ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید پژو پارس

mps123
26-10-2014, 16:37
سلام به همه
یه چند وقتیه قصد خرید ماشین داریم و تاحالا نداشتیم.با کلی تحقیق از افراد وارد و گشت و گذاز و مقایسه تو اینترنت به این نتیجه رسیدم که پارس lx دو ایربگ داشبورد جدید بگیرم.
اومدم بگم نظر شما به این ماشین چیه و تاحالا سوارش شدین چجوریاس؟
من خودم با 405 کار کردم خب خوب بوده ولی دیدم 405 جدیدترینش 29 میله و پرشیا 36 میل ولی خب مزایاش بیشتر از 405 هست.سمند ef7 هم مد نظرم بود ولی دیدم لوازمش گرونه و خودشو بعد از چند وقت میندازه برای فروختنشم اذیت میکنه و تو بورس نیست الان تو خیابون هرچی گشتم بیشتر از 2-3 تا ندیدم بیشتریا پژو هستن.
پژو پارس هم برای فروشش قیمت زیاد پایین نمیاد هم داخل قشنگ تر و نرم تر و امکاناتش بیشتره.206 هم که مصرفش فقط پایین تره ولی خیلی کوچیکه.ال 90 هم یکم کوچیکه و زیاد قشنگ نیست.کلا بقیه مدل های سمند هم مثل هم و مسخرس.
حالا خواستم نظر اساتید و اونایی که دارن رو هم بدونم ممنون

M.Amorous
26-10-2014, 16:49
سلام به همه
یه چند وقتیه قصد خرید ماشین داریم و تاحالا نداشتیم.با کلی تحقیق از افراد وارد و گشت و گذاز و مقایسه تو اینترنت به این نتیجه رسیدم که پارس lx دو ایربگ داشبورد جدید بگیرم.
اومدم بگم نظر شما به این ماشین چیه و تاحالا سوارش شدین چجوریاس؟
من خودم با 405 کار کردم خب خوب بوده ولی دیدم 405 جدیدترینش 29 میله و پرشیا 36 میل ولی خب مزایاش بیشتر از 405 هست.سمند ef7 هم مد نظرم بود ولی دیدم لوازمش گرونه و خودشو بعد از چند وقت میندازه برای فروختنشم اذیت میکنه و تو بورس نیست الان تو خیابون هرچی گشتم بیشتر از 2-3 تا ندیدم بیشتریا پژو هستن.
پژو پارس هم برای فروشش قیمت زیاد پایین نمیاد هم داخل قشنگ تر و نرم تر و امکاناتش بیشتره.206 هم که مصرفش فقط پایین تره ولی خیلی کوچیکه.ال 90 هم یکم کوچیکه و زیاد قشنگ نیست.کلا بقیه مدل های سمند هم مثل هم و مسخرس.
حالا خواستم نظر اساتید و اونایی که دارن رو هم بدونم ممنون

با سلام و احترام خدمت شما ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم.

پارس LX هم موتور خوبی داره هم سواری خوبی داره و کلا انتخاب خوبیه. میتونید به سورن هم فکر کنید میتونه انتخاب مناسبی باشه. ضمنا توجه کنید که اگر اهل سیستم و... هستید پارس های داشبورد جدید متاسفانه قابلیت تعویض رادیوپخش رو ندارن.

موفق باشید.

mps123
26-10-2014, 17:10
ممنون.
از سمند خیلی بد شنیدم.و سنگینه و تو بورس هم نیست و برای فروش اذیت میکنه و افت قیمت خیلی داره.
و اما.......اتفاقا میخواستم بعد از یه مدت سیستم رادیوشو تغیر بدم و از اینا که تلویزیون و صفحه نمایش داره بزارم.
یعنی هیچ راهی نداره که بشه روش صفحه نمایش گذاشت؟؟؟؟
خیلی به این صفحه نمایشه احتیاج دارم.هیچ جوری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا ممنون

jamshidjap
26-10-2014, 21:03
Lx انتخاب خوبيه ، سمندو كلا بزار كنار ، ديگه هر چي سمنده يا تاكسيه يا ماشين ارگانها هستش ،

M.Amorous
26-10-2014, 21:12
ممنون.
از سمند خیلی بد شنیدم.و سنگینه و تو بورس هم نیست و برای فروش اذیت میکنه و افت قیمت خیلی داره.
و اما.......اتفاقا میخواستم بعد از یه مدت سیستم رادیوشو تغیر بدم و از اینا که تلویزیون و صفحه نمایش داره بزارم.
یعنی هیچ راهی نداره که بشه روش صفحه نمایش گذاشت؟؟؟؟
خیلی به این صفحه نمایشه احتیاج دارم.هیچ جوری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا ممنون
تااونجایی که من میدونم خیر. خودتون میتونید برید توی سایت ایرانخودرو ببینید کلا مثل ماشینای خارجی رادیوپخش و ادوات کولر و... سر همه

hikipspark
26-10-2014, 21:32
چقدر میخواید هزینه کنید ؟ صفر یا کارکرده ؟
این به نظرم تو کم کارکردا قیمتش خوبه ، 91 36 تا کار هم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس داشبود جدیدا که چون کولر و سیستم صوتی و ... باهم پکیجن نمیشه ضبطو عوض کرد ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mps123
27-10-2014, 14:17
ممنون کلا 36 میل هزینه میخوام بکنم
دست دومم حال نمیکنم
تو یه سایت خوندم که میشه این ضبطشو تغییر داد.کاشکی حداقل usb بهش میخورد.usb نمیخوره؟راهی نداره بشه به خوردش داد؟

shiraz_2010
27-10-2014, 19:35
یکی از آشناها دو ماهی هست پارس گرفته....چیزی که متاسفانه بعد از چند وقت که داخل ماشین رفتم متوجه شدم کیفیت بسیار بسیار پایین داشبورد و تو دوزی ماشین بود...داشبوردش پر از خط و سقف ماشین پر از لکه

LOVEFORLOVE
28-10-2014, 18:17
شرمنده دوستان نظرتون در باره پارس اوتو چیه

ess_1362
28-10-2014, 20:37
اگر قصد فروشش را در کوتاه مدت داری پارس بد نیست ولی توجه کن که وضعیت بازار بسیار راکد هست و این روزا پراید هم به سختی خرید و فروش میشه
اینو میشه از فروش نقدی های پی در پی شرکت ها متوجه شد
اگر قصد استفاده میان مدت داری من بهت سورن ELX با موتور EF7 را توصیه می کنم
چیزی که من از اخبار متوجه شدم مشکلات این موتور خوشبختانه مرتفع شده و اکثر کسانی هم که امسال این ماشین را خریدن به نسبه راضی بودن
کلا پارس را توصیه نمی کنم مخصوصا داشبرد جدیدش هر چند در بازار خوب خریدو فروش میشه ظاهرا ولی بعد از یک مدت کوتاه داشبرد به سر صدا می افته

mps123
29-10-2014, 14:30
واقعیتش همه ماشینا تو یه رنج کیفیت و کارایی هستن فقط تنوع و صلیقس که انتخابو متمایز میکنه.
الان از هر ماشینی صحبت بشه بعضیا از خوبی و بعضیا هم از بدیش میگن.
ولی خب بعضی ماشینا هم هستن که بدی گفتن ازش بیشتر از خوبی گفتناشه.
سمند هم از اون ماشیناییه که هم تو خیابون خیلی کم دیده میشه هم خیلی ازش بدی میگن.فروختنشم خب به وضوح معلومه که خیلی اذیت میکنه.
ماشین پژو با این که مثل تمامی ماشینای ایرانی بدی هایی داره ولی خب بازم قابل تحمل تره و فروشش حتی به این راکتی بازم بهتر از خودرو های دیگه هست.
داشبورد جدیدشم که میگن پر از ایراده ولی خب الان بلاخره یه درجه کیفیتی داره دیگه زیادم از اون قبلیه پایین تر فکر نمیکنم باشه.ولی خب هرچیز جدیدی که وارد بازار میشه به مراتب کیفیتش بیشتر و مشکلاتش کمتر میشه دیگه.الان خودتون فرق ماشین سال 83 تا 93 یا کمتر 90 تا 93 رو ببینین.
بلاخره یه چیزایی توش تغییر میدن که باعث بهتر شدنش میشه.
یکی از آشناهای ما هم دقیقا وسط کارخونه یعنی چند دقیقه قبل از اینکه ماشینو تحویل بگیره ماشین پژو پارسش اتیش گرفت و همون وسط کارخونه نابود شد و کارخونه بهش گفت اگه ده متر جلوتر بود یعنی بیرون کارخونه کل پولت به باد میرفت.
درسته ماشینای ایرانی همشون همینه شانسیه یکیش خوبه یکیشم بده.این ظلمیه که ما ایرانیا به خودمون میکنیم.
اوناییم که وعضشون خوبه پورشه و از این چیزا سوار میشن.
چه کنیم مجبوریم ......

mps123
29-10-2014, 20:47
کسی میدونه از کجا میشه صفر سند دست اول گیر آورد که تحویل به روز باشه یا حداکثر 30 روزه و با قیمت کارخونه؟
واقعا ممنون میشم
الان ایرانخودرو هرچی ماشینه تحویل به روز داره الا پژو پارس و 405
یه سوال دیگه:الان این ماشینایی که زده دی میده واقعا دی میده یا سرکاریه؟و چندم دی میده؟کسی میدونه؟ممنون