ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طبع سودا

Hidden-Hunter
22-10-2014, 10:33
سلام و خسته نباشید

من به دکتر طب سنتی مراجعه کردم برای ، خستگی و کوفتکی و بی حالی بدنم و سرد بودن بدن و اشتهای کاذب و لاغریم که تشخیص دادن طبع من سودا هست .

و گفتن جلسه دیگه مراجعه کنید که ، من نتونستم برم و یک مدت وقفه بینش افتاد ، خواستم بپرسم این طبع سودا ، برای چه گروه خونی هست و ارثی هست؟

گروه خونی من B-هست .

این خستگی و بی حالی بدنم اینقدر انرژی از من گرفته که هرکاری میخوام انجام بدم ، انگا رتوانش نیست.هر روز از صبح که بیدارم میشم انگار کسی منو با پوک نواخته.در حین کار هم میخوام فعالیتی انجام بدهم ولی بخاطر این کوفتکی ، انگار بهم فشار میاد:n02:ولی خب مجبوریم انجام بدیم:n09:

ممنون بابت پاسخ شما

raana
22-10-2014, 19:39
سلام دوست عزیز.....

شما قبل از اینکه سراغ طب سنتی برید...چک آپ کامل انجام دادید؟؟؟؟از نظر کم خونی...تیروئید....قند و...

Hidden-Hunter
22-10-2014, 19:54
سلام رعنا جان
ممنون بابت پاسخت

بله من ازمایش قند و. تیرویید و کلسترل و چربی رفتم و مشکلی نبوده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Atghia
22-10-2014, 20:18
ببینید طبع سودا ربطی به گروه خونی نداره ممکنه شامل حال هرگروه خونی بشه!
کلا بدن هرفرد متشکل از 4 مورد هست : دَم(خون)، سودا، صفرا، بلغم

در بدن هر فرد سالم ترکیب این موارد متعادل وجود داره حالا اگر این تعادل بهم بخوره و یکی غلبه پیدا کنه یکسری نشانه های خاص بروز میکنه...

دکتر طب سنتی با استفاده از رژیم غذایی خاص+روش های خونگیری سنتی(فصد، زالو، حجامت)+تجویز عرقیات خاص
این تعادل رو مجدد برقرار خواهد کرد
و اونوقت اثر خوبش رو خواهید دید
این رو هم بگم که یک فرد خاص ممکنه در برهه ای از زمان طبع سودا در اون غالب باشه و در برهه ای از زمان مثلا صفرا و غیره!
کسی که تحت نظر پزشک سنتی هست برای جواب گیری مناسب باید به طور مداوم تحت نظر باشه(حداقل ماهی یکبار)
کمی زمانبر هست :n01:

laxer
23-10-2014, 00:36
در قرن 21 و طبع سودا و چه میدونم صغرا و کبرا؟...
بهتر نیست کم کم این نوع پزشکی رو منسوخ کنیم؟ ( حجامت , طب سوزنی! یعنی آدم اگه به 1 میلیمتر پیشرفت از 1000 سال پیش اعتقاد داشته باشه سراغ این چیزا نمیره)
شما نیاز به کمک پزشکی دارید نه شبه پزشکی , به پزشک داخلی مراجعه کنید, خستگی اگر بیش از حد باشد یک نشانه است نشانه رو باید جدی بگیرید. ( با عرق کاسنی , زیره ... و از این موارد خوب نمیشید خودتون هم میدونید)