ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن آدرس 192.168.1.1

sazman1
22-10-2014, 21:22
دسترسی به اینترنت وجود دارهولی وارد تنظیمات مودم نمیشه .چرا-؟
با تنظیمات کارخانه ای مودم مشکل حل میشه ولی نمیخوام اینکارو بکنم

FOURTH RETURN
22-10-2014, 21:24
دسترسی به اینترنت وجود دارهولی وارد تنظیمات مودم نمیشه .چرا-؟
با تنظیمات کارخانه ای مودم مشکل حل میشه ولی نمیخوام اینکارو بکنم

آدرس رو توی یه مرورگر دیگه وارد کن

mmf66
22-10-2014, 21:31
شما برو کنترل پنل بعد internet option رو باز کن برو روی تب connection گزینه lan setting رو باز کن تمتم تیک ها رو بردار اوکی کن درست میشه

jahangir1400
22-10-2014, 21:32
مطمئن بشید پروکـ ـسی و قند شکن اینجور چیزا فعال نباشه

sazman1
22-10-2014, 21:51
از پ-روکسی استفاده نمیکنم..اینترنتم وایرلسه..مرورگرهای دیگه هم به همین شکله ،صفحه فقط در حال لود شدنه..صفحه ای که یوزر و پسورد باید بیاد نمیاد..

Milad4171
22-10-2014, 21:53
سلام.
یه عکس از استاتوس کانکشنتون بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد!

sazman1
22-10-2014, 22:00
کفایت میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mmf66
22-10-2014, 22:06
شما برو کنترل پنل بعد internet option رو باز کن برو روی تب connection گزینه lan setting رو باز کن تمتم تیک ها رو بردار اوکی کن درست میشه

این کار رو انجام دادی

FOURTH RETURN
22-10-2014, 22:09
​بالا نیومدن صحفه 192.168.1.1 اصلا ربطی به اینترنت نداره اون آدرس رو وقتی در مرورگر وارد میکنی یه پل هست که وارد تنظیمات مودم میشه و نیازی به اینترنت نداره

منم بعضی وقتها با بعضی مرورگرها که برای وارد شدن مشکل پیدا میکنم آدرس رو در یه مرورگر دیگه کپی میکنم در صورت لزوم همه تاریخچه مرورگرها رو هم پاک میکنم که اشکالی وارد نکنن

sazman1
22-10-2014, 22:11
این کار رو انجام دادی

این مورد برای پروکسییه..در عین حال انجام دادم بی فایده بود

FOURTH RETURN
22-10-2014, 22:15
نگاه کن وقتی اون آدرس رو در مرورگر وارد میکنی و اینتر میزنی چی میاد ؟ یه عکس از اون صحفه و ارورش بذار

sazman1
22-10-2014, 22:17
نگاه کن وقتی اون آدرس رو کپی میکنی و اینتر میزنی چی میاد ؟ یه عکس از اون صحفه و ارورش بذار
'صفحه ی قبل که گفتم..صفحه فقط در حال لود شدنِ

Milad4171
22-10-2014, 22:25
نه. استاتوس. همون Details یعنی!
بعد شما Ip V6 دادین؟؟؟ برید داخل همین قسمت که عکس گذاشتین. قسمت Properties . و قسمت ipv6 رو چک کنید .اگر آی پی دادین اتوماتیک بذارین !

sazman1
22-10-2014, 22:33
نه Ip داده نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fg55
22-10-2014, 22:47
من هم این مشکل رو دارم و بخوام وارد بشم باید مودم را از پشت خاموش و روشن بکنم تا بتونم وارد تنظیمات مودم بشم بدجوری روی اعصاب میره .

supermax15
22-10-2014, 22:48
مودمت رو به تنظیمات پیشفرض برگردون و دوباره تست کن

sazman1
22-10-2014, 22:55
عرض کردم.با خاموش و روشن کردن یا برگردوندن تنظیمات کارخانه ای مشکل حل میشه.
در واقع بنده دنبال علل این مشکل میگردم

Milad4171
22-10-2014, 23:00
مک آدرس سیستم شما رو شناسایی نمیکنه و مشخص نیست. فکر کنم تنظیمات مودم بهم خورده . احتمالا تو قسمت مک آدرس تغییراتی ایجاد کردین که مک آدرس رو جهت اتصال به مودم شناسایی نمیکنه.
ممکن هم هست بخاطر ویندوزتون باشه .بهرحال مشکل از عدم تطابق مک آدرس سیستم با مودم هست
این دستور رو در cmd بزنید ببینی چی جواب میده
getmac
کانکشن های متصل رو مک آدرسشون رو نشون میده !

FOURTH RETURN
23-10-2014, 10:38
فقط اگه خواستی تنظیمات مودم رو برگردونی به کارخونه یه بک آپ از تنظیمات isp مودمت بگیر تا دوباره بعدا اون رو راحت وارد کنی و نخواد ببریش isp دوباره پول بگیره تنظیمش کنه

mozaffary
23-10-2014, 16:46
من هم این مشکلو داشتم شما یک مرورگر جدید نصب کنید روی ویندوز مثلا کروم یا اپرا بعد وارد شید. اگر جواب نداد مودم رو روی یک پی سی یا لپ تاپ دیگه امتحان کنید. اگر باز شد که ویندوزه و راهی جز ریستوری ویندوز یا تعویض ویندوز نیست اگر بالا نیاد هم فقط باید مودم رو ریست کنید. اما فکر کنم با همون روش اول درست بشه یعنی مرورگر جدید

imanparsa
23-10-2014, 21:54
برنامهwirless network watching رو نصب کن و آی پی اکسس پوینتت که همون آی پی لاگین کردنته رو توی برنامه میتونی ببینی.
به همین راحتی.
بعد آی پی رو توی مرورگر وارد کن و وارد کنسول اکسس پوینت شو

aghazadeh_hastam
23-10-2014, 22:16
حتما به local area connection آی پی دادی . روش راست کلیک کن برو به properties بعدش تب networking بعدش برو به تنظیمات ipv4 و بزار رو اتوماتیک

superior
24-10-2014, 23:20
منم همین مشکلو دارم مودمم وایرلس سیسکو هست ، ipv4 هم اتومات هست و از ------ استفاده نمیشه و تنظیمات لن سیتینگ هم ردیفه، هیچ دلیلی هم براش پیدا نکردم جز اینکه در حالت کانکشن پل این مورد برام پیش میاد و در حالت کانکشن روی مودم مشکلی نیست، تنها راه رفعشم ریست فکتوری از پشت مودم هست

Sent from my iPad using Tapatalk

kmn
25-10-2014, 00:05
طبق عکسی که من دیدم شما DNS نداری . زنگ بزن از پشتیبانی اینترنت برات DNS رو ردیف می کنه تو کارت شبکه ات .
بعد راحت میتوانی وارد کانفیگ مودم ات بشی
این روش رو خودم امتحان کردم جواب داد.

sky1sky
08-11-2014, 18:54
سلام
یه سوال مهم بنده چندین سال هست که مودم دارم و به نت وصل میشم و حتی اگر پ *ر *و** ک * س *ی در سیستم فعال می بود امکان وارد شدن به پیج تنظیمات مودم و رو همیشه داشتم یعنی تداخلی با هم نداشتن اما دقیقاچند ماهی هست که اگر پ *ر *و** ک * س *ی بازباشد به هیچ وجه وارد پیج تنظیمات مودم نمی شه و حتما اول باید پ *ر *و** ک * س *ی را ببندم تا بتونم وارد صفحه تنظیمات مودم شوم ااین تفاوت از چیه؟
چرا قبلا ها مشکل نداشته اما از چند ماهه با با پ *ر *و** ک * س *ی تداخل دارن ؟؟؟ اتفاق مشابه برای همزمان بازبودن پ *ر *و** ک * س *ی و رفتن به صفحه سامانه ADSL خراسان اتفاق افتاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی دقیقا عین پیج مودم تا قبل چند ماه پیش در عین حال که ن پ *ر *و** ک * س *ی بازبود امکان بازشدن صفحه سامانه ADSL خراسان وجود داشت اما چند ماهیی هست که حتما اول باید پ *ر *و** ک * س *ی ببندم تا صفحه بازشه
البته دقیقا یادم نیست این تداخل پیج مودم با بازبودن پ *ر *و** ک * س *ی همزمان با تداخل بازشدن پیج سامانه ADSL با بازبودن پ *ر *و** ک * س *یبود یا نه

لطفا بگید علت و تفاوت از چی می تونه باشه :n16: مرسی

mr-hamed
08-11-2014, 19:17
عرض کردم.با خاموش و روشن کردن یا برگردوندن تنظیمات کارخانه ای مشکل حل میشه.
در واقع بنده دنبال علل این مشکل میگردم

شما مودمت هنگ کرده و فقط با خاموش روشن کردن حل میشه برای حل مشکل باید فریمور مودمت رو آپدیت کنی

mr-hamed
08-11-2014, 19:19
احیانا مودمت TP-Link نیست؟

mr-hamed
08-11-2014, 19:30
سلام
یه سوال مهم بنده چندین سال هست که مودم دارم و به نت وصل میشم و حتی اگر پ *ر *و** ک * س *ی در سیستم فعال می بود امکان وارد شدن به پیج تنظیمات مودم و رو همیشه داشتم یعنی تداخلی با هم نداشتن اما دقیقاچند ماهی هست که اگر پ *ر *و** ک * س *ی بازباشد به هیچ وجه وارد پیج تنظیمات مودم نمی شه و حتما اول باید پ *ر *و** ک * س *ی را ببندم تا بتونم وارد صفحه تنظیمات مودم شوم ااین تفاوت از چیه؟
چرا قبلا ها مشکل نداشته اما از چند ماهه با با پ *ر *و** ک * س *ی تداخل دارن ؟؟؟ اتفاق مشابه برای همزمان بازبودن پ *ر *و** ک * س *ی و رفتن به صفحه سامانه ADSL خراسان اتفاق افتاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی دقیقا عین پیج مودم تا قبل چند ماه پیش در عین حال که ن پ *ر *و** ک * س *ی بازبود امکان بازشدن صفحه سامانه ADSL خراسان وجود داشت اما چند ماهیی هست که حتما اول باید پ *ر *و** ک * س *ی ببندم تا صفحه بازشه
البته دقیقا یادم نیست این تداخل پیج مودم با بازبودن پ *ر *و** ک * س *ی همزمان با تداخل بازشدن پیج سامانه ADSL با بازبودن پ *ر *و** ک * س *یبود یا نه

لطفا بگید علت و تفاوت از چی می تونه باشه :n16: مرسی

شما زمان قبل یحتمل از برنامه pp.tp v.p.n یا l2.tp v.p.n استفاده میکردی ولی در حال حاضر با برنامه tu.nel+ یا پروکــسی فــایر استفاده میکنید
دو تا برنامه اولی تغییری در تنظیمات سیستم پــروکســی شما ایجاد نمیکرد و برای همین میتونستید تنظیمات مودم رو باز کنید ولی هم اکنون این دو برنامه ای که ذکر شد تا زمان باز بودنشان تنظیمات سیستم پروکــــســـی شما را تغییر داده و دسترسی به مودمتان امکان پذیر نیست
دلیل همین است

fanoudi
09-11-2014, 18:16
به احتمال زیاد شما مودم tplink دارید که اینجوری میشود بنده خودم هم به این صورتم هنگامی که از Lan یا وایرلس استفاده میکنم صفحه کانفیگ میاد اما هنگامی که به هر دو بعنی LAN و وایرلس دسترسی دارم صفحه بهد مدتی نمیاد به نظرم عیب نیست یک جور سکوریتی هست !

fanoudi
09-11-2014, 18:19
احیانا مودمت TP-Link نیست؟
اتفاقا tplink ها اینجوریند من تایید میکنم

mr-hamed
09-11-2014, 18:43
به احتمال زیاد شما مودم tplink دارید که اینجوری میشود بنده خودم هم به این صورتم هنگامی که از Lan یا وایرلس استفاده میکنم صفحه کانفیگ میاد اما هنگامی که به هر دو بعنی LAN و وایرلس دسترسی دارم صفحه بهد مدتی نمیاد به نظرم عیب نیست یک جور سکوریتی هست !

این سکوریتی نیست دوست عزیز فریمور مودم مشکل داره و باید آپدیت بشه با آپدیت مشکل حل میشه

fanoudi
09-11-2014, 19:22
این سکوریتی نیست دوست عزیز فریمور مودم مشکل داره و باید آپدیت بشه با آپدیت مشکل حل میشهدوست عزیز من چند بار به آخرین ورژن آپدیت کردم اما متاسفانه نشد که نشد ! مدل مودم 8901N می باشد متشکر میشم راهنمایی کنید

vissoto
09-11-2014, 20:02
دوست عزیز من چند بار به آخرین ورژن آپدیت کردم اما متاسفانه نشد که نشد ! مدل مودم 8901N می باشد متشکر میشم راهنمایی کنید

سلام

یک بار مودم را از طریق دکمه روشن و خاموش مودم ؛ خاموش و سپس روشن نمایید و دوباره چک کنید(صبر کنید تا وضعیت مودم پایدار شود)

mr-hamed
09-11-2014, 20:08
دوست عزیز من چند بار به آخرین ورژن آپدیت کردم اما متاسفانه نشد که نشد ! مدل مودم 8901N می باشد متشکر میشم راهنمایی کنید

قطعا برای گذاشتن سکوریتی راه حل های مناسب تری نیز هست نه اینکه با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل شود این که نشد سکوریتی اینطوری هر کسی میتواند سکوریتی را دور بزند
شما به چه ورژنی آپدیت کردین و فریمور رو از کجا تهیه کردید

mr-hamed
09-11-2014, 20:09
سلام

یک بار مودم را از طریق دکمه روشن و خاموش مودم ؛ خاموش و سپس روشن نمایید و دوباره چک کنید(صبر کنید تا وضعیت مودم پایدار شود)

فرماییش شما صحیح است ولی در طولانی مدت باز این اتفاق میوفتد و باید یا مودم رو ریست کرد یا خاموش روشن

vissoto
09-11-2014, 20:14
فرماییش شما صحیح است ولی در طولانی مدت باز این اتفاق میوفتد و باید یا مودم رو ریست کرد یا خاموش روشن

درسته و نظر شما صحیح است.

مشکل در باز نشدن صفحه ی مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fanoudi
10-11-2014, 16:55
قطعا برای گذاشتن سکوریتی راه حل های مناسب تری نیز هست نه اینکه با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل شود این که نشد سکوریتی اینطوری هر کسی میتواند سکوریتی را دور بزندشما به چه ورژنی آپدیت کردین و فریمور رو از کجا تهیه کردیدمتشکرم از پاسخ شما آخرین ورژن از سایت TPlink تهیه کردم که رسمی هست

lakhid
10-11-2014, 17:19
این مشکل هم بنده داشتم در انجمن های دیگر هم مطرح کردم پاسخ درستی براش پیدا نکردم متاسفانه.بعضی وقت ها میاد بعضی وقت ها نمیاد

mehdeejay
10-11-2014, 17:30
راه حل فقط ریست کردن.باید بشه

fanoudi
10-11-2014, 22:46
من با خود TPLINK هم در میون گذاشتم اما جواب ندادن شما هم یک امتحان بکنید با بخش پشتیبانی TPLink یک تماس داشته باشید ببینید چی میگن جواب همین جا بگید به بچه ها

Armin.Computer
10-11-2014, 23:17
ریست کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sazman1
12-11-2014, 20:39
مشکل همچنان پا برجاست و دلیل اون مشخص نیست.. برای برطرف شدن این مشکل حتما باید؛ تاکید میکنم حتما باید هر بار مودم رو روشن و خاموش کرد.. TP-LINK

nonamehastam
12-11-2014, 21:29
سلام
شما کابل Lan رو عوض کن و دوباره تست کن. اگر برات امکان داره با یه مودم دیگه تست کن تا مطمئن بشی مشکل از مودم هستش یا کارت شبکه سیستم شما.

Sent from my iPadAir using Tapatalk

sazman1
12-11-2014, 22:01
سلام
شما کابل Lan رو عوض کن و دوباره تست کن. اگر برات امکان داره با یه مودم دیگه تست کن تا مطمئن بشی مشکل از مودم هستش یا کارت شبکه سیستم شما.

من اصلا از کابل لن استفاده نمیکنم

nonamehastam
12-11-2014, 22:05
من اصلا از کابل لن استفاده نمیکنم

من خیال کردم که شما با سیستم به این مشکل برخوردید.

Armin.Computer
12-11-2014, 23:43
مشکل همچنان پا برجاست و دلیل اون مشخص نیست.. برای برطرف شدن این مشکل حتما باید؛ تاکید میکنم حتما باید هر بار مودم رو روشن و خاموش کرد.. TP-LINK

شما با خاموش و روشن کردن مشکلت حل میشه؟

sazman1
13-11-2014, 00:13
شما با خاموش و روشن کردن مشکلت حل میشه؟

بله حل میشه.اما موقتی.

Armin.Computer
13-11-2014, 00:38
بله حل میشه.اما موقتی.

فکر نکنم اینجوری باشه
پیشنهاد می کنم که اگر بار ریست حل نشد با نمایندگی شرکت تماس بگیرید

zerocold981
21-11-2014, 20:45
احتمالا ویروس کش eset نصب کردی معمولا واسه eset nod32 این مشکل پیش میاد eset رو پاک کن ریستارت کن درسته میشه
یا اینکه تو تنظیمات eset 192.168.1.1 رو بخش فایروالش alow کن

aminjo0o0on
23-12-2014, 12:17
آقا جان ما هم این مشکل رو داریم معلوم نیست از چیه . تا الانم کسی به صورت منطقی نتونسته یه جواب براش پیدا کنه .

حتی با telnet هم نمیشه بهش وصل شد .

Armin.Computer
24-12-2014, 00:32
آقا جان ما هم این مشکل رو داریم معلوم نیست از چیه . تا الانم کسی به صورت منطقی نتونسته یه جواب براش پیدا کنه .

حتی با telnet هم نمیشه بهش وصل شد .

مشکل رو کامل توضیح بدید تا بررسی بشه

alyy
24-12-2014, 19:12
این مشکل واسه منم پیش اومده بود.این مشکل برای مودمهای tp-link هستش و بیشتر واسه کسایی اتفاق میفته که زیاد وارد تنظیمات مودم میشن.من خیلی در موردش تحقیق کردم و به چن روش برام درست میشد وولی موقت.
1.با قطع کردن سیم تلفن از پشت مودم.یعنی وقتی من سیم تلفن رو از مودم جدا می کردم به تنظیمات مودم دسترسی پیدا میکردم.
2.خاموش روشن کردن مودم
3.ریست کردن مودم.
و البته خودم ب مشکل مودم خودم پی بردم که یکی همون امنیتی بودن مودمهای tp-link که درصورتی که دو دستگاه همزمان به مودم کانکت میشد دیگه قادر به باز کردن آدرس 192.168.1.1 نبودم مثلا وقتی هم با گوشیم کانکت میشدم هم با لب تاب تنظیمات مودم دیگه بالا نمیومد و مجبور بودم یکی رو قطع کنم و مودمم خاموش روشن کنم.ولی اگه یه دستگاه کانکت بود اصلا به این مشکل نمیخوردم مگه اینکه مودمو تا بیست و چهار ساعت خاموش نمیکردم.
البته اینم بگم تقریبا از هفت ماه پیش این مشکل برام پیش اومد و قبلش اصلا همچین مشکلی هم نداشتم.بعد اینکه تحقیق کردم متوجه شدم تمام کسایی که به این مشکل خورده بودن هم جدیدا به این مشکل خوردن .از چن نفر هم پرسیدم گفتن احتمال میره مربوط به ای اس پی باشه شاید رو ادرس 192.168.1.1 چیزی ست کردن و یه همچین چیزایی که من یادم رفته چی گفتن.که گفتن با جدا کردن کابل تلفن حل میشه که اون موقع ها واسه من شد ولی جدیدا دیگه اونم اکتفا نمیکنه.
البته این روش هم برا من جواب داد. تو مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم وقتی تب جدید باز میکنی ده تا سایت اخیری که باز کردی رو میاره وقتی از اونجا تنظیمات مودمو باز میکردم مشکلی نبود.
در کل معلوم نیست این مشکل از چیه

parvaz12369
05-01-2015, 19:25
سلام مشکل مودم شما دوست گرامی مودم خود را بروز رسانی کردی:n30:

parsley
21-08-2016, 03:24
این مشکل واسه منم پیش اومده بود.این مشکل برای مودمهای tp-link هستش و بیشتر واسه کسایی اتفاق میفته که زیاد وارد تنظیمات مودم میشن.من خیلی در موردش تحقیق کردم و به چن روش برام درست میشد وولی موقت.
1.با قطع کردن سیم تلفن از پشت مودم.یعنی وقتی من سیم تلفن رو از مودم جدا می کردم به تنظیمات مودم دسترسی پیدا میکردم.
2.خاموش روشن کردن مودم
3.ریست کردن مودم.
و البته خودم ب مشکل مودم خودم پی بردم که یکی همون امنیتی بودن مودمهای tp-link که درصورتی که دو دستگاه همزمان به مودم کانکت میشد دیگه قادر به باز کردن آدرس 192.168.1.1 نبودم مثلا وقتی هم با گوشیم کانکت میشدم هم با لب تاب تنظیمات مودم دیگه بالا نمیومد و مجبور بودم یکی رو قطع کنم و مودمم خاموش روشن کنم.ولی اگه یه دستگاه کانکت بود اصلا به این مشکل نمیخوردم مگه اینکه مودمو تا بیست و چهار ساعت خاموش نمیکردم.
البته اینم بگم تقریبا از هفت ماه پیش این مشکل برام پیش اومد و قبلش اصلا همچین مشکلی هم نداشتم.بعد اینکه تحقیق کردم متوجه شدم تمام کسایی که به این مشکل خورده بودن هم جدیدا به این مشکل خوردن .از چن نفر هم پرسیدم گفتن احتمال میره مربوط به ای اس پی باشه شاید رو ادرس 192.168.1.1 چیزی ست کردن و یه همچین چیزایی که من یادم رفته چی گفتن.که گفتن با جدا کردن کابل تلفن حل میشه که اون موقع ها واسه من شد ولی جدیدا دیگه اونم اکتفا نمیکنه.
البته این روش هم برا من جواب داد. تو مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم وقتی تب جدید باز میکنی ده تا سایت اخیری که باز کردی رو میاره وقتی از اونجا تنظیمات مودمو باز میکردم مشکلی نبود.
در کل معلوم نیست این مشکل از چیه

با عرض معذرت کاملا تکذیب میشه
من الان ایسوس دارم که این مشکلو داره قبلا هم دی لینک داشتم که اونم داشت البته به ندرت.
هنوز دلیل یا راه حل این مشکل پیدا نشده؟!
ا

hellbrain666
21-08-2016, 11:08
هرکس این مشکل رو به خاطر وصل شدن چند دستگاه داره بره توی مودم UPnP رو غیر فعال کنه

برای Tp-Link ابتدا Access Management سپس UPnP و Auto-configured رو Deactivated کنید
برای D-Link ابتدا Network Tools سپس Advanced
برای ASUS ابتدا Internet Connection سپس Basic Config

دیگه مودم هر قدر هم روشن بمونه باز هم به راحتی داخل تنظیمات میره

srx190d
03-02-2017, 15:04
فكر كنم ي مورد امنيتي بايد باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Greedy
03-02-2017, 18:59
هرکس این مشکل رو به خاطر وصل شدن چند دستگاه داره بره توی مودم UPnP رو غیر فعال کنه

برای Tp-Link ابتدا Access Management سپس UPnP و Auto-configured رو Deactivated کنید
برای D-Link ابتدا Network Tools سپس Advanced
برای ASUS ابتدا Internet Connection سپس Basic Config

دیگه مودم هر قدر هم روشن بمونه باز هم به راحتی داخل تنظیمات میره

این موارد دقیقا چه کاری انجام میده فعال یا غیر فعال بودنش ؟

hellbrain666
03-02-2017, 20:01
این موارد دقیقا چه کاری انجام میده فعال یا غیر فعال بودنش ؟

برای ارتباط بهتر بین دستگاه های متصل به روتر/مودم هست
و در صورتی که غیر فعال باشه برای برخی موارد خاص باید تنظیمات دستی اعمال بشه مثل باز کردن بعضی از پورت ها (TCP/UTP)

reza0221
04-02-2017, 00:39
اره مودم های تی پی لینک اینطورن بعضی موقع با خاموش کردن وای فا یا ری استارت درست میشن تنظیمات با گوشی از طریق وای فا اعمال کن راحت تره

mehrdad3x
04-02-2017, 21:01
هرکی tp-link داره این مشکل رو داره انگار
من خودم هم همین مشکل رو دارم باید خاموش روشن کرد تا بره تو تنظیمات