوترم روارتقا بدم وبودجه ی من تا 600 تومن هست بیشتر با کامپیوتر بازی میکنم و اینترنت میرم قطعاتی که دارم به شرح زیر می باشد مادر بورد asus p5kpl se سی پی یو core i 5 مدلش رو نمیدونم رم 2 گیگ با فرکانس 800 گرافیک یک گیگ مدل 9400gt در ضمن هاردم سوخته به نظر شما سیستم زیر خوبه؟ مادر بورد asus b85 plus هارد 700گیگ یا یک ترابایت هر مدل که زیر 200 تومن باشه در ضمن برای این سیستم چقدر رم خوبه که بیشترین کارایی رو داشته باشه

Ali*Reza
27-10-2014, 12:40
سلام.
ظاهرا سیستم شما از سوکت قدیمی 775 اینتل هست که باتوجه به کاربردتون روی همین سوکت ارزش ارتقا نداره و بهتره که کل سیستم ارتقا داده بشه.
بودجتون هم برای تهیه سیستم کامل پایین هست.
درصورتیکه امکان افزایش بودجه دارین بفرمایین تا پیشنهاد داده بشه.

alis5 alis5
27-10-2014, 14:10
روی سی پی یو نوشته pentium dual core نمیشه با این مدل کار کرد؟ در ضمن من بودجه رو تا 700 میتونی جور کنم با تشکر فراوان من از قطعات زیاد سر در نمیرم چکار کنم سرم کلاه نره آشنا دارید برم پیشش؟ درضمن از فروشگاه اینترنتی بخرم چطوره البته اونم باید بهم معرفی کنید

qwerty_nqwerty
28-10-2014, 09:53
روی سی پی یو نوشته pentium dual core نمیشه با این مدل کار کرد؟ در ضمن من بودجه رو تا 700 میتونی جور کنم با تشکر فراوان من از قطعات زیاد سر در نمیرم چکار کنم سرم کلاه نره آشنا دارید برم پیشش؟ درضمن از فروشگاه اینترنتی بخرم چطوره البته اونم باید بهم معرفی کنید

سوکت 775 اصلا سی پی یو core i5 نداره که شما میگید. شما باید ارتقای کلی بدید چون رم ها هم احتمالا ddr 2 هستند. شما باید برای خرید مادربرد، سی پی یو ، رم و هارد اقدام کنید. برای اینکه سرتون کلاه نره هم در این انجمن مشاوره بگیرید و دقیقا همون قطعات رو از بازار تهیه کنید.چون فروشنده ها بی انصاف هستند، از اونها مشاوره نگیرید. قیمت فروشگاه های اینترنتی هم کمی از بازار گرانتر است