ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید و فروش خودرو

miladmadrid
22-10-2014, 17:28
دوستان عزیز میخام یه سایت خوب رو بهتون معرفی کنم در زمنیه خرید و فروش خودرو شما میتونید قصد فروش خودرو خود را دارید توی این سایت اگهی درج کنید و همین طور برعکس اگر قصد خرید دارید سئوی خیلی خوبی داره... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیازرسی

تبلیغات رایگان
04-11-2014, 19:11
سلام دوستان ، یکی از مشکلاتی که خود من امروزه باهاش درگیرم اینه که نمیدونم کجا تبلیغ کنم و حتی خیلی وقتا رفتم سراغ سایت های افزایش بازدید و رنک اما بعدش تصمیم گرفتم در جاهای مناسبی آگهی بدم مثلا سایهایی مثل شیپور یا دیوار اما اخیرا سایتی رو باهاش کار کردم که واقعأ کیفیت مناسبی داشت هم طراحی مناسبی داره هم نتیجه خوبی و پشتیبانی هم یکسره آنلاین بود حتی روزای تعطیل...
اسمش موج تبلیغ هست حتما یه سری بهش بزنید..

مزایای سایت موج تبلیغ در یک نگاه:

ثبت آگهی ویژه تصویری با امکان قرار دادن 11 تصویر در یک آگهی
امکان قرار دادن بینهایت لینک در متن آگهی
امکان ثبت تخصصی مشخصات تماس به همراه یاهو آی دی در ادامه آگهی
امکان قرار دادن لیست قیمت در آگهی
ادیتور متن که امکانات مختلف از جمله سایز متن و رنگ متن و موارد مختلف دیگر را برایتان بهمراه دارد
امکان ثبت نقشه گوگل در آگهی
ثبت آگهی در بخش بورس های کشور
قرار دادن لوگوی تخفیف در آگهی با تنظیم مقدار تخفیف و روزشمار تخفیف در آگهی
فعالسازی ویترین با امکان 14 آگهی در قالب 140 تصویر برای آگهی ویژه تصویری بصورت رایگان
دریافت پنل ارسال پیامک برای آگهی ویژه تصویری بصورت رایگان
امکان ثبت و جستجوی تخصصی در بخش های املاک، خودرو، هتل، تالار، رستوران، سیر و سفر

نیازمندیها ، درج آگهی رایگان ، تبلیغات رایگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])