مشاهده نسخه کامل
: بالا نیامدن هارد اکسترنال وسترن _WD Elements
mehdirani
23-10-2014, 18:26
باسلام به همه دوستانتابستان امسال هارد یه ترا وسترن گرفتم چند روز پیش خاستم استفاده کنم وقتی زدم به کامپیوتر صدای وصل شدنش اومد اما نشونش نداد ایکون درایو رو تو مای کامپیوتر تقربیا همه ی فضاش پر هست فقط 5 گیگ خالی داره.توی قسمت manage هم نشونش نمیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هستشچراغشم روشن میشه فن هم کار می کنهولی اینجا یه نشانی هست ازش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا چکار کنم که اطلاعاتم برگرده که همش فیلم آموزشی هستشیا اگر نشد حداقل بتونم دوباره ازش استفاده کنمممنون میشم هرچی زودتر جوابمو بدین
حتما هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم شناسایی نشد مشکل هم میتونه از کابل دیتا باشه هم برد هارد و هم فریم ویر اگه روی یک سیستم دیگه درست بود مشکل از طرف سیستم شماست حالا یا میتونه مشکل از ویندوز باشه یا درایورهای سیستم که باید آپدیت بشه یا مشکلات سخت افزاری مربوط به سیستم مثل یو اس بی ها پاور و ...
mehdirani
24-10-2014, 12:43
رو 2 سیستم دیگه هم تست کردم مثل سیستم خودم بودن شناسایی نمی کردنکابل هم عوض کردم باز هم نشد حالا چکار باید کرد؟
رو 2 سیستم دیگه هم تست کردم مثل سیستم خودم بودن شناسایی نمی کردنکابل هم عوض کردم باز هم نشد حالا چکار باید کرد؟
گارانتی داره هارد؟ بفرستید گارانتی هارد رو
mehdirani
24-10-2014, 14:48
گارانتی داره.می فرستمشامکان داره اطلاعاتش برگرده
گارانتی داره.می فرستمشامکان داره اطلاعاتش برگرده
بگید به احتمال زیاد میشه
TS.datarecovery
14-11-2014, 17:45
با سلام یکی از معضلات بسیار بزرگ هارد های اکسترنال وسترن هست که بعد از مدتی دیگر شناسایی نمی شود و اطلاعات غیر قابل دسترس می شود و جالب اینکه گارانتی ها فقط در قبال تعمیر هارد اقدام می کنن ، به نظر من به یکی از مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید شماره تماس: 021-66479580
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.