PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تقویت ریاضی

mr.arvin
26-10-2014, 17:13
سلام خدمت دوستان عزیز

لطفا کمک کنید چون به نظرات و تجربه هاتون نیازمندم

من یه دانش آموز سال اول دبیرستان --تیزهوشان-- هستم و نمره ریاضی من در حد 15 الی 18 خیلی دوست دارم که نمره ریاضی من افزایش پیدا بکنه البته تنها هدفم اینه که ریاضی رو خیلی قشنگ و مفهومی(به صورتی که فراموش نکنم) یاد بگیرم البته به فکر کنکور هم هستم لطفا کمکم کنید. آیا کتابی برای تقویت ریاضی وجود داره که به درد من هم بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا منو تو این زمینه راهنمایی کنید

pitersongvs
26-10-2014, 20:49
سلام خدمت دوستان عزیز

لطفا کمک کنید چون به نظرات و تجربه هاتون نیازمندم

من یه دانش آموز سال اول دبیرستان --تیزهوشان-- هستم و نمره ریاضی من در حد 15 الی 18 خیلی دوست دارم که نمره ریاضی من افزایش پیدا بکنه البته تنها هدفم اینه که ریاضی رو خیلی قشنگ و مفهومی(به صورتی که فراموش نکنم) یاد بگیرم البته به فکر کنکور هم هستم لطفا کمکم کنید. آیا کتابی برای تقویت ریاضی وجود داره که به درد من هم بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا منو تو این زمینه راهنمایی کنید
سلام..
من اتفاقی اینجا اومده بودم، سوال شما برام جالب بود.
دوست خوبم این جمله رو از کتاب مکانیک سیالات فاکس برات میگم که مشغول خوندنش هستم: " "تمرین" بهترین روش فراگیری است، و تفاوتی نمی کند که موضوع مکانیک سیالات و ترمودینامیک است یا بازی گلف.در هر یک از این موضوعات، چند اصل بنیادی وجود دارد که فراگیری آنها با تمرین به دست می آید."
در مورد ریاضی هم این که شما چه کتابایی خوندی زیاد مهم نیس، اصولا مهم تره که چقدر تمرین کردی.البته چون مشخصا سوالت درباره کتاب بود در سطح دبیرستان کتابایی که انتشارات انرژی اتمی چاپ کرده کتابای خوبی هستن.مبتکران هم خوبه.
تا جایی که یادمه مدرسه سمپاد خودش یه سری کتابای ریاضی داشت که خوب بودن. خودم 3 سال رو سمپاد بودم. البته متاسفانه از نظر درسی آدم موفقی نبودم و فکر میکنم یه دلیلش همین "سمپاد"بود.
دوست عزیز از الان وارد فضای کنکور نشو. برای یاد گرفتن مفهومی ریاضی که تو کنکور خیلی بهت کمک میکنه تا میتونی تمرینای مختلف حل کن. از کتاب درسی گرفته تا....برگه سیاه کن، دنبال راه حل جدید باش، سعی کن اثبات قضایا رو بفهمی، از همه مهم تر اینکه عجله نکن.
یاد گرفتن ریاضی مثل خیلی چیزای دیگه زمان بره.
موفق باشی :n06: