مشاهده نسخه کامل
: خرید لب تاپ 5.5 تا 6 تومن
dash_ari
22-10-2014, 14:48
سلام و خسته نباشید
لب تاپ می خوام بگیرم که هم بتونم کار سه بعدی و ادیت فیلم انجام بدم هم کار برنامه نویسی طراحی وب متاسفانه چون جابجایی زیاد دارم ناچار به خرید لب تاپ هستم
یک سری سرچ کردم به دو تا مورد رسیدم یکی N550JK یکی دیگه VAIO FLIP svF15N17CDB
سونی حالت این داره که به شکل تبلت دربیاد این قسمتش خیلی جذبم کرده هر چند شایعه هست که لولای اون زود خراب میشه ولی فرق اصلی با ایسوس تو cpu و گرافیک هست فرق کمی هم تو رم دارن
می خواستم بدونم کدوم یکی رو انتخاب کنم و جدای از این دو دوستان چه پیشنهادی دیگه تا این رنج قیمت دارن
اصلا به صلاح هست که تا این رنج قیمت هزینه کنم؟
خیر دوست عزیز نیازی نیست این همه هزینه کنید.بهترین انتخاب همون n550 هست البته من صفحه براق ولمسی رو پیشنهاد نمیکنم.جدا از این مدل اگه خواستید کمتر هزینه کنید asus n56jr انتخاب خوبیه.
دوست عزیز به نظر من خرید لب تاپ بیش از 4 تومن هزینه اضافی هست
همین امکانات و سیستم رو ای سری لب تاپا هم دارن نهایت مقداری ضعیف تر شاید باشن
هارد SSD هم تا مدتی دیگه همه گیر میشه مطمئنن قیمتش بسیار افت خواهند کرد میتونی با هارد معمولی عوض کنی
سلام دوست عزیز.من با توجه به کلاس کاری یک مهندس n550 یا n56jr رو پبشنهاد میکنم.سونی رو در جریان کیفیت هاشون نیستم ولی خوب از مدل سی پی یو هاشون معلومه که ولتاژ پایینه...نظر من اینه که شما یکی از دو مدل ایسوس رو خریداری کنین بعدش یدونه اس اس دی بزارید جای هارد لپتاپ.اینجوری خیلی بهتره.اگه مدل 56جی آر رو خریداری کنین در این امر به صرفه تره چون با اس اس دی که بخواین روش بزارین(256 گیگابایت) حدو3900 در میاد که خیلی بصرس.حالا هر جور خودتون میدونین بهتره انتخاب کنبن........
mg_mahyar
25-10-2014, 22:24
Gigabyte P25W - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 38 × 263 × 392 میلیمتر - وزن: 2.8 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 750 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 770M 3GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 8 سلولی - فاقد سیستمعامل
لپ تاپ بازی هست و نسبت به n56 که لپ تاپ مولتی مدیا هست در دفع گرما بهتره در نتیجه مناسب تره.گزینه دیگه ای رو فکر نکنید بعدا میتونید یک SSDهم اضافه کنید.
4000
dash_ari
26-10-2014, 08:06
تشکر از راهنمایی دوستان
فقط این مدل n550 خودش چندین کانفیگ داره دوستان مد نظرشون کدوم کانفیگ ؟
فقط یه سوال اگر کانفیگی که رم 8 گیگ داره می تونم به 16 گیگ یا 12 گیگ ارتقا بدم تو مدل های که cpu یکسانی داره این کار افزایش سرعت محسوسی داره یا نه؟
ارتقا دادن رم بسیار ساده هست ولی اگر توسط خودت انجام بشه گارانتی می پره
افزایش سرعت از ۸ گیگ ب بالا محسوس نیست.
رم بالای ۸ اصولا برای برنامه های صنعتی خاص استفاده میشه
اگر بودجه داری رم ۱۶ گیگ رو بخر که خیالت از همه نظر تخت باشه
mg_mahyar
26-10-2014, 12:31
تشکر از راهنمایی دوستان
فقط این مدل n550 خودش چندین کانفیگ داره دوستان مد نظرشون کدوم کانفیگ ؟
فقط یه سوال اگر کانفیگی که رم 8 گیگ داره می تونم به 16 گیگ یا 12 گیگ ارتقا بدم تو مدل های که cpu یکسانی داره این کار افزایش سرعت محسوسی داره یا نه؟
به نظر من سرعت رو با HDD بهتر مثل SSD بهتر به دست میارید ا تغیر رم. خیلی بعیده هشت گیگ رم رو پر کنید. ولی به نظرم بعد از اینکه پر شد تصمیم بیرید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.