مشاهده نسخه کامل
: بهترین دهان شویه
سلام
لطفا دهان شویه ای با کارایی خوب که سبب خشکی دهان نشه و مدت ماندگاری خوبی داشته باشه(منظورم اون عطر و حس فرشش هست) معرفی کنید:n17:
خودم از وی وان هالیتا و رنگهای سبز و آبیش استفاده کردم که بنظرم به ترتیب عملکرد بهتر:
سبز رنگ
هالیتا
آبی رنگ
بوده. حالا اگر از وی وان دهانشویه بهتری سراغ دارید یا برند دیگری با عملکرد بهتر ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
Alireza SM
28-10-2014, 20:20
فلوراید 0.2% استفاده کنین مال شرکت تهران دارو خوبه.
سلام
دوستان هر چیزی که فلوراید داره بگید استفاده کنیم.
حالا بعضیاشونم باید بریم تو دکتر دندان پزشک پیدا کنیم که حالو حوصله خودشو میخواد! مثل شکلات، آبنبات یا ژل. شاید تو مغازه ها هم پیدا بشه که باید پلاستیکشو نگاه کنی بخونی نوشته یا نه! ولی فک خلی کم پیدا بشه تو مغازه.
armin_punisher6
27-12-2014, 00:11
مصرف دهانشويه بدون تجويز دكتر مشكلي نداره؟
مارك oralb چطوره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
amin_947
27-12-2014, 08:43
آیا بعد از استفاده از دهان شویه ها باید دهان رو با آب شست یا نباید شست ؟
arash59b
27-12-2014, 08:51
دهان شویه ها انواع مختلفی دارند از انتی باکتریال گرفته تا انتی پلاکت و سفیدکننده.... بستگی داره بیشتر به کدومش علاقه داشته باشید
خودم بیشتر انواع انتی باکتریال رو ترجیح می دم البته استفاده اش بیشتر از یک ماه بصورت مداوم توصیه نمیشه و جزء انواع کمیاب هست و تا جزء انواع تقریبا بد مزه محسوب میشه
طرز استفاده هر مارک هم روی خود دهان شویه نوشته شده بعضی ها فقط 30 ثانیه لازمه در دهان باشن برخی هم 1 دقیقه بهتره که بعد از استفاده دهان شسته بشه و تا 20-30 دقیقه بعد هم چیزی خورده و
نوشیده نشه
من که تا حدودی از از این دهان شویه ها خسته شدم دارم از یه دهان شویه طبیعی استفاده می کنم انشااله اگه جواب داد مشکلی نداشت طرز تهیه و ساخت اش رو قرار میدم
روانپریش
28-12-2014, 00:29
این درسته که دهان شویه ها سرطان زا هستن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.